چه دلیلی داره شعر دو تا شاعر مختلف رو با هم مقایسه کرد ؟
مث اینه که شعر حافظ و سعدی رو مقایسه کنیم
من یه شعرایی از سهراب رو دوست دارم و نسبت به بعضی از شعراش هیچ حسی ندارم
ولی اکثر شعرهای شاملو رو می پسندم
Printable View
چه دلیلی داره شعر دو تا شاعر مختلف رو با هم مقایسه کرد ؟
مث اینه که شعر حافظ و سعدی رو مقایسه کنیم
من یه شعرایی از سهراب رو دوست دارم و نسبت به بعضی از شعراش هیچ حسی ندارم
ولی اکثر شعرهای شاملو رو می پسندم
سلام به همه ی دوستان و کاربران عزیز ، یه زحمتی داشتم اگه میشه تلمیحاتی رو که تو این چند تا بیت نوشته شده رو کاملا مشخص کنید :
1- مورم و نزد سلیمان می روم / ماهم و از ملک کنعان می روم
2- تا برش نور حقیقت را برم / همره موسی عمران می روم
3- تا گزارد خواب ابراهیم ، خوش /در کنارش بهر قربان می روم
4- با ملک سلیمان و دم از دانه و موری / گویا به نظر عشق ، چو افسانه رسیده است
:sq_9:
سلام
اساتید محترم ، لطفا بفرمائید اصطلاح راز را آشُفتن یا آشُفتگی راز به چه معناست ؟
با سلام خدمت دوستان عزیز. دنبال یه مطلبی بودم که هرچی تو نت گشتم چیزی پیدا نکردم.
کسی میدونه این دوتا رباعی در چه مجموعه شعر یا کتابی نوشته شده و توضیحی ازش میدونه؟
1) اینجا همه پیوسته تو را میخوانند لب تشنه و دل خسته تو را میخواهند
ای ابر بهار بر سر باغ ببار گل های زبان بسته تو را میخواهند
2) دستی ز کرم به شانه ی ما نزدی بالی به هوای دانه ی ما نزدی
دیریست دلم چشم به راهت دارد ای عشق سری به خانه ی ما نزدی
فقط میدونم که شاعر رباعی اول سید حسن حسینی و شاعر رباعی دوم قیصر امین پور است.
سپاس
سلام
سوالی دارم : چرا در ادبیات عامیانه خورشید را "خورشید خانم" می نامند؟
دوستان معنی کلمه دهر چیه که تو بیشتر اشعار خیام اومده؟
با سلام؛ دهر به معنی زمانه،روزگار،دوره و... هست //نقل قول:شعرا در یک عرصه و میدان نتاخته اند که بتوان آثارشان را با هم مقایسه کرد ؛ به هر حال مقایسه آثاری که در یک حوزه اند ، مثلا اخلاق ، عرفان ، حماسه و... بیجا نیست و همینطور بررسی اشعار از یک دید مشخص .ضمنا هر کس بر اساس ذوق و سلیقه خود آثاری را میپسندد که این البته ناگزیر است.نقل قول:
مطمعنید؟لخه یه جا میگهکنقل قول:
در دهر هر آن که نان به اندازه دهد
تو بیشتر شعرها معنی دهر همینه، من هم از فرهنگ معین معنیش رو نوشتم. / فکر کنم معنی دهر در این مصرع همون روزگار، زمانه باشه. شاید اینطوری بشه تعبیر کرد: که معنی مشابهی با چرخ ( گنبد گیتی) داشته باشه
یه سوال داشتم که بیشتر دوست دارم نظر شخصی خودتون البته با توجه به اطلاعات ادبی که دارید بدید.به نظر شما آیا شعر سهراب و شاملو در کنار هم بوده یا برخلاف هم؟شما کدوم بیشتر می پسندید لالایی آرامش بخش سهراب یا فریاد بیدار کننده شاملو؟؟؟// گستره ی علاقه مندی و ذوق ادبی آدم ها رو نمیشه منحصر به یک شاعر، قالب شعری و ... دونست. تصور کنید یه نفر موقع خواب از لالایی خوشش میاد و موقع بیدار شدن از آواز بیدار باش خروس! ذوق و سلیقه ی ادبی افراد محدود نیست که حالا تعداد شاعراهایی که دوست داره محدود باشه یا اینکه فقط از اشعار سهراب خوشش بیاد و از آثار شاملو خوشش نیاد.