من هم در جوابشون گفتم من از شما زودتر عضو شدم شما به چه جراتی به یک کاربر قدیمی تر از خودت اینطوری میگی ؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
Printable View
من هم در جوابشون گفتم من از شما زودتر عضو شدم شما به چه جراتی به یک کاربر قدیمی تر از خودت اینطوری میگی ؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
خوبه دوستان فعلا یه بحثی دارن تا سرش دعوا کنن!!!! ما هی می آییم اینجا ببینیم که گزارش قرار رو مهدی بست گذاشته یا نه بعد دست از پا دراز تر می بینیم دو نفر دارن برا هم خطو نشون می کشن!!!!!!!!
من بعنوان بهترين فوتبالست فروم از اين قضيه تعطيلي فوتبال حمايت ميكنم تا افراد ياوه گو نتوانند به مدير محترم مهدي بست پينگ پونگي كنايه بزنند و بعدش هم ما آدمهاي رو راستي هستيم اگر گفتيم فوتبال تعطيل يعني تعطيل گول مول تو كارمون نيست هر چند ممكنه شيطون بره تو جلدمون اون ما رو گول بزنه كه اونم تقصير مانيست بلكه تقصير شيطانهنقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
بعد مسئله بعدي دوستان اگر كسي به شما pm زد و حرفي زد بهترين كار همينه كه ميگم(( جواب ابلهان خاموشيست )) شما نگاه كنيد به عكسهاي قرارها و ببينيد كه چه آدمهاي متشخص و با كلاسي مي ايند من و مافيا يك عكس داريم از مهدي بست كه آخر كلاسه پس همه مارو با همه اونها قاطي نكنيد مي خواهيد بيائيد هم mina khanom ّبه چند تا از خانومهاي فروم pm بزنيد و به شكلي انقلابي براي فعال كردن خانمهاي فروم اقدام نمائيد منهم قول مي دم بعنوان بهترين فوتباليست فروم بازي نكنم و همش به بچه هاي فروم كه مي يان سر قرار امضا بدم كه اين خودش مي تونه قرار رو شلوغ كنه
سلام
بابا يكي اين هادي خوبه رو بگيره!!!! :evil:
هادي جان وقت كردي يه خرده خودت رو تحويل بگير! :happy:
بهترين فوتباليست!!! :puke:
هادي قطر نرو امضا بده!!! :biggrin:
ديروز يه پي ام داشتم از رونالدينيو!! در به در دنبال هادي خوبه مي گشت كه يه امضا ازش بگيره!! :puke:
---------------------------------------------------------------------
مهرداد جان (روياي تلخ) به دليل اينكه هادي جان گزارش رو به شكل عالي نوشته بودند ديگر من ننوشتم.
حالا بيا و خوبي كن و از مديرها حمايت كن يا ميان مي گن غلط املائي داري يا متهمت ميكنن كه ميري قطر مهدي جان مگه من مثل شما پرسپوليسيها هستم كه برم قطر بعد اگر رنالدينهو با من كار داشت ديشب كه رفته بوديم بيرون بهم ميگفت چرا دروغ ميگي :evil:نقل قول:
من از آقا مهدي تشكر مي كنم كه گزارش منو قابل دونستن و تائيد فرمودند بعد هم گفته بوديد شما هم طرح بديد كه من اين طرح امضا دادن رو كه مي دونستم با استقبال روبرو ميشه رو دادم طرح ديگه هم دارم ولي نميگم تا قرار زياد شلوغ نشه بتونيم تويه گزارش بعدي اسامي رو بنويسيم زياد شلوغ هم فايده نداره
هادي جان سلام
اين اعتماد به نفست منو كشته!! بابا يه خرده كوتاه بيا! :cool:
اين طرح امضا دادنت كه بيشتر از حد مؤثر خواهد بود. من مي ترسم از كشورهاي اطراف هم بيان براي امضا گرفتن از تو!!! (مثلاً از افغانستان!!! و ...) :evil:
مهدی جان این تیکه رو خیلی باحال اومدی مردم از خنده :laughing: این هادی بده خیلی خودش رو تحویل میگیره :puke:نقل قول:
این رو هم به دوستان بگم دوستانی که علاقه شدیدی به دیدن من دارند :puke: من این قرار هم میام اگه میخواید منو ببینین حتما بیایید :puke:
اين رو پايه ام اساسي. خوش تيپ ترين عضو پي سي ورلد همين اميد جونه خودمونه.نقل قول:
نوشته شده توسط OMID
پس اگه مي خواهيد فيض ديدنش رو از دست نديد اين قرار حتما تشريف بياوريد.
باور كنيد اينها رو جدي گفتم . اصلا بحث شوخي نبود.
بچه ها منم دوست دارم بيام . مهمون نمي خوايد ؟؟؟
سلام مهدي جان .
داري بهمون انگيزه ميدي اساسي .
27 بهمن بود نه ؟
پارك لاله بود نه؟
جلو مجسمه بود نه ؟
نه؟ :happy: