نقل قول:
رامین
شما اگه مشکلی توی برنامه ها نداری ریکاور کن
چون این ویروس به تو مهلت نمیده.عملا فضای هاردت رو پر کرده الکی.سی پی یو هم درگیره کپی پیس هست.
Printable View
نقل قول:
رامین
شما اگه مشکلی توی برنامه ها نداری ریکاور کن
چون این ویروس به تو مهلت نمیده.عملا فضای هاردت رو پر کرده الکی.سی پی یو هم درگیره کپی پیس هست.
سلام . ممنون ولي راه اول رو چيزي سر در نياوردم . در مورد ريجستري هم نشد . راه سومم يه مشكل داره : من ميخوام كلا تو هر پنجره اي ميرم قسمتي كه ميخوام باشه . راه ديگه اي هم هست يا نه ؟نقل قول:
با سلام مجدد
این روزها بدجوری سرعت سیستمم پایین امده ..نمیدونم چه بلایی سر سیستم اومده ..البته این را هم اضافه کنم که هیچ نرم افزار خاصی روی سیستم نصب نکردم و از لحاظ ویروس و غیره هم مطمئنم که سیستم پاکه ...ولی نمیدونم چرا نمیتونم مثلااز دو نرم افزار در آن واحد استفاده کنم و ظمنا cpu usage هم بیشتر روی 70 تا 80 درصده ..
به startup هم رفتم و بسیاری از نرم افزارها را غیر فعال کردم ولی بازم فایده ای نداشت ...اگه دوستان کمک کنند و راه حل بدن ممنون میشم ..
یا علی
سونامی جوان
سلام فکر می کنم شما دچار مشکل تداخل شدی یعنی اجرای همزمان دوبرنامه کخ یکی با دیگری نمی شازه و ارور می ده شما حالا چرا این قدر تمایل بع اجرای DAP به عنوان نرم افزار مدیریت دانلود داری.آخه DAPکماکان متهم به نصب جاسوس افزار است من پیشنهاد می کنم فورا آنتی ویروستون را نصب کنید و DAP را حذف کنید.احتمالا تمامی مشکلاتتون حل می شه از مدیریت های دانلود دیگری استفاده کنید در صورت وجود مشکل اطلاع بدیننقل قول:
راستی شما DAP را پچ کردین؟
موفق باشید.
محمد رضا جان فعلا خیر.نقل قول:
سونامی جان.دلایل مختلفی می تونه داشته باشه از جمله سخت افزاری و مشکل فن CPU نوع برنامه هایی که اجرا می کنی،ممکنه نرم افزار کرک شده باشه.شما چون از لحاظ امنیتی مطمئنی فنتو چک کن.
نوع ویندوز هم هست
موفق باشین
سلام .عزیز پچ یعنی چی ؟نقل قول:
سلام شما چه جوري رجيسترش كردي با سريال نامبر؟نقل قول:
چگونه IE را دوباره نصب كنيم؟
1- ابتدا CD ويندوز را داخل سي دي رام خود قرار دهيد
2- روي start كليك كنيد و سپس Run را انتخاب كنيد
3-اين عبارت را تايپ كنيد.
rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 c:\windows\inf\ie.inf
سلام shahedi جان و دوستان ..راستش بدطور خواهان دو تا نرم افزار هستم ..در قسمت درخواست نرم افزار مطرح کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم ..فکر کردم بهترین شخص برای راهنمایی شمایی وبس ..ببخشید اگه اینجا سوالمو دوباره مطرح کردم ..چاره ای نبود ..دیگه تکرار نمیشه
من یک نرم افزار میخوام که با اون بتونم نوشته ها و آرم ها را از روی عکس بر دارم ..واقعیت من اینکارو برای عکسهایی که ارزش دارند با نرم افزار فتوشاپ انجام میدم ولی خیلی وقت گیرو خسته کننده است و در ثانی بعضی از سایتها دیگه خیلی حساسیت بخرج میدن و حتی وسط صورت را به ارم سایتشون ملبس میکنند..و در حقیقت کاری میکنند که به هیچ روشی نمیشه اون آرم را با فتوشاپ برداشت ..
حالا دوستان اگه نرم افزار خاصی مد نظرشون هست(( لطفا با کرک )) یا راهی به نظرشون میرسه که من اینکار را راحتر و بهتر بتونم انجام بدم ممنون میشم اگر راهنمایی کنن ..
یک نرم افزار دیگه هم میخواستم که با گفته های قبلم زیاد در تناقص نیست ..ولی اینبار برعکس ..نرم افزاری را چند مدت پیش روی سیستم رفیقم دیدم که راحت روی عکسها آرم و اسم سایتشو میزد ولی نوشته بصورت شیشه ای بود و عکس از زیر آرم راحت پیدا بود و در کل بلایی سر عکس نمی اومد ... اگر در این مورد هم راهنمایی کنید و اسم نرم افزار را بگید یا لینک دانلود بدید دیگه واقعا منو شرمنده کردید ..
سلام اینگونه موارد در PM مطمئن باش جواب می دمنقل قول:
اما...
قبلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود و به دوستمون جناب فیض هم پیشنهاد دادم شما هم یه نگاه بینداز.
سوال دومت هم موربوطه به بخش گرافیک نه اینجا شما با ایجاد یک لایه ی جدید و بستگی به مورد با کاهش Fill یا opacity به هدفتون می رسین.
اگر موردی بود در تالار فتوشاپ مطرح کنین یا PM بدید.