سلام
خادا رو شكر كه فقط در يك كلام وصف كردي والا بايد يك كتاب در مورد حامد چاپ مي شد!
نكات جديد:
نقاد خوبي هست ( خوب نقد مي كنه )
يكي از ويژگيهاش اينه كه صبور هست ( از پستاش ميشه فهميد )
با منم يه خورده لجه ( چراشو نمي دونم)
Printable View
سلام
خادا رو شكر كه فقط در يك كلام وصف كردي والا بايد يك كتاب در مورد حامد چاپ مي شد!
نكات جديد:
نقاد خوبي هست ( خوب نقد مي كنه )
يكي از ويژگيهاش اينه كه صبور هست ( از پستاش ميشه فهميد )
با منم يه خورده لجه ( چراشو نمي دونم)
اما اگه كلا از مداد رنگي بازيهاش چشم پوشي كنيم ادم رك و با حالي است..........
ماريو هرچند پستت بوي شيطنت ميداد اما.......
تشبيه خيلي جالبي بود.
وای خدا چی بهت بگم دل مردمو شاد کردیM a r i o جان
غلط املایی از حامد
اقا موفق باشی
حامد باختی بابا تا ازت تعریف کردن خراب کردی که؟؟؟!!!
ایول خیلی با حال گفتی !!نقل قول:
كارش اينه كه بره تو يه تاپيك بعد ببينه كه مثلا يه بنده خدايي (البته به خيال خودش) داره سوتي ميده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد ميره يه پست ميده و باز به خيال خودش مچ اون طرف رو ميگيره و دستش رو رو ميكنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::
هر چند به پر و پاش زیاد میپیچم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی در کل خیلی دوسش دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوکرش هم هستم دربست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه شیطنت هاش نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ وقت نمیشناختمش و اینقدر حال نمیکردم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بدی از ما دیده !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف زشتی زدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پوزش میطلبیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما بحث شیرین امروز ما
حامد دهقانی.
تاریخچه:
ایشان در یکسال پیش با شناسه ی HAMEDDEHGHANI و به قصد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با بچه های فروم در این انجمن عضو شده و ما را مشعوف نمودند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشان تا حدود سالهای سال وقت خود را به اسپم دادن صرف نموده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا اینکه پیر انجمن بر ایشان ظاهر شد و ایشان را به انجمن موسیقی راهنمایی نمود
در بدو ورود به این انجمن ایشان تصور DJ شدن را در سر خود میپروراندند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما به سه تار هم نرسیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و خود را صرف سه تاپیک ارزشی نمودند.
نقد:
The Good:
زیبانویسی پستها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ◘وقت گذاشتن روی هر پست به مدت 60÷4 دقیقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ◘ خوش برخورد بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ◘ خوش خنده و شاد بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ◘ اسمپ دادن در متفرقه
The Bad:
گــــــــــیر دادن
رنک من:
10/10Superb
جناب حامد به نظر من:
رنگی مینویسه! رنگی میخونه، رنگی دنیا رو میبینه ، رنگی نقد میکنه اما:
خودش سیاه وسفیده!
به این میگن جالب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی,این پست رو دادم تاپیک از صفحه دوم بیاد بالا.
سلام
خب تو پستاش ماشالله 36 رنگ به کارر فته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اسمایل هم دسته کمی از ووکی جون نداره
شوخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
علاقه خاصی به جک و جونور داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایه ثابت تولده
اگه با کسی رفیق شه پاش وایمیسه
اهنگایی که میزاره خوبه
یه خورده زیاد پا پیچ یه قضیه میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] []
در کل بچه گلیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه: آثار موسيقي وسینما حاصل سالها خون دل هنرمنداني مي باشد كه عمر خود را براي اعتلاي هنر موسيقي و سینما صرف كرده اند. براي حمايت از هنر موسيقي و سینما ، در صورت توانايي مالي لطفاً سي دي اصلي را تهيه فرماييد
.
قربانتان
محمد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول سلام
من که تا حالا از چشم خودم بد دیدم از جناب حامد خان بد ندیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدائی اصلا تعارف نباشه بچه آقائی است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در ضمن همیشه از آثار گرانبهای هنری از جمله تبدیل انجمن به محیط نقاشی بهره مند شدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]