از دوستان کسی می دونه منابع کنکور رو به طور کامل کی اعلام می کنن؟ چون ریاضی رو دوباره اضافه کردن امکانش هست ضریب یا تعداد سوالش تغییر کنه؟ ممنون می شم راهنمایی کنید.
Printable View
از دوستان کسی می دونه منابع کنکور رو به طور کامل کی اعلام می کنن؟ چون ریاضی رو دوباره اضافه کردن امکانش هست ضریب یا تعداد سوالش تغییر کنه؟ ممنون می شم راهنمایی کنید.
دفترچه ي سراسري رو كي ميدن ؟؟؟!! آزاد چي ؟؟؟
تاريخ و نحوه ثبت نام از داوطلبان آزمون دوره هاي كارداني نظام جديد آموزشكده هاي فني و حرفه اي سال 1388اعلام شد
سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت نام و شركت در آزمون دوره هاي كارداني نظام جديد آموزشكده هاي فني و حرفه اي سال 1388 مي رساند كه ثبت نام براي شركت در آزمون مذكور از ساعت 9 صبح روز دوشنبه 7/2/1388 آغاز و در پايان روز دوشنبه 14/2/1388 پايان مي پذيرد .
اطلاعيه اين سازمان در خصوص شرايط و ضوابط و نحوه ثبت نام از داوطلبان در روزهاي دوشنبه 31/1/88 و 7/2/88 در سايت سازمان و نشريه پيك سنجش منتشر مي شود .
دقیق یادم نیست ازاد پارسال دفترچه ها مرداد اومد؟امسال هم باید اینطور باشه.
تاريخ و نحوه ثبت نام اينترنتي و همچنين شرايط و ضوابط شركت در آزمون ورودي دوره هاي كارداني نظام جديد آموزشكده هاي فني و حرفه اي سال 1388 اعلام شد
ثبت نام براي شركت در آزمون
هر داوطلب بايد بر اساس برنامه زماني پيش بيني شده از ساعت 9 صبح روز دوشنبه 7/2/88 لغايت روز دوشنبه 14/2/88 با مراجعه به باجه هاي پستي توزيع كننده مدارك ثبت نامي آزمون ورودي دوره هاي كارداني نظام جديد آموزشكده هاي فني و حرفه اي سال 1388 نسبت به خريد كارت اعتباري ثبت نام كه داراي نام كاربر و رمز عبور به منظور ورود به سيستم نرم افزاري ثبت نام اينتر نتي ، به مبلغ 000/48 ريال (چهل و هشت هزار ريال) و دريافت يك جلد دفترچه راهنماي ثبت نام در آزمون (علاوه بر كارت اعتباري) كه براي توزيع آن 5000 ريال (پنج هزار ريال) توسط پست از داوطلب دريافت ميشود، اقدام نمايد.
[html]http://www6.sanjesh.org/Fani/1388/880129_01.php[/html]
بچه ها حذفیات کتابها رو نزده تو سایت چرا؟؟؟؟
من پیک سنجش نگرفتم شما ها ندیدین اون تو زده یا نه؟؟
سلام دوستان احتياج به كمكتون دارم.چندتا سوال ذهنم رو خيلي مشغول كرده.
من سوم دبيرستان هستم در رشته تربيت بدني كه فني حساب ميشه.امسال قراره ديپلم بگيرم.از طريق آزمون هاي ادواري
اقدام به گرفتن ديپلم كامپيوتر كردم كه 2 آزمون داره كه يكيش رو قبول شدم و يكيشم تو اواخر مرداد امتحانش هستش
كه مي دونم قبول ميشم.
الان مي خوام بدونم كه بايد همين امسال براي كنكور ثبت نام كنم يا سال ديگه ؟(چند نفر گفتن امسال مي رسي.شما وارد تريد)
سوال بعدم اينكه معدل من و نحوه گرفتن ديپلم ام روي قبوليم توي كنكور تاثير داره يا فرقي با بقيه كه از هنرستان كامپيوتر رفتن
نداره ؟
ممنون منتظر پاسختون هستم.
سلام دوست عزیز
اول بگو از دروس تخصصی کامپیوتر که 3 ترم هست تا حالا کدوماشو پاس کردی؟؟؟
ترم اول رایانه کار 2:(مباحث درسی:مبانی، win xp مقدماتی ،اینترنت ،dos، power ،access،word ،excel)
ترم دوم رایانه کار1 :(win xp پیشرفته،مفاهیم شبکه،nu ،الگوریتم و فلوچارت، ویژوال بیسیک مقدماتی)
ترم سوم گرایش (برنامه نویسی،طراحی صفحات وب،چند رسانه ای،تصویر سازی)
برنامه نویسی:(ویژوال بیسیک پیشرفته)
طراحی صفحات وب(برنامه نویسی به زبان html، flash mx،dream weaver،visual interdev)
چند رسانه ای:(متحرک سازی و تدوین و صدا گذاری فیلم، premier، sangit ،ssp،sound frog ،flash mx ،director mx)
اگه همه اینا رو پاس کردی میتونی تا مرداد که شهریور که ثبت نام ها هست دیپلمت رو بگیری
پس کنکور رو شرکت کن
موفق باشی:11:
سلام بروبچه های کمیاب فنی دفترچه ها امد.
ریاضی 3 جزء دروس تخصصی بود من نمی دونستم!
اره منم گرفتم صبح
ریاضی 3 جزو دروسیه که اضافه شده از امسال
موفق باشین
پس با این حساب ریاضی رو هم جدی بگیریم!ماشاءا... ظرفیت ها چقدر زیاد شده فکر کنم ظرفیت ها اکثرا خالی بمونن من از اینکه انقدر به فکر فنی و حرفه ای و کاردانش هستند از صمیم قلب ناله میکنم!