من یه k600+دارم همه امکاناتش عین k900 .اینم 8تا تغیر صدا داره؟
Printable View
من یه k600+دارم همه امکاناتش عین k900 .اینم 8تا تغیر صدا داره؟
سلام...:20:...تنظیمات تلویزیون کا 900 چینی رو بگید؟ اگه امکان داره....:46:
من یه گوشی k600 دارم بسیار گوشی خوبیه و همچنین تلویزیونو بسیار عالی میگیره و رادیو رو بدون هندسفری میگیره ولی برنامه ای پیدا نکردم که بشه روش نصب کرد البته با توجه پولی که براش خرج میکنی که 60000 تومان است خیلی امکانات داره اگه بخوام از امکانات دیگش بگم اینه که دو سیم کارت میخوره دو مموری که من تا 2 گیگ رو امتحان کردم کار کرده یه باتری اضافی تو جعبش هست همچنین برای دوستانتون میتونین یه تیکه ویدیو بذارید که هر وقتزنگ میزنن این ویدیو رو نشان میده همچنین اگه عکس برای دوستاتون بذارید به صورت بزرگ این عکس رو نمایش میده در زمان تماسو خیلی امکانات دیگه که اگه خواستید براتو مینویسم.
با سلام:
لطفآ راهنمایی کنید چطور sms گوشی چینی k900+ را فارسی کنم .
من تازه این گوشی را خریدم و دفترچه راهنما هم نداره . ونمی توانم از قسمتهای مختلف ان سر در بیارم.
چند سوال ذاشتم:
1_اگر امکان دارد توضیحات کوتاهی در مورد نحو کار این گوشی از شما دوستان اهل فن می خواستم.
2_ایا این گوشیها سایتی جهت اشنایی با انها وجود دارد یا نه؟
3_می توان روی این گوشی بازی نرم افزار نصب کرد؟
< پیشاپیش از زحمات شما عزیزان متشکرم >
با سلام ،نقل قول:
توی تنظیمات گوشی باید زبان فارسی را انتخاب کنی
1- مثل همه گوشی ها ، چی را می خواهی بدونی ؟
2- solomobi.com
3- نرم افزار نه ولی هزاران بازی می توانی نصب کنی
موفق باشی
با سلام
ببخشید میشه اسم وعکس و همچنین قیمت چند مدل گوشی چینی دو سیمکارته را نام ببرید.(ترجیحا"تاچ تاشو یا کشویی نباشه و همچنین قطر آن کم باشه)
باتشکر
سلام من يك گوشي چيني دارم چطوري مي توانم بهش برنامه بدم ايا برنامه اي برايش وجوددارد ايا مي توان گوشي را هك كرد
گوشی چینی برنامه روشون نصب نمیشه بازی نصب میشه که اونم فرمتش خاصه وکم گیر میاد
سلام گوشی چینی هست که کانال تلویزیون رو دیجیتال بگیره؟ ---
اقا این مارکش چیه!؟ همین k900؟ واقعا قیمتش اینه؟ چی داره؟ مشخصاتش؟ یه منبعی چیزی هست بشه روش حساب کرد؟