خب نمیشه دیگه ... خود IE باید کوکی ها را تا آخر فعال کنیم ، تا لوگین شود ...نقل قول:
ولی ممنون جالب شده سایت ...
Printable View
خب نمیشه دیگه ... خود IE باید کوکی ها را تا آخر فعال کنیم ، تا لوگین شود ...نقل قول:
ولی ممنون جالب شده سایت ...
خوب بسه دیگه خیلی حرف زدیم عمل نکردیم
برنامه ریزی و زمانبندی میکنیم کارمون رو
هدف : ایجاد سایت و باشگاهی مجازی و حقیقی به مرکزیت و مدیریت آذربایجانیها در پیشبرد اهداف زیر :
آموزش و اطلاع رسانی از دنیای مجازی
فرهنگ سازی مجازی
هدفمند کردن وبسایتهای آذربایجان
تجزیه و تحلیل وبسایتهای آذربایجانی و آگاهی از عملکرد آنها
ایجاد اتحاد و همبستگی میان وبسایتهای آذربایجانی و حمایت از یکدیگر
------------------------------------------
فکر میکنم یه کم بگید نگید اهداف کتابی شدن ولی لطفا رو اینا فکر کنید شاید من جمله سازیم زیاد خوب نبود
ولی به این نکته توجه کنید که اگه موافق باشید از این به بعد به جای تبریز از آذربایجان استفاده کنیم
این طوری گستره و وسعت فعالیتمون بیشتر هم میشه
-----------------------------------------
خوب بعد از هدف میرسیم به زمان بندی
خوب ما اهدافمون رو به 3 بخش تقسیم میکنیم
اهداف کوتاه مدت میان مدت و بلند مدت
اهداف کوتاه مدت میتونه راه اندازی سایت دعوت از دوستان محتوا سازی برای سایت تشکیل تیم مدیران باشه
اهداف میان مدت تبلیغ سایت و گسترش ان در اذهان عمومی و همچنین پیشبرد اهداف اصلی که در بالا ذکر شد
اهداف بلند مدت : ایجاد خانه یا محلی برای باشگاه به منظور گرد هم آیی - رسمی سازی باشگاه - درامد زایی
نتیجه میگیریم بای هر چه سریعتر و گام به گام به سوی اهداف کوتاه مدت پیش بریم
----------------------------------------
برنامه ریزی برای رسیدن به اهداف کوتاه مدت :
1--اول از همه نیاز داریم که برا خودمون هویت داشته باشیم
هویت یک سایت هم با نام سایت و دومین ان مشخص میشه
قبل از تصمیم گیری باید به این نکات توجه داشته باشیم
ما با انتخاب دامنه ای که نام شهری را به همراه داشته باشه در واقع دامنه گستره سایت را محدود به آن شهر کرده ایم چه بسا شما نخواهید در سایتی که نام شهر دیگری روی آن هست فعالیتی انجام دهید
از انتخاب دامنه هایی که نوشتن یا تلفظ یا املای آن متفاوت است باید پرهیز کنیم به عنوان مثال استفاده از کلمه اذربایجان در نام دامنه شما فکر میکنید کدامیک از اینها صحیح است : azerbaijan - azarbaijan , .... من مطمئنا به شما میگویم هیچ کدام این ها صحیح نیست و ما با استفاده از این کلمه و غلط نوشتن آن تنها به خودمان توهین کرده ایم
البته این مطالبی که عرض میکنم دلیل عدم استفاده از این اسامی نیست میتونیم به عنوان دامین فوروارد از دامینهای دیگر هم استفاده کنیم و بعدا با توجه به مقبولیت عام اضافه ها رو حذف کنیم یا اینکه پولمون اضافه کرد اصلا همشو نگه داشتیم
در مورد انتخاب دامین در این تاپیک اونایی که عضو شدن میتونن نظرشون رو ارسال کنن
2-- خوب بعد از انتخاب دامین میرسیم به بحث خود سایتکد:http://www.tabrizy.ir/nuke/ftopicp-45.html#45
در مورد انجمن مطمئنا از vbultein استفاده خواهیم کرد
یک صفحه ورودی به سایت خواهیم داشت که قرار شد ارام و الیار روش کار کنن
بعد صفحه ای هم ما بین این دو خواهد بود که در کل اطلاعات اعلانها در انجا قرار خواهد گرفت
سایت احتیاج به لوگو بنر لینک باکس و.... خواهد داشت که بعد از انتخاب هویت اینارو باید بسازیم
در مورد گرافیک ماشا الله تو اعضا افراد حرفه ای زیاد داریم
