میگه شما کدک های لازم برای پخش صدا رو ندارید.
لطفا دانلود کنید
Printable View
میگه شما کدک های لازم برای پخش صدا رو ندارید.
لطفا دانلود کنید
مرسی.:11:نقل قول:
مشکل حل شد.:46:
اینو یه نگاه بیاندازنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3291541#post3291541
سلام
من با استفاه از نرم افزار ares يك فيلم دانلود كردم با كيفيت 800 *600 است و حدود 800 مگابايت حجم دارد.
ولي وقتي بازش مي كنم فقط 20 ثانيه نشون ميده و در تصوير ميگه به كدك breakthrough system media decoder 8.04 نياز است.
ايا شما مي دانيد كه اين كدك چيه؟ چجوري و از كجا بايد دانلودش كنم؟
در ضمن بايد بگم كه نرم افزار K-LITE CODEC pack و VLC و jet audio روي سيستم نصب كردم. ولي همشون فقط همون 20 ثانيه اول را نشون ميدن.
لطفا كمكم كنيد خيلي واجبه.
ممنون
سلام.نقل قول:
به احتمال زیاد fake دانلود کردید.:41:
سلام من يه فيلم دانلود كردم كه 7 پارت هست و پسوند پارتها هم كه rar هست در جايي كه لينكها رو گذاشته بود براي دانلود پسورد فايلها رو ( xmen ) نوشته بود حالا مشكلي كه من دارم اينه كه وقتي ميخوام اكستراكت كنم تا 85 درصد جلو ميره و ارو ميده كه پسورد اشتباه هست در حالي كه اگه پسورد اشتباه باشه از همون اول شروع اكستراكت ارور ميده مثلا من يه پسورد اشتباه از خودم زدم ديدم اصلا جلو نرفت پس معلومه پسورد ( xmen ) درسته ولي 85 درصد بيشتر نميره ضمنا ارور رو جايي ميده كه تقريبا پارت 6 اكستراكت شده و ميخواد پارت اخر يعني پارت 7 رو اكستراكت كنه لطفا منو راهنمايي كنيد اينم عكسش ارور رو روي پارت 6 ميده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه فیلم دانلود کردم 7 پارت هست
عکس میزارم ببینید
نمیدونم باید چکارش کنم
با hjsplit , free split تست کردم میچسبونه یه فایل 700 مگی بدونه پسوند میده
البته فایل اخری رو هم فرمتش رو .007 میکنم بازم نمیشه....
لطف کنید راهنمایی کنید :11:
سلامنقل قول:
قفل گذاری شده
باید ادرسی چیزی باشه روی همون 20 ثانیه
برنامه رو دانلود کنید تا بازش کنید
حاله ادم بهم میخوره از این کاراشون....:2:
winrar رو هم بتستید
سلامنقل قول:
پارت 6 رو دوباره باید دان کنی،ربطی به پسورد نداره اون علامت سئوالی که هست فقط می خواد نشون بده واقعا پسورد درست هست یا نه......حتما هم تیک keep broken file رو بزن.....تا نصف و نیمه تا پارت هفت بره ببین اونم درست دانلود شده یا نه