فکرت کاملا اشتباهه :27::27::27::21:نقل قول:
نوشته شده توسط peyman derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
فکرت کاملا اشتباهه :27::27::27::21:نقل قول:
نوشته شده توسط peyman derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنا بر خبر پرتاب ماهواره ی امید، نیروی انتظامی اعلام کرد: بزودی برای کنترل روابط میان امید و زهره یک فروند سفینه ی گشت ارشاد به فضا خواهیم فرستاد
چهاردهمین پیغام از ماهواره اميد: ريز ميبينمتون
پانزدهمین خبر از ماهواره امید: من عاشق زهره شدم
رییس جمهور اهداف ماموریت ماهواره امید را تشریح کرد: کار خاصی قرار نبود بکنه! برای ما مهم این بود که یه چیزی هوا کنیم که کردیم، خیلی هم به هدف و ماموریتش فکر نکردیم، همینکه اون بالا میچرخه خودش خیلی باحاله! محمود احمدی نژاد در پایان اعلام کرد که ماهواره امید تا نابودی کامل اسراییل همچنان خواهد چرخید! گزارشها حاکیست جمعیت حاضر با شعار; دوچرخه, دوچرخه, قمر محمود میچرخه, حمایت خود را از رئیس جمهور ابراز داشتند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماهواره امید: اینجا تاریکه من میترسم
ماهواره امید به علت لایی کشی بین ماهواره ها ، سرعت غیر مجاز و مسافر کشی بازداشت شد.
لحظاتی قبل ماهواره امید از ارتباط نا مشروع بین بهرام و زهره خبر داد!
ماهواره اميد: جون مادرتون اينقدر مسخرم نكنيد
امان از امید !
آموزش نصب ماهواره امید
ابتدا یک سینی فلزی کهنه را بجای دیش تهیه کنید. :31:
راهنمایی بستن LNB:
فقط کافیه که سر و ته ببندین.
جهت دیش تقریبا بین یوتلست و هاتبرده.و تا یکمتر این ور یا اون ور مهم نیست
برای نگه داشتن یا چرخاندن آن از یکی از برادران افغانی استفاده کنید تا بهتر جواب بدهد.
فقط دیش رو یه دور بچرخونین و سرش رو هوا کنین.
فرکانس 12121212 را به نیت 12 امام وارد کنین اتومات لیست همه کانالا رو دانلود می کنه.
همه ی کانال ها Scramble و بسته هستن. ولی اصلا هول و نگران نشین. با یه کم تمرکز باز می شن!
جهت و فرکانس های آن تست شده و 100% جواب می ده.
در اکثر شهر های ایران به خوبی دریافت می شود:
در حال حاضر برنامه های زیر بصورت فری پخش میشوند: :21:
شنبه: پخش خطبه هاي نماز جمعه قم
يكشنبه: پخش خطبه هاي ساير شهرهاي ايران
دوشنبه :پيشوازيه دعاي توسل
سه شنبه: پخش دعاي توسل بصورت مستقيم
چهارشنبه: آموزش احکام شرعی.
پنجشنبه: پخش دعاي كميل تا نيمه شب
جمعه:صبح آموزش زنده غسل كردن و پخش دعاي ندبه وظهر پخش مستقيم نماز جمعه
تهران :27:
تایید میشه...فکرت کاملا اشتباههنقل قول:
فکر کنم بیشتر از این دیگه جالب نباشه در مورد ماهواره امید چیزی بگیم
منظورم این بود که دیگه جنبه طنز بودن رو از دست داده ، این اخری ها اصلا جالب به نظر نمیرسیدنقل قول:
بیشتر جنبه مسخره کردن داره تا طنز :19:
آخرین خبر از فضا: ناهید حامله شد، پلیس فضایی به دنبال امید می گردد