من قبلا زبان را تست كرده بودمنقل قول:
مشكلي نداشته
الان باز بان انگليسي هم تست كردي
الان اين را روي لوكال تست كردي يا روي هاست ؟
Printable View
من قبلا زبان را تست كرده بودمنقل قول:
مشكلي نداشته
کسی نیست بهم بگه جوملایی که توی سایت ypu.com نصب میشه چه جوری کار میکنه ؟
در کل برای فارسی کردن سیستم های محتوا به جز بلد بودن زبان php به چه چیزهای باید تبحر داشته باشیم ? :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41:
آقا محسن به نظر شما کجا مراجعه کنم تا در این زمینه بتونم یه چیزایی یاد بگریم اگه سایتی یا ....... به من معرفی کنین ممنون میشم :11::11::11::11:
به جز php بايد css هم بلد باشيد تا بتونيد تغييرات در قالب و فونت ها و ... ايجاد كنيدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر نمي كنم فرقي با بقيه داشته باشه
توي پست هاي مختلف درباره كاركرد جوملا توضيح داديم
انگلیسی که default خودش هست و نیازی به نصب نداره. منظور شما رو متوجه نشدمنقل قول:
من قبلا زبان را تست كرده بودم
مشكلي نداشته
روی لوکال تست کردم
منظورم اين است كه الان كه زبان فارسي را نصب كرديد
كلا سايت بهم ريخته
و يا فقط با زبان فارسي اين مشكل را داريد ؟
وقتی که روی لنگلیسی بود مشکلی نداشت. وقتی عوض میکنم دیگه به هیچ وجه وارد کنترل پنل مدیریت نمیشه که زبان رو به حالت قبل برگردونم و پیغام زیر رو میده:
کد:Warning: include_once(C:/xampp/htdocs/myproject/Joomla/includes/farsi-joomfa-date.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\myproject\Joomla\language\farsi.php on line 512
Warning: include_once() [function.include]: Failed opening 'C:/xampp/htdocs/myproject/Joomla/includes/farsi-joomfa-date.php' for inclusion (include_path='.;C:\xampp\php\pear\') in C:\xampp\htdocs\myproject\Joomla\language\farsi.php on line 512
اساتید محترم یکی ما رو تحویل بگیره .... چیکار کنم با این مشکل؟
کسی راهی بلد نیست؟
من قبلا تست كرده بودم مشكلي نداشتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مدير سايتت بخواه كه از ديتابيس و از روز قبل برات ريستور بگيره و برگردونه