من از این چیزا زیاد سر در نمیارم. مگه اندازه هاشون استاندارد نیست؟ پس این جمله فقط 95 میلیمتر چیه دیگه؟نقل قول:
500 گيگابايت درايو نوت بوك فقط 9.5 ميليمتر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من از این چیزا زیاد سر در نمیارم. مگه اندازه هاشون استاندارد نیست؟ پس این جمله فقط 95 میلیمتر چیه دیگه؟نقل قول:
500 گيگابايت درايو نوت بوك فقط 9.5 ميليمتر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عزیز من فعلا هر کی لپ تاپ میخره اولین سفارشی که میده اینه که هاردش سامسونگ نباشه چون صدا میده!!!منه احمق لپ تاپ با هارد سامسونگ گرفتم دارم چوبشو میخورم!!اونقدر نویز و سر و صدا داره که نگو!سوال کردم میگن شرکت dell برا ارزونتر کردن قیمت نهایی لپ تاپش در بعضی مدلها از هارد سامسونگ استفاده میکنه!!!برو توی فرومهای خارجی !میبینی که همه از هارد وسترن برای لپ تاپ راضیند ولی هر کی سامسونگ داره ازش میناله!!!!من برای کامپیوتر خونه هم هارد 250 گیگ سامسونگ خریدم که سر 1 هفته شروع کرد به تق و توق کردن!!!!
سعيد جان سلام ...نقل قول:
9.5 ميليمتر قطرشه ديگه عزيز ...
همون Ultra خودمون !!!
امين باشه شما درست ميفرماييد ....
میشه یهکم در مورد هاردهای اکسترنال صحبت کنید !!!
البته فک کنم سونی همچین محصولی نداشته باشه !!!
اگه میشه قیمتشون رو هم بگین !!
خیلی ممنون!حرف حق جواب نداره!!!با اجازه!!!هارد اکسترنال هیتاچی و وسترن عالی هستند!اگه تونستید مطلب ازشون دربیارید!
به نظر من ادم باید انتقاد پذیر باشه!نقل قول:
امين باشه شما درست ميفرماييد ....
در مورد هندیکم بحث کنیم بهتره هاااااااا.با اینکه کسی به نتیجه نمیریه!
نه بابا امیر جان (سامسونگ) کاملا منطقی و انتقاد پذیرن
فقط به شرطی که انتقاد از شرکت سامسونگ نباشه ! لول
دوستان سلامنقل قول:
آره چرا که نه
حالا همه که نه
هواپیما رو هم میشه خرید ولی کسی نمیدونه
خوب اسکای کار نمیشه خرید مثل بوگاتی و پورشه و لامبورگینی
ولی جایروپلن هم که میشه خرید قیمتش هم خوبه
صنایع هوائی قدس جایروپلن میزنه
آموزش هم میدن
حالا این کلاسش بیشتره یا اون لامبورگینی و امثالهم
والله ما هم با 405 6 ساعته اومدیم خرمشهر
ولی اونی که 3.5 ساعته اومده حتما با سرعت زیا اومده که هم خطرناکه هم قانونی نیست
نگی ول این قانون کن که خدائیش این به نفعمون هست
در مورد هارد منم چیز زیادی نمی دونم ولی چیز که توی بازار هست و همه هم میخرن و خوبه sata2 maxtor هستنقل قول:
میشه یهکم در مورد هاردهای اکسترنال صحبت کنید !!!
البته فک کنم سونی همچین محصولی نداشته باشه !!!
اگه میشه قیمتشون رو هم بگین !!
خودم یه 80 قدیمی دارم
سونی توی حافظه هم فعالیت میکنه
من همینجا بحثتون رو نوبل میکنم(بلستر میفهمه چی میگم) و میگم بریم طرف سونی اریکسون چون میخوام گوشیمو عوض کنم:31::31::31:
اگه می خوای گوشی عوض کنی پس بهتره بریم سراغ نوکیا که مرداد ماه ان 96 (جیگر) میاد بازار !
راستی محمد (بلستر) می دونی پس سوز موتور اون اف 18
از 500 متری هم گرماش کاملا محسوسه ؟