یه پلاگین تازه براش ساختن ...البته رو نت هنوز نیافتمش،احتمالا یه مدت دیگه رو سایتش میزارننقل قول:
یه پلاگین تازه براش ساختن ...البته رو نت هنوز نیافتمش،احتمالا یه مدت دیگه رو سایتش میزارننقل قول:
کل زیرنویسها رو کنار فیلم بذار ،بعد تو قسمتی که فیلم رو وارد می کنی این جوری بنویس:نقل قول:
movie1.avi|srt1.srt|srt2.srt و الی آخر
نقل قول:
شما مطمئنی vob sub رو نصب کردی و فایل و زیرنویس رو همنام؟ این که یک زیرنویس معمولیه....
به ظاهر شاید مشابه زیرنویس های دیگه باشه ولی اندکی با هم فرق داره ( مثلا نوشتن زمان رو مقایسه کنید)
من تمام برنامه ها رو نصب دارم ، شما هم یه تست کنید
با برنامه Subtitle Workshop باز کنید می بینید که فقط زمان نشون میده ... با Subtitle Creator نمیشه باز کرد و ارور میده
با پلیر های معروفی مثل KM Player ببینید که بجای نوشته ، زمان رو به تصویر میاره ... صرفا JetAudio قادر به پخش کامل زیرنویس هستش
و سوال من هم همینه !!!؟؟؟؟
خوب اين براي فرمت srt است براي زيرنويسهاي sub چطور؟نقل قول:
فقط یک زیرنویس ساب میشه اضافه کرد اون هم باید همنام فیلم بشه که میشه زیرنویس اصلی و بقیه زیرنویسا باید اس آر تی باشن....نقل قول:
پس زیرنویس ساب رو همنام فیلم میکنی و احتیاجی نیست که اون رو مثل بقیه وارد اون کادر بکنی....
عجیبه امتحان کردم ...نمی دونم واقعا چه جوری ساختنشنقل قول:
سلام.نقل قول:
بیا برادر برات یک کاری کردم بتونی ویرایش کنی و ....
فقط ازم نخواه چطور اوکی :20:
بذار یک راز کوچولو برای خودم باشه :31:
پیوست میکنم
پیشی جون ، ایول کارت درسته :11::10:نقل قول:
سلام.
بیا برادر برات یک کاری کردم بتونی ویرایش کنی و ....
فقط ازم نخواه چطور اوکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بذار یک راز کوچولو برای خودم باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خب من با زیرنویس بقیه قسمت های سریال چیکار کنم؟ چطور مثل شما انجام بدم ؟
بهرحال این زیرنویس ها مربوط به سریال 41 قسمتی بازگشت عقابهای مبارز هستش
کل زیرنویس ها رو اینجا میذارم ، اگه لطف کنید سایر قسمت ها رو ادیت کنید خیلی ممنون میشم
اگه براتون وقت گیره ، حداقل منو راهنمایی کنید تا خودم درستش کنم
کد:http://www.4shared.com/file/88019760/a28d009e/ReturnoftheCondorHeroes.html
من یه فیلم دانلود کردم. زیرنویسش هم هماهنگه. فرمت فیلم هم rmvb هستش.
ولی وقتی با نرم افزار ConvertXtoDvd 3 تبدیلش میکنم به دی وی دی زیرنویس به هم میخوره!
فرمت زیرنویس هم sub/idx هستش.
چه کنم؟!
ممنون. :دی
سلام.نقل قول:
پیوست میکنم
هرکدوم مشکل داشت بگو عزیز:5:
سلامنقل قول:
یعنی چه بهم میریزه ؟
میخوای دقیق چیکار کنی بگو