سلام!
من تازه واردم! من عاشق این تیمپلیت مانستر هستم! ولی اکثر لینکهای اینجا کار نمیکنه. من حدود شصت تا از این قالبا دارم که اگه دوست داشتین آپلود میکنم ولی میدونید از کجا میشه قالبهای فلش اونو دانلود کرد؟
ممنون!
Printable View
سلام!
من تازه واردم! من عاشق این تیمپلیت مانستر هستم! ولی اکثر لینکهای اینجا کار نمیکنه. من حدود شصت تا از این قالبا دارم که اگه دوست داشتین آپلود میکنم ولی میدونید از کجا میشه قالبهای فلش اونو دانلود کرد؟
ممنون!
تمپلیت 13182 رو کسی از دوستان داره؟
هرچي مونستر خوشگل دارين بزارين ! ديگه چرا پرسش ميكنين ؟
سلام!
توی سایت پی سی دانلود چندتایی هست، بعضی از این قالبها توی سایت خودشون آپلود کردن، بنابراین مشکلی برای دانلود نیست اما اکثر قالبها لینک از سایتها دیگه هست و متأسفانه کار نمیکنه! :sad:
قالب شماره 2882:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم: 15.2 مگابایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چی داری آپلود کن که ما طالبیم! بخصوص جدید تر هاش رو
در ضمن فلش هاش که راحته. بر توی سایتش و صبر کن تا فلشش اجرا بشه بعد با ی برنامه او رو سیوش کن و با یک دونه از این decompiler ها، fla اش کن.
اگه از سايت پي سي دانلود ميزاري كه زحمتش رو نكشي بهتره چون همشون رو كه قادر به دانلود شدن بودن رو دانلود كردم ! ممنون !
سلام!
اين مال سايت پي سي دانلود هم كه همهش بستهس!
اينا شماره قالبهاي فلشي هستن كه من دارم، البته فكر ميكنم به همون روشي كه دوست عزيزمون گفته بود، دكامپايل شده هستن. حجم هر كدوم بين يك تا دو مگ هست. هر كدوم رو كه خواستيد، من آپلود ميكنم.
9019
9021
9027
9040
9048
9052
9056
9058
9059
9061
9066
9073