تم های کم حجم بدین چون حوصله دانلود کردن فایل های پر حجم ندارم اگه زحمتی نیست با حال باشن اگه کسی امد پشت کامپیوتر نشت حال کنه.....
Printable View
تم های کم حجم بدین چون حوصله دانلود کردن فایل های پر حجم ندارم اگه زحمتی نیست با حال باشن اگه کسی امد پشت کامپیوتر نشت حال کنه.....
بعد از چند سال كاركردن با ويندوز XP حتما اين ويندوز و چهره اش براي شما كمي تكراري شده است، اما نرم افزار Stardock Window Blinds Enhanced 5.50 توسط شركت Stardock - كه پيشگام نرم افزار هاي برتر تغغير چهره است. باعث مي شود كه سيستم عامل ويندوز شما (XP به بالاتر) به طور كلي و به دلخواه شما تغغير پيدا كنيد، مثلا شما مي توانيد انيميشني كه در هنگام كپي كردن فايل ها ديده مي شود (يعني همان برگه اي كه از اين فايل مي پره اون يكي فايل) را به دلخواه خود عوض كنيد، منوي استارت و ... هم را مي توانيد عوض كنيد يا از پوسته (Theme) هاي خود برنامه استفاده كنيد كه بسیار زيباست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد فایل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از چند سال كاركردن با ويندوز XP حتما اين ويندوز و چهره اش براي شما كمي تكراري شده است، اما نرم افزار Stardock Window Blinds Enhanced 5.50 توسط شركت Stardock - كه پيشگام نرم افزار هاي برتر تغغير چهره است. باعث مي شود كه سيستم عامل ويندوز شما (XP به بالاتر) به طور كلي و به دلخواه شما تغغير پيدا كنيد، مثلا شما مي توانيد انيميشني كه در هنگام كپي كردن فايل ها ديده مي شود (يعني همان برگه اي كه از اين فايل مي پره اون يكي فايل) را به دلخواه خود عوض كنيد، منوي استارت و ... هم را مي توانيد عوض كنيد يا از پوسته (Theme) هاي خود برنامه استفاده كنيد كه بسیار زيباست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد فایل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز.:10: :40: :11:نقل قول:
.:41: :13: :19: File Not Foundنقل قول:
ماشاالله kamyabonline با این موضوعات مختلفش که به p30world هم میخوره و آفرین به god of war2 که لطف میکنه و ...
Vista Transformation Pack 7.0
کد:http://dl. k a m y abonline.com/download/program/Vista%20Transformation%20Pack%207.0.exe
فاصله ها یادتون نره بردارین:46:کد:پسورد فایل : www.kamyabonline.com
سلام
دارم دانلود می کنم دستت درد نکنه واقعاً دنبالش بودم
اما چرا با فاصله نوشتی به خاطر همین کلی معطل شدم چون اون جمله آخرت رو ندیدم
سلام
حجمش خیلی زیاده 31.5 mb ما که از خیرش گذشتیم
دوست عزیز پست خود را ویرایش کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعداد 80 تا پوسته بسیار زیبا برای ویندوز XP انتخاب شده که برای دانلود شما قرار داده شده . این تم ها همگی به صورت خود اینستال (Self-Installer) هستند و بدون نیاز به برنامه جانبی نصب میشوند . لینک دانلود از سایت رپیدشر هست .