روی کانکشن رایت کلیک کرده ان را share می کنیمنقل قول:
در سیستم دوم ip سیستم اول را به عنوان Gateway اعلام کرده dns را هم ست می کنیم به مثلا 4.2.2.4
اینترنت آماده است :31:
سوالی بود در خدمتیم
Printable View
روی کانکشن رایت کلیک کرده ان را share می کنیمنقل قول:
در سیستم دوم ip سیستم اول را به عنوان Gateway اعلام کرده dns را هم ست می کنیم به مثلا 4.2.2.4
اینترنت آماده است :31:
سوالی بود در خدمتیم
اقا غلط نگفته باشم تنها راه SHARING اینترنت بین 7 و XP فقط NAT یعنی وصل کردن به هاب هستش...
هر کاری کردم نمیشه از 7 به XP اینترنت داد یعنی BRIDGE....
در NAT مودم را به هاب وصل و به سیستم ها ای پی مودم را دادم وصل میشه..
اما مودم را به سرور که 7 داره وصل میکنم در کلاینت هم هر چی میدم وصل نمیشه..
در XP مشکل نداشتم و با دادن ای پی سرور در GATE WAY &DNS وصل میشد اما این 7 نمیدونم چی مرگشه..
رنج ای پی را هم 192.168.137 و... هر رنجی دادم نشد..
فایر وال ها خاموشند..در 7 تمام گزینه ها ی SHARE فعالند..
انگاری هیچ راهی نداره..
خودمو کشتم نشد.....
مطمئنی ویندوزت مشکل نداره؟نقل قول:
آخه یکی از بچه ها هم قبلا با share مشکل داشت هر راهی رفت درست نشد بعد فهمید مشکل از ویندوزش هست البته اون xp بود از این MRT ها :31:
حالا شاید ویندوز شما هم مشکل داره
با تشکر فراوان
والا نسخه 7 من نسخه n اخرین ورزن یعنی 9 اکتبر هستش ....نقل قول:
فکر نکنم مشکل داشته باشه..
من با share مشکل ندارم فقط با شیرینگ اینترنت مشکل دارم...
البته فقط از 7 به xp...
من کانکشنم رو شیر کردم اما باز به اینترنت وصل نمیشه یعنی تو کامپیوتر دوم نمی دونم باید چیکار کنم اونجا هم میخواد کانکشن خاصی بسازم یا... ؟ خود بخود که وصل نمیشهنقل قول:
خب توی سیستم دوم باید بری توی تنظیمات کارت شبکه و سیستم اولی رو بدی gatewayنقل قول:
بعد dns رو هم ست کن 4.2.2.4
پسر خوب ما نهضتی هستیم در حد نهضت صحبت کن یکم بیشتر توضیح بده فدات شم ننه جاننقل قول:
نقل قول:
جواب بدییییییییییییییییین دیگه
با سلام. من یک لپ تاپ را به صورت وایر لس از یک مودم وایر لس اینتر نت میگیرم و میخواهم لپ تاپ را که ویندوز 7 داره با یک پی سی که xp داره شبکه کنم و اینترنت را از لپ تاپ به پی سی شیر کنم لطفا کامل توضیح دهید