برای دیدن سرعت خودتون، آمار ترافیک استفاده شده ساعات استفاده شده و.... از برنامه زیر استفاده نمایید.گزارش گیری قوی داره
آخرین ورژن +کرک برنامه
کد:http://rapidshare.com/files/138549664/Bandwidth.Meter.Pro.v2.6.617-TE.rar
Printable View
برای دیدن سرعت خودتون، آمار ترافیک استفاده شده ساعات استفاده شده و.... از برنامه زیر استفاده نمایید.گزارش گیری قوی داره
آخرین ورژن +کرک برنامه
کد:http://rapidshare.com/files/138549664/Bandwidth.Meter.Pro.v2.6.617-TE.rar
از دست این آسیاتک.
امروز زنگ زدم میگم نامرو فرستادید مخابرات ؟؟؟ میگه من اجازه ندارم زودتر از پایان قرارداد درخواست جمع آوری رو بفرستم مخابرات...
حالا با کلی سروکله زدن گفت فردا صبح می فرستم!
فکر کنم رفت برای هفته بعد
اين فيلمها رو پارس آنلاين هم با من عينا درآورد.نقل قول:
وقتي مي خواستم از پارس آنلاين به صبانت كوچ كنم.
يك ماه من رو براي تخليه كردن خطم از رانژه سر دُواندند.
تا جاييكه كار به بازرسي مخابرات رسيد!
آخه من پول دادم! می خوام از تاریخ اتمام قردادم زودتر جمع کنم! به اینا چه ربطی داره؟نقل قول:
یه چیزی هم انگار طلبکارن
چند دقیقه ایه آسیاتک قطع شده. دیشب اومدن گفتن میخواییم کابل برگردون انجام بدیم ، فکر کردم ADSL برای همیشه پرید، زنگ زدم پشتیبانی گفت مشکل توی مرکز تلفنتونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان با دایل آپ اومدم.
آسیاتک جدیداً خوب قطع میشه. روزی دو سه دفعه دی سی حتماً تو شاخشه. حالا بعضی وقتا زودتر وصل میشه بعضی وقتها هم بالاتر از نیم ساعت زمان میبره
سال قبل یادمه پنجشنبه ها با محله ی ما قرارداد داشت ، همیشه قطع بود. باز امسال بهتر شده نسبتاً
خاک تو سرشون همه جای دنیا دارن سرعتو می برن بالا و قیمتو میارن پائین
ایران اسلامی سرعت و میاره پائین و قیمت و می بره بالا
من امروز اصلا قطعی نداشتم.نقل قول:
آخه اونا فکر میکنن که میخوای باقیماندشو بگیری اگه مبلغی نیست بگو تتمه رو نمیخوام عوضش زود جمع کنین جمع کردن 1 روز بیشتر طول نمیکشهنقل قول:
نقل قول:
شما احتمالا تو مرکز تلفن مشکل داری چون مال من که اصلا قطعی نداره و سرعتش هم خیلی خوبه(البته 512).
من هم قطعی نداشتم تا حالا ، البته گاهی اوقات می بینم که یاهو مسنجر ام ، خود به خود ساین اوت می شه ( نتیجه دی سی احتمالا ) اما اتفاق دیگه نیافتاده ...
اگه از این کمی ترافیک و گرونی هر گیگ بگذریم ( اصل قضبه ) من راضی ام
یا حق