ای کاش یه مربی خوب میاوردن تا یکم حالمون بهتر بشه . آخه این چه مربییه که آورده ؟؟؟؟؟؟؟ :4: بهترین افتخارش چند بار قهرمانی در باشگاه های اسرائیله !!!! :2::2:
Printable View
ای کاش یه مربی خوب میاوردن تا یکم حالمون بهتر بشه . آخه این چه مربییه که آورده ؟؟؟؟؟؟؟ :4: بهترین افتخارش چند بار قهرمانی در باشگاه های اسرائیله !!!! :2::2:
بابا نگید،اشکمون در اومدنقل قول:
اگر آبرامویچ هم همچین اشتباهی بکنه بقیه بهش فشار میارن و یه مربی بهتر میاره اما کی مشه خوزه...
باشگاه چلسی پس از کناره گیری مورینیو نامه ای پیرامون مسائل اخیر برای هوادارانش منتشر کرده است
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران , می توانید متن این نامه را در زیر مطالعه کنید:
ما تنها باید دلیل و مسائل مربوط به رفتن خوزه مورینیو از چلسی را بیان کنیم چون او در چلسی و فوتبال انگلستان فوتبال جدیدی خلق کرده است
صبح زود خبر از به توافق رسیدن چلسی و مورینیو پیرامون جدایی او از چلسی را منتشر کردیم که در نشستی که با خوزه مورینیو داشتیم به یک توافق دو طرفه رسیدیم که برای جلوگیری از ورشکستگی چلسی و مورینیو همکاری خود را تمام کنیم .
ما باید به امتیازهایی برسیم تا به ورشکسنگی نرسیم که در این بین در ماههای مختلف تمام اعضا تلاشهای بسیاری انجام دادند , همانا مشکل است
دلیل گرفتن این تصمیم بزرگ , این بود که با این روند کم کم به ضرر باشگاه بود و ممکن بود آینده باشگاه را به خطر بیاندازد
چلسی تیم بزرگ , مقتدر و بدون نوسانی است که این امر قابل رویت است که گرنت و کلارک برای رسیدن به هدف تیم کمک خواهند کرد
ما هم باید خسارتهای شغل فوق العاده خوزه مورینیو را پرداخت می کردیم . او مربی موفقی برای باشگاه بوده و سزاوار این است که نامش در تاریخ چلسی بماند . خوزه ویسله ی مفیدی بود که چلسی به اینجا برسد . همچنین تاثیر او در راهنمایی تیم برای رسیدن به موقعیت خوب در اروپا و فوتبال جهان داشت
او هر زمان بخواهد می تواند به استمفورد بریج باید , از او استقبال هم خواهد شد . چه به عنوان میهمان چلسی و یا به عنوان مربی تیمی دیگر , از او پذیرایی خواهیم کرد....اگر پایان تاریخش با چلسی هم باشد از او پذیزایی خواهیم کرد.
-----------------------------------------------------
دوستان همانطور که متوجه شدید ترجمه این خبر به شدت افتضاح بود ......... که تقصیر منم نیست . منبع خبر رو خودتون مشاهده کنید :
اصل خبر رو در سایت زیر مشاهده کنید :کد:http://chelsealondon.ir/fa/modules.php?name=News&file=article&sid=151
کد:http://www.chelseafc.com/page/NewsHomePage/0,,10268~1117029,00.html
انتخاب يك سرمربي ناشناخته ، شوك كنارهگيري "خوزه مورينيو" از باشگاه انگليسي "چلسي" را دو چندان كرد .
به دنبال خبر غافلگيركننده استعفاي مورينيو سرمربي پرتغالي تيم چلسي و با اعلام جانشيني "آورام گرانت" كه اهل رژيم صهيونيستي است ، شوك ديگري به فوتبال انگليس وارد شد.گرانت به همراه استيو كلارك مسووليت تيم را فعلا برعهده گرفتهاند.
متن کامل خبر رو در لینک زیر بخونید :
کد:http://world-chelsea.parsehgig.com/index.php?option=com_content&task=view&id=29&Itemid=1
آقا چی دارید میگید شما ها همش دو روز نبودم! چه خبره دارم سکته می زنم بخدا . یعنی باید باور کنیم!
در این لحظه مخم Response نمی ده!
می دونستم یه لابی صهیونیستی تو چلسی وجود داره .نقل قول:
واقعه" جالبه گرانت اسرائیلی احمق که با لابی بازی اومده رو مربی کردن .
من هنوز این قضیه هضم نکردم . دارم دیونه می شم .:18:
اگه این خبرها صحت داشته باشه باید یه تجدید نظر تو باشگاه مورد علاقم بکنم . هر کاری هم بکنم نمی تونم مربی گری یه اسرائیلی رو قبول کنم .
متاسفانه حقیقت داره :41::41::37::37: خبر های چند صفحه قبل رو مرور کنی متوجه میشی . البته کلارک مربی موقته نه سر مربی !!!نقل قول:
آبراموویچ در حال مذاکره با گاس هیدینک , دیدیر دشماپس و چند تا مربی بزرگ دیگه هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان همه رو خوندم ولی هر بیشتر می خونم بر بهتم افزوده میشه .
نمی تونم قبول کنم به همین راحتی مورینیو رفته باشه . خیلی راحت بی سر و صدا . همه چی گنگه الان برام !
میدونم الان چه احساسی داری . درکت می کنم . ولی باید حقیقت رو قبول کرد . من که از صبح این خبر رو شنیدم هنوز توی شوک هستم , چه برسه به شما !نقل قول:
واقعا" جالبه ایگه چه بلایی باید سر ما بیاد .
هم اکنون دارم این پست و میزنم سایت چلسی هم داون شده . خدایا شکرت !