سامسونگ واقعا امسال ترکونده ها...
از هر جنبه ای که ببینی گوشی های توپ داده بیرون...
ولی فلاش جی810 شبیه ال ی دی هست...
Printable View
سامسونگ واقعا امسال ترکونده ها...
از هر جنبه ای که ببینی گوشی های توپ داده بیرون...
ولی فلاش جی810 شبیه ال ی دی هست...
نه خیالت راحت من تستش کردم زنون بوده :d . ولی چه شفافت ال سی دی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ییی...جدی؟؟؟
مبارکه...
ببین چه جوریاس؟؟؟
کاراییش و در قیاس با ان95 8گیگ...کدون بهتره؟؟؟
دوربین چطوره؟؟؟فیلمو عکس؟؟؟
کیفیت صدا؟؟؟
کیبوردش صفت نیست؟؟؟
9کرممم...
یه سوال دیگه پیش اومد برام !
اگه کلید های قطع و وصل تماس بالا دکمه ها هستند حتما باید گوشی رو باز کنی تا تماس بگیری ؟
یه نکته دیگه
اگه بخوای فایلی رو دیلیت کنی حتما باید گوشی رو باز کنی ؟
بچه ها اینو نفهمیدم کیه بین عکسهای جی 810 گذاشته بودنش ببنید کیه با این نوشته
Stylish design & Advanced functionality
Nigel Clifford, Chief Executive Officer, Symbian, said: "We have been working very closely with Samsung to help bring seven Samsung phones to the market in seven months. Their stylish design and advanced functionality combines the very best of easy-to-use mobile information and entertainment services with the highest level of power efficiency and reliability from Symbian OS. We welcome Samsung's new G810 and look forward to supporting Samsung on more phone projects in the future
بچه ها اینو نفهمیدم کیه بین عکسهای جی 810 گذاشته بودنش ببنید کیه با این نوشته
Nigel Clifford, Chief Executive Officer, Symbian, said: "We have been working very closely with Samsung to help bring seven Samsung phones to the market in seven months. Their stylish design and advanced functionality combines the very best of easy-to-use mobile information and entertainment services with the highest level of power efficiency and reliability from Symbian OS. We welcome Samsung's new G810 and look forward to supporting Samsung on more phone projects in the future
نقل قول:
برای آقا آکتور بگم که واقعا شما از اون پست من اینطوری برداشت کردی که گوشی رو خریدم ؟ نه هنوز نخریدم ولی تستش کردم .
برای پست آقا علی هم بگم که آره برای پاک کردن یا باید گوشی رو باز کن c رو بزنی یا در حالت بسته آپشن روی گزینه delete کلیک کنی .
برای تماس هم شما یه کوچولو اگه فکر میکردی :31: اینو خرف رو نمیزدی ! اگه شماره جدید بخوای بگیری خوب حتما باید گوشی رو باز کنی که دکمه ای اعداد رو ببینی دیگه . اگه هم توی دفتر تلفنت یا توی تماس های اخرت باشه دیگه احتیاج با باز کردن در نیست فقط روی اسمش یا شمارش تماس رو انتخاب می کنی ! به همین سادگی به همین خوشمزگی:31:
نه دیگه اون یه ذره کوچولو رو فکر کردم:31:نقل قول:
ولی اگه شما یه ذره کوچولو تر فکر میکردی
شما این حرف رو نمیزدی چون
هم آدم زنگ میزنه هم بهش زنگ میزنن :46:
منظورم وقتی بود که کسی زنگ میزنه...
انشالاه میخیری به امید خدا...
من منظورم همون تسته بود...
در قیاس با ان95 8گیگ کدون بهتره؟؟؟
صدا و دوربینش چطوره؟؟؟
دیگه از شما این حرف بعید بود !:18: یعنی میخوای بگی که وقتی بهت زنگ میزنن باید گوشی رو باز کنی سبز رو فشار بدی ؟ خوب اگه گوشی رو باز کنی دیگه احتیاج نیست دکمه بزنی با باز شدن گوشی تماس وصل میشه . ولی نمیدونم وقتی زنگ میخوره باید چطوری جواب بدی ولی ندید میگم که وقتی زنگ بخوره دکمه منوی سمت چپ تبدیل به دکمه پذیرش تماس میشه ! که فکر کنم همینه هم باشه ( چون برای دی 600 اینطوریه ) یعنی هم با سبز میشه تماس رو وصل کرد و هم با دکمه بالاییش ( منوی سمت چپ ):19:نقل قول: