سلام.نقل قول:
درسته اگه زبانت خوب باشه بازی خیلی لذت بخش تر میشه ولی اگه هم بلد نباشی میشه بازی کرد و رفت جلو.
دوستان من تصمیم گرفتم بازی رو برم از سرزمین بگیرم بلکه بشه پچ رو نصب کرد.:13:
Printable View
سلام.نقل قول:
درسته اگه زبانت خوب باشه بازی خیلی لذت بخش تر میشه ولی اگه هم بلد نباشی میشه بازی کرد و رفت جلو.
دوستان من تصمیم گرفتم بازی رو برم از سرزمین بگیرم بلکه بشه پچ رو نصب کرد.:13:
این بازی سایت هم داره؟
اگه داره اسمش رو بگید .
سلام دوستان من بازی S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky رو نصب کردم ولی پیغام خطا میده
فکر کنم از داریکت هسjتش ولی نصب میکنم باز فایده نداره
تو ویستا هم نصب کردم ولی باز جواب نداد
روی کامپیوتر خودم و کافینتم جواب نمیده
مشکل از دی وی دی هم نیست البته فکر فکولم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بد جوری تو کف بازی هستن
راستی من که قسمت قبلی رو بازی کردم تو سکانس اخر طرف میمیره
ولی در دموی جدیدش که پیش دوستام دیدم طرف هنوز زندست
مشخصات سیستم من
Ram 2 Gig
Geforec 7300
Cpu 3.4
اجرا میکنه
جواب سوالتون تو تاپیک حل مشکلات بازیها داده شده.نقل قول:
داستان این بازی مقدمه ای هست بر بازی S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl و تقریبا یک سال قبل از شروع این بازی رو شامل میشه.نقل قول:
شما در نقش استالکری کهنه کاری به نام Scar ظاهر مییشید که هدف اون از بین بردن سردسته گروه استالکر به نام Strelok, یعنی کاراکتر اصلی بازی اول هست. شما در طی این مسیر یا با گروهای دیگر (6 گروه) متحد میشوید و یا آنها رو از سر راه برمیدارید...
من نسخه ی اول استالکر رو بازی کردم خوشم اومد ... این نسخه چه جوریه ؟ برم بگیرم ؟
عالی
کسی داستان کلی رو نداره
یکی بگه اون مردی که تو شماره اول همون شخص اول داستان که زیر اوار تیر اهن دفن شد چه بلایی امد
تو شماره جدیدش خبری ازش هست
من که یکش رو خیلی خوشم اومد
البته حیف اخرش مرد
اینم به زودی میگیرم
میگم ترینری وجود نداره که همه تجهیزاتو آزاد کنه.هرچی ترینر دانلود کردم جواب نداده مشکل از کجاست!!!؟
اینجا یه سر بزن
با توجه نسخه بازی دان کن
[EFIGS]%20+8%20TRAINERکد:http://m0009.gamecopyworld.com/games/pc_stalker_clear_sky.shtml#S.T.A.L.K.E.R.:%20Clear%20Sky%20v1.5.04%20
سلام.
دوستان من بازی رو از سرزمین گرفتم.
بدون نیاز به deamon tools نصب شد.خوشبختانه پچ 1.5.4 هم نصب شد.الان هم دارم بازی میکنم.