خب من هم آرزومه که همچین چیزی برام پیش بیاد الآنم سرویس مناسبی نداره اصلا موقع رفتن به ایرانسل و همراهه همین امروز هم ایرانسل بسته های جدید بلند مدت رو رونمایی کرد :n10:نقل قول:
Printable View
خب من هم آرزومه که همچین چیزی برام پیش بیاد الآنم سرویس مناسبی نداره اصلا موقع رفتن به ایرانسل و همراهه همین امروز هم ایرانسل بسته های جدید بلند مدت رو رونمایی کرد :n10:نقل قول:
کدوم؟نقل قول:
رو ایرانسل من چیز جدیدی ندیدم، از این بسته 3گیگ در ماه و بسته های افزایشی ساعتی استفاده میکنم.
تازگی از دیوار یه مودم ارزون همراه alcatel-mw40v خریدم فعلا خوب جواب میده.
تو منطقه مون همراه اول ضعیفه ولی ایرانسل 100متری دکل خوبی داره
100 گیگ 6 ماهه 175 تومن که هست قبلا هم بود الآن بسته های جدید 3 ماهه تا یکساله جدید آورده مثلا به صرفه ترینش اینه که تو هر دو اپراتور جدیدا گذاشتننقل قول:
120 گیگ یکساله 195 تومن ایرانسل
120 گیگ یکساله 199 تومن همراه اول
الآن چند روزه روزی نیست که من قطعی نداشته باشم با این آسیاتک همش اعصاب باید خورد کنی پشتیبانی هم زنگ میزنی انگار با شلغم داری گفت و گو میکنی ولی این پراتورا واقعا از لحاظ کیفیت و سرعت حرف ندارن رو گوشی که سرعت و ک یفیت قابل مقایسه با اسیاتک نیست.
درست گفتی، بلاخره همگی به این نتیجه میرسن. dsl تو ایران وقتش گذشت.
دیگه زیر ساخت کفایت این جمعیت رو نداره. اولاش خوب بود، مشتری کم.
الان این سیم تلفنهای اهل بوق کافی نیستن، isp-dsl های ایران این همه پول تو این 10 ، 15 سال از ملت گرفتن ولی زیز ساخت گسترش ندادن.
مخابرات هم یک دیناسور قدیمی تو عصر هجر مانده. میخوام فامیل تو شهرستان از منزل زنگ بزنم، پشت خط پیام میدن تماس با فلان شهرستان در حال حاضر مسدود میباشد، لطفاً بعدا امتحان کنید
زیاد ناشکری نکنم، قدیم خواستیم شهرستان زنگ بزنیم میرفتیم مخابرات شماره میگرفتیم، یک ساعت تو نوبت میموندیم تا 3 دقیقه صحبت کنیم
الان شرکتهای همراه با استفاده تکنولوژی امروزه بیسیم، دکل و آنتن جاگزین این dsl بی کفیت میشن
سلام وقت بخیر امروز وقت شد و خونه بودم و از سر خط خونه مودم رو وصل کردم در قسمتی که snr و بقیه موارد هست نگاه کردم ، این اعداد در اون یکی دو دقیقه ای که که لپ تاپ و به اینترنت وصل ثابت بودن همه اون ها.بعد زنگ زدم پاسخگو اسیاتک بهم گفت تو قسمت rum سی ام دی بزن وارد یک صفحه ی سیاه شدم و 192.168.1.1 زدم و اون میلی ثانیه ها رو عدد 1 بودن و بعد گفت 4.2.2.4 بود فکر کنم اون هم زدم آخرش گفت برو به آدرس آسیا دی ال و یه چیزی دانلود باز هم همون نوسان و داشت آخرش گفت مشکل از خطوط شما نیست و ظرفیت مخابرات پر ، منتظر بمونید یه مدتی تا پهنای باند تونو ببرن بالا ! در حالی که اون که بار براتون عکس گذاشته بودم از مشخصات خط شما گفتید خط تون نهایتا تا 6 مگ کشش داره ! حالا من از اون سایتی که لینک شو گذاشتید شکایت کنم یا واقعا منتظر بمونم. ؟نقل قول:
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
این دولت واقعا هدفش پیشرفت هست تو این ضمینه ولی قبلش اونقد عقب مونده بودیم که الآن هر چقد پیشرفت بکنیم بازم کمهنقل قول:
پیشرفتشون هم اصولی نیست کجای دنیا تو سال ۲۰۱۷ با snr ۶ به ملت اینترنت میندازن که دو ساعت یکبار قطع میشه کلا هیچ چیز این مملکت اصولی نیست و بدتر از این هم خواهد شد.
این اپراتورا رو هم نگاه نکنبن اگه پای طرف خارجی در میون نبود مثلا شرکت بین المللی mtn الآن همون edge هم نداشتیم. نمیدونم هر وقت به وضعیت اینترنت نگاه میکنم وضعیت خودرو سازی هم میاد تو ذهنم اونجا هم تا وقتی پای طرف خارجی و نظارتش هست ماشین عالیه همین که داخلی سازی میشه به جای ماشین فاضلاب تحویل ملت میدن.
@ android500
بگو قوطی حلبی جهارجرخه :n02: ولی بازم بگم، از اون پیکان 40 سال قبل خیلی خیلی بهتره