-
سلام. خيلي وقته اينجا سر نزدم. من كه ايرادشو بهت گفتم. همينجا. اسم منو هم خط بزن. تقريبا همون چيزي كه AB گفت.!!! نسخه جديد رو نديدم. اما اونطور كه يادمه مشكل ظاهر و يه خورده مشكلات Runtime و خطاهاي ديگه داشت. يعني رو بعضي سيستم ها مثل اينكه مشكل داشت و خطا ميداد.
قبلا هم بهت گفتم. برنامه هاي استاندارد تقريبا ظاهر مشخصي دارند. استفاده از آيكون هاي زيبا هم خيلي به زيبايي برنامه كمك مي كنه. يه دوستي داشتم دلفي نويس بود خيلي برنامه هاي قشنگي مي نوشت. فكر مي كنم بتوني ظاهر زيبايي ازش درست كني. البته من دارم الان نسخه جديد برنامتو دانلود مي كنم و چون سرعت اينترنتم افتضاحه شايد نتونم همين الان نظرمو بدم. ولي فكر مي كنم خيلي خوب شده باشه. با تشكر. راستي اگه منو يادت رفته من همونم كه Turbo Dial Info رو معرفي كردم D:
-
Ab عزیز که فکر کنم مغرضانه نظر داده باشه
آخه یه برنامه ساده که یه منو بار ( شبه منو بار ) بیشتر نداره دیگه گرافیک دیزاینش خیلی خیلی ضعیفه از کجا اومده نمیدونم
-
متاسفانه اونشب موفق نشدم كامل دانلود كنم الان سرعت خيلي بهتره. براي ديدن برنامه دارم لحظه شماري مي كنم
-
بالاخره ديدمش. خيلي توپ شده. تبريك مي گم. آفرين به پشت كارت.
-
بچه ها سلام
برای طراحی برنامه - از نظر شکیلی - می تونید از نرم افزار خارجی هایش استفاده نمائید.
-
ocx corruption
سلام ...
من یه مدتی این تامیر فوق العاده رو (دست سازندش درد نکنه ) توی استارت اپ داشتم و حدود دو هفته ازش استفاده کردم ....
اما اواخر یه ارور داد که گفت ocx خرابه و الان دارم دوباره ستاپش رو دانلود میکنم
موفق باشین
-
error in download process
-
نقل قول:
چون برنامه وطني بيده توي Parsa هم آپيدم كه اگه PersianGIG ارور محدوديت پهناي باند زد واسه دانلود مشكلي نداشته باشيد ... :27:
البته با تشكر از Mbt925 عزيز ...
کد:
http://p30wook.parsaspace.com/App/Setup%20MB%20Timer%202.2.0%20Final.exe
:46:
این لینک کار نمیکنه لینک بعدیش هم که وکمن دادن خرابه یه لینک دیگه هم بود که خود شما گزاشته بودید کار نکرد لطفا یه بار دیگر توی رپید اپ کنید
-
آقا این برنامه که معرفی کردید برای استفاده در شبکه هم خوبه ؟؟یعنی برای اعمال محدودیت برای اینترنت در شبکه هم به کار میره ؟؟؟
-
نقل قول:
این لینک کار نمیکنه لینک بعدیش هم که وکمن دادن خرابه یه لینک دیگه هم بود که خود شما گزاشته بودید کار نکرد لطفا یه بار دیگر توی رپید اپ کنید
این لینک رو الان تست کردم کار می کنه :
کد:
http://mbt925.persiangig.com/MB%20Timer/App/Setup%20MB%20Timer%202.2.0%20Final.exe
نقل قول:
آقا این برنامه که معرفی کردید برای استفاده در شبکه هم خوبه ؟؟یعنی برای اعمال محدودیت برای اینترنت در شبکه هم به کار میره ؟؟؟
نه دوست عزیز