به نظر شما ویندوزxp Sp1بازی درایور را خوب باز می کند یا ویندوز Xp Sp2?
و آیا با کارت گرفیک Ge Force Fx 5200 256 می توان این بازی را خوب اجرا کرد یا نه؟
Printable View
به نظر شما ویندوزxp Sp1بازی درایور را خوب باز می کند یا ویندوز Xp Sp2?
و آیا با کارت گرفیک Ge Force Fx 5200 256 می توان این بازی را خوب اجرا کرد یا نه؟
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط SAMANN
در مورد ویندوز من روی جفتش تست کردم و بازی راحت اجرا شده :)
کارت گرافیک fx 5200 کارت ضعیفی هست ولی تو اجرای این بازی نباید مشکلی داشته باشه البته بستگی به سازنده برد کارت گرافیک کیفیت کارت متغیر است .
ولی در کل اگر هم دیدین به حالت اسلومیشن اجرا میشه رزولیشن رو بیارید پایینتر درست میشه ;)
آقا امید من اینو دانلود کنم ممکنه درست شه ؟ اشلا شما این نوع دایرکت ایکس رو می شناسی ؟
اقا باز سلام الان تو یکی از انجمنها یه نرم افزار دیدم که این بود تیترش : اجرای همه ی بازی ها با هر کارت گرافیکی با این نرم افزار ! این نرم افزار رو دانلود کنم چی میشه ؟ عجب بدبختی گیر کردیما :sad: :sad: :sad: :sad: :blink:
سلام امین جاننقل قول:
نوشته شده توسط piishii
آخرین ورژن دایرکت ایکس موجود 9.0c هست که اونی هم که توی سایت مایکروسافت هست همینه .
برای شما که ویندوزتان را انقدر دوست دارید هر کاری را انجام بدین ضرر نداره این رو هم تست کنید شاید جواب بده ولی بعید میدونم :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط piishii
داداش اميد سلام آقا يه سؤال ديگه فقط بهم نخندي . ببين من توي يكي از بازيهام يا شاخه هست به نام directx9_0c . ممكنه كه من اصلا اين دايركت رو اشتباه نصب ميكنم !!! نخندي هاا . ميگم كه توي اين دايركت كدوم فايلشو بايد توي System32,Extract كنم ؟ اگه اين دفعه هم نشد خوب معلومه ويندوز رو دوباره نصب ميكنم !! اليته بعد امتحاناي ترم كه داره شروع هم ميشه
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط piishii
امین جان دایرکت ایکس چیزی نیست که اشتباه نصب کنی خودش نصب میشه.
برای اینکه مطمئن بشی ورژن دایرکت ایکس چند هست این کار رو بکن.
از منوی استارت run رو اجرا کن و تایپ کن dxdiag بعد ok را بزن توی این صفحه که برات باز میشه در پنجره system در پایین صفحه یه قسمت هست به نام DirectX version که ورژن دایرکت ایکس رو نوشته نگاه کن اگه 9.0c بود که نصب هست و مشکلی از نظر نصب دایرکت ایکس نداری
اميد جان بازم سلام الان ديگه كاملا معلوم شد ! ورژن دايركت ايكس من اينه : Dirext x 9.0b پس معلوم شد اين همه كار كرديم ما اين اصلا نصب نشده !! بچه هاي سخت افزارم كه گفتند كارت من كاملا اين دايرمت رو پشتيباني ميكنه !!!نقل قول:
نوشته شده توسط OMID_ONLINE
به نظر شما مشكل چيه ؟؟؟؟؟ ويندوزززززز ؟ :blink: :blink: :blink: :ohno:
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط piishii
امین جان اگر که اون دایرکت ایکس که من لینکش رو دادم دانلود کردی و نصب کردی باز هم میگه که DirectX 9.0b نصب هست ویندوز مشکل داره اگر خواستی ویندوز نصب کنی سرویس پک دو فینال ورژن نصب کن که دیگه نیازی به نصب دایرکت ایکس هم نداشته باشی چون خودش 9.0c رو نصب میکنه
موفق و پیروز باشی :laughing:
يه ويندوز پك 2 دارم اما مال 2004 پس بايد برم فاينال رو تهيه كنم ؟ چشممممممم بذار پول بياد دستم . :biggrin: اين مدت اذيتت كردمااا :blink: اخرشم شد اونكه بايد ميشد ! نصب ويندوز . آخه من يه عالمه جاهاي ويندوزمو اينا رو برا روند بهتر تغيير داده بودم مثل رجستري اينا كه باز يه صبح تا شب علاف شم اما قضيه همئن طاووس و هندوستانه ديگه :blink: :tongue:نقل قول:
نوشته شده توسط OMID_ONLINE