gprs در بروجرد کی فعال می شه؟
Printable View
gprs در بروجرد کی فعال می شه؟
Power_case عزیز
اگه از سایت ایرانسل برای کنترل حساب اینترنتی رمز عبور گرفته باشی و یک بار به کنترل حساب سر زده باشی میبینی که آخرین سربرگ اون مال نظرات و انتقادات هست , ولی به نظر من چه بنویسی و چه ننویسی بهت جواب نمیدن .
هنوز gprs ایرانسل مجانیه تا میتونید باهاش دانلود کنید.
آقا من زنگ زدم 140 گفت از امروز پولي شده وممكنه پس از چند بار استفاده يدفه كم كنه! به نظر شما اينجوري گفته كه چون مجانيه استفاده نكنيم چون اگه قرار به كم كردن باشه هزينه استفاده امروز من از قيمت خود سيمكارت گرونتر ميشه
به گفته سایت ایرانسل تا ذیروز مجانی بوده و از 15/1/86 پولی شده راستو دروغشو بچه هایی که دارن از خط اعتباری ایرانسل استفاده میکنن میتونن بگن که ایا از شارژ کم میشه یا نه ؟نقل قول:
محض اطمینان دیگه مجانی نیست !!!
البته خدمات mms تا 10 ارذیبهشت تمدید شده و مجانی هست....:40:
من خط اعتباری دارم امروز 16 فروردین 2 mb باهاش دانلود کردم تا الان که از اعتبارش 1 ریال هم کم نشده.
دوست عزيز حرفهاي شما درست ولي ما كه اعتراض ميكنم چون داريم شيرش ميكنم تو پي سي استفاده ميكنيم به جاي دايل آپ !نقل قول:
راستي با اپرا ميري تو ياهو ايميلاتو چك ميكني مشكلي نداري اينباكست راحت باز ميشه !؟
گوشی من کیو تک اس 200 که همان آیمیت جمین است اما هنوز اینترنت من وصل نشده چکارکنم؟؟؟
آقا من چند تا پست قبل هم سئوال كرده بودم ولي كسي جواب درست و حسابي بهم نداد مي خواستم ببينم دوستاني كه سوني اريكسون دارند بخصوص k750 مي تونن mms بيشتر از 100KB بفرستند اگه مي تونن به ما هم بگن چجوريه ممنون ميشم
اینجا سوال کن سریع جوابت رو می گیری :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]