حمید جان
لطفا علمی توضیح بدید .
Printable View
حمید جان
لطفا علمی توضیح بدید .
من نميدونم چجوري ميگي؟
به هر حال:
ببين روح چون يه چيز مادي نيست ميتونه هم با سرعت نور حركت كنه و هم به زمانهاي مختلف (شايد هم اينطور نباشه)
خوابهايي كه به واقعيت تبديل ميشن هم سفر روح به يك قسمت از زمان آيندست كه ما ميتونيم از اين طريق از اتفاق برخي حوادث جلوگيري كنيم.
اگه بد توضيح دادم بزن به حساب نادونيه من.
نقل قول:
نوشته شده توسط bb
بي بي جان تايپيك تجربه نزديك به مرگ توسط آقا حميد ايجاد شده .
ممنونم به خا طر انرژي مثبتي كه دادي .يه جورايي جيبم خالي شده .
فرق رشته تحصيلي رو كه انتخاب كردم با فيلم سازي و از اين جور كار ها زمين تا آسمونه.
سوشيانت جان سلام
يه پيشنهاد داشتم:
همانطور كه مي دوني در يه ساعت براي منظور خاص دسته جمعي مديتيشن كردن تاثير زيادي هم بر روي هاله و انژي خودمان و هم آن هدف داره .خوبه دوستاني كه مديتيشن رو بلد هستن يه قرار مديتيشن بزاريم كه هر كسي در جاي خودش انجام بده.
سلام
اينهم يه سايته دبدنش بد نيست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم خوشتون بیاد
سلام خدمت دوستان
سوشیانت خان راجع به کلمه شریعت تحقیق کردم .ریشه این کلمه سانسکریت است سوگماد هم بدین صورت که به انگلیسی میشود the way of eternal
مرحوم اهرپور هم 3 ,4 سالی میشه که فوت کردند سرطان خون داشتند
دوستان لطف کنند از امکان نقل قول کمتر استفاده کنند تا صفحات بیخودی پر نشود
فقط ان هستی دارد
سلام به همه دوستان
bb جان میشه اول منظورتونو از علمی بگید تا بعد من توضیح بدم
نکنه دنبال فرمول میگردید
------------------------------
حمید جان امکان داره شما بار ها توی خواب هشیار شده باشید ولی یادتون نباشه
پس چه فایده
اول باید تمرین کنید خواب ها یادتون بمونه بعد که خواب هاتون زیاد شد من بقیه تمرین ها که مربوط به هشیاری در رویا هست مینویسم
این طور که به نظر میرسه مریم خانوم و اقا پرنس خواب هاشون زیاد نشده که هیچی نمیگن
--------------------------
zaraoustra عزیز من مثال زدم به هرصورت اگر فرض کنید هیچ کدوم از تمرین ها را انجام ندید و این خواب ها به هیچ دردتون هم نخوره حد اقل به اندازه یک بازی کامپیوتری که جالب هست پس چرا اسم مشکل براش میذارید
---------------------------
mercedes جان پیشنهاد خوبی هست ولی فکر نمیکنم تعداد افراد فعال این تاپیک خیلی باشه ولی اگر بقیه اعلام امادگی کنند من حاظرم
در مورد اون سایت و مدیتیشن کردنشون چیزی نشنیدم
حالا نماینده سبک شای که من از اون انرژی درمانی یاد گرفتم از شهر ما رفته ولی وقتی بود روز ها و ساعت های خاصی اعلام میکرد که از طرف استاد دنگ اعلام میشد که همه طرفداران این سبک در سراسر جهان به همراه استاد دنگ مدیتیشن میکردند
-------------------------
shahrad جان من نمیدونم از کجا تحقیق کردید کاری به the way of eterna هم ندارم
ولی میدونم که خیلی واضح هست که کلمه های شریعت و حقیقت عربی هستند و 3 حرف اصلی دارند و هردو با یک وزن ساخته شده اند
هر چقدر هم که بگید سانسکریت هست من که باور نمیکنم
باتشکر
--------------------------------------------------------------------------------
سوشيانت جان سلام
اون سايت رو همينطر جهت مطالعه علاقمندان گذاشتم مدير اون سايت استادم بوده.
بازم پيشنهاد كتاب يك رو دارم كه مطالب جالبي در اون نوشته شده در مورد بيماري ها و اينكه چرا ما بيمار ميشويم يا اگر شديم چگونه خودمونو درمان كنيم.يذره هم تشويق كنين !
سوشيانت جان اينو يه كسي گفت كه براتون بگم تا ببينين كه پرواز روحه يا نه ( يه رويا بوده ) :
خوب شرح کامل خوابم اینه :همراه من یه دختر بود که نمیشناختمش و ما در محلی مثل مسجد بزرگ بودیم او من را بغل کرد یعنی دوتایی بهم چسبیدیم وناگهان مثل فنر به سرعت و مستقیم به بالا رفتیم از مناره ها خیلی بالاتر وخیلی هیجان انگیزبود چند بار این حالت اتفاق افتاد به همراه هم در حال پرواز در سطح زمین حرکت کردیم در کنار هم جایی مثل بازارچه یابازار قدیمی یا حرم نمی دونم توی یک راهرو پرواز می کردیم تا کنار یک ستون پایین امدیم واو گفت اینجا قبر یک شهید است که مقام بالایی دارد وما اینجا نمی توانیم زیاد بپریم از ان مکان بیرون امدیم ودر کوچه هایی که میشناختم به پرواز در امدیم ودر پیچ و خم کوچه حرکت می کردیم
اگه سوالي داشتين بگين ازش بپرسم خيلي ممنون