نه خدایی شاتل خیلی باحاله من خودم با نت 8 مگش تو 1 ماه 450 گیگ دانلود کردم :n09:نقل قول:
Printable View
نه خدایی شاتل خیلی باحاله من خودم با نت 8 مگش تو 1 ماه 450 گیگ دانلود کردم :n09:نقل قول:
بگو میخوام دانلود کنم توی روز سرعتم کمه :n13:نقل قول:
مخابرات هم از پارس اشغالتر بود الان بهتر از پارسه... اخر الزمونهنقل قول:
آره 100% از اکانتینگه تازه 5مگ با شبانه آوردن یا خیلی وقته؟اگه تازه آوردن که احتمالا درستش میکنن خوزستان هم الان همینجوریه ولی روزا بیشتر از 5هم میدهنقل قول:
پارس یا مخابرات!!!!!:n13:نقل قول:
گا**دمشون ولی باز کار من رو راه ننداختن !نقل قول:
منم حرف شما رو قبول دارم دوست من ولی یه دست صدا نداره... من زمانی که خواستم از شاتل طرح شکایت کنم منطقه ما به صورتی بود که شاتل اصلاً پورت خالی نداشت یه کاری کردم با بچه ها مخابرات همین طوری پورتهاشون خالی شدنقل قول:
همسایه رو بهرویی ما هم مودمهای این شرکتو تامین می کنه آمار میگیرفتم ازش طی 1 هفته فقط 100تا مودم برده بود براشون...
مشکل ما اینه که با هم متحد نیستیم فقط میام اینجا میگیم آی اینترنتم نابود شده ولی هیچکس نمی گنه اعلام نمی کنه بیایید همه از پارس تخلیه بزنیم.
تازه آوردن همین دیروز گرفتم با جواز کسب که همون جشنواره ماره رمضونه که با سرعت دو. برابر ارائه میدن که اگه درست بشه قول دادن واسم رو 8 مگ ببندن هم شب و هم روز ....زنگ زدم تیکت کردن واسه کندی سرعت فردا قراره حضوری برم مرکز مخابراتی پیگیری کنم که مشکل از چیهنقل قول:
بلوکت نکرد ؟؟؟؟نقل قول:
من نهایتا یک هفته بعد از ماه رمضان صبر میکنم و اگه پارس درست نشد من هم تخلیه میکنم بزار اینقد صرر کنن تا خودشون اشکشون در بیاد