در مورد امنیت من مهرداد و میلاد این کارو بر عهده خواهیم گرفت
در مورد مطالبی که ارسال خواهد شد دیگه شخص خاصی نداریم هر کس هر مطلب خوبی البته ر حیطه ی مشخصی که خواهیم گفت داشته باشه موظف هست ارسال کنه
فکر میکنم اگه بتونیم اهداف کوتاه مدت رو راه بندازیم و به اون چیزایی که در نظر داریم برسیم 70 درصد راه رو رفتیم
به هر حال پایه هست و باید درست بنا نهاده بشه
البته اینقدرا هم که فکر میکنید سخت نیستا به هر حال ما هم یه تجربه هایی داریم که به موقع نشان داده خواهد شد
همچنین دوستانی هستن که اعلام امادگی کردن ولی شما اونارو نمیشناسید
به امید پیروزی و سربلندی
یا علی
اگه بشه چی میشه ؟
والله من که دام همه تلاشمو انجام میدم
نمیدونم بچه ها کجان پس
اگه کسی مشکلی داره بی رو در واسی به خودم بگه
بعضی از دوستان احساس میکنم یه جورایی ناراحتن
من یه هاست و دومین خریدم یه vbulltein با یه قالب بسیار زیبا که مطمئنا همه خوششون میاد نصب کردم
فقط منتظرم که دومینها با هاست ست بشه
دومین هم ------------- انتخاب کردیم
البته دومینهایی که دوستان هم پیشنهاد دادن یکیشون انتخاب میشه و از اونا هم استفاده خواهیم کرد
اون تصمیماتی هم که گرفتیم به این شکل بوده
یک صفجه ورود به سایت خواهیم داشت که اخطاری قبل از ورود به کاربر خواهد داد و کاربر بعد از موافقت وارد سایت خواهد شد
این صفحه برای اینه که حداقل کسی که میخواد وارد بشه تعهدات رو قبول کرده باشه و نیاد هر چی از دهنش در اومد بپرونه
بعد یک انجمن ویبلتین که شامل انجمن های تخصصی و عمومی خواهد بود که بعد از شروع کار برای هر قسمت باید مدیری انتخاب کنیم
بعد صفحه ما بین این دو صفحه بالایی که معولا اخبار دانلود ها پیامها و احیانا فروشگاه و ... رو اونجا خواهیم داشت
که اگه خدا بخواد لا اقل بتونیم محل کسب در امدی هم داشته باشیم تا زحمت دوستان و مدیران رو بتونیم جبران کنیم
آقا شما که همه رو بریدن و دوختین حالا به ما چه نیازی دارین بقیه راه رو هم خودتون برین؟نقل قول:
فکر می کنم همه در مقابل یه عمل انجام شده قرار گرفته باشن
فقط هدف رو مشخص کنید بقیه حل میشه
ولی اگه هدف تشکیل یه گروه آذربایجانی باشه فک نکنم به جایی برسه در عرض دو سه ماه اسم جدایی طلب و این حرفا رومون میزارن و علاوه بر تعطیلی سایت عواقب دیگه ای در انتظارمون شاید باشه
پس بهتره اول قانون ها مشخص بشه بعد انجمن بزنیم
آقا جون شما کی نظر دادید من محل نزاشتم
وقتی میبینم کسی هیچی نمیگه من چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/////
تازه من به شما میل زدم ولی جوابی ندادید
فکر میکردید من باید نظر شما رو از کمجا متوجه میشدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا اینکه رفیق نیمه راه بودن عادت همه ی آذربایجانی هاست ؟؟؟؟
نقل قول:
دوست عزيزم اونجوري هم كه فكر ميكنيد نيست.
راستش من خودم: اصلا از طراحي وب سر در نمي آرم. به همين خاطر كم پيدا هستم.
وگرنه شما هرجوري بگيد من در خدمتم
دوستان جر و بحث چرا آخه ...
منم از طراحی سایت چیزی سر در نمیارم ...ببخشید دیگه ...
ولی اگه لااقل اسم سایت رو انتخاب کردین اونجا هم بگید که هی پست ندیم ...
در ضمن شما که دنبال یه اسمی می گشتین که فراگیر باشه و محدود نباشه azarteam که محدود شد به آذربایجان !!!
البته اگه یکی دیگه هم انتخاب شه که این محدودیت رو نداشته باشه حله
البته فعلا قطعی نیست این اسم فقط در حد یک پیشنهاد هست نظر شما هم کاملا متین و عالی
azarteam ؟ :41:نقل قول:
- pccity
- homepc