تو عکسمون بازی چقدر گرافیکش بالا رفته نسخه ی جدید اومده .
من تون نسخه ی پی سی همون اولا که صفحه سیاه میشه و پایینش یه چیزی مینویسه بازی هنگ میکنه یکی نمیدونه مشکل چیه.
Printable View
تو عکسمون بازی چقدر گرافیکش بالا رفته نسخه ی جدید اومده .
من تون نسخه ی پی سی همون اولا که صفحه سیاه میشه و پایینش یه چیزی مینویسه بازی هنگ میکنه یکی نمیدونه مشکل چیه.
برای بر طرف کردن این مشکل اول از استارت ران رو میزنی. توی پنجره ران مینویسی dxdiag بعد اوکی میزنی. اگه سوالی ازت پرسید No رو بزن. بعدش یه پنجره به صورت زیر ظاهر میشه :نقل قول:
برو به سربرگ Sound و دکمه کشویی Hardware Sound رو بزار روی Basic Acceleration بعدش برو حالشو ببر! :31:
ممنون دوست عزی و لزیز
آقا شما از چه شبیه سازی استفاده میکنید؟
این شبیه ساز من پاک شده و نمیدونم کجا رفته!
قبلا رزیدنت رو با VGS میرفتم و مشکلی نداشت.
الان که ویندوز 7 نصب کردم میخوام ببینم چه شبیه سازی باهاش مچ هست؟
میخوام برم تو کار رزیدنت 2.
این بازی برای پی اس 1 هست دیگه؟درسته؟
ePSXe ورژن 1.6 (نه 1.7!) بهترین شبیه ساز برای اجرا بازی های پلی استیشن یک هست. درسته کار کردن باهاش برای تازه کارها سخت هست ولی ارزش یادگیری برای استفاده رو داره چون بازی ها رو میتونه حتی با کیفیتی بهتر از خود بازی های ساخته شده واسه کامپیوتر اجرا بکنه!نقل قول:
از اینجا هم میتونی دانلودش کنی:
کد:http://www.multiupload.com/22XZEJCMOX
با سلام اين بازي رو از كجا دانلود كنم ؟؟
Resident Evil 3: Nemesis
يك فايل با حجم 222 mg دانلود كردم ولي در ePSXe اجرا نميشه يك لينك دانلود بدين كه در ePSXe بدون مشكل و با كيفيت خوب اجرا بشه
من سالهاي پيش با پلي استيشن اويل 3 رو خيلي زياد رفتم و خيلي باحال هست به نظر من ترسناك ترين نبود الان حضور ذهن ندارم كه بخوام براتون ليست بازيهاي ترسناك تر از اويل رو بگم
ولي alone in the dark رو بازي كنيد خيلي باحال هست خيلي ترسناك تر و معمايي تر از اويل هست
در هر صورت لينك اين بازي Resident Evil 3: Nemesis رو با كيفيت خوب و قابل اجرا در ePSXe اينجا قرار بديد كه دانلودش كنم ممنون ميشم
انصافا سر حال اومدم رفتم دوباره نصبش كردم. ياد بچگي هام افتادم :) دارم دوباره بازيش مي كنم ولي جالب اينجاست كه گير كردم :31:
اونجايي كه بايد يه روغن پيدا كني كه با بنزين قاطي كني رو يادم رفته :41: پير شدم :13:
باید آچار رو بردارید و برگردید به عقب و شلنگ آتشنشانی رو با آچار باز کنیدنقل قول:
بعدش باید برید همونجا که آتش سوزی هست توی یک راهرو شلنگ رو به جای مخصوصش بزنید و آتش رو خاموش کنید
روغن اونجاست :46:
این لینک مستقیم هست و باید با برنامه 7z اکسترکتش کنی :نقل قول:
کد:http://fr0.nitroroms.com/download/file/18733/Sony_PSX/Resident%20Evil%203%20-%20Nemesis%20(U)%20[SLUS-00923].7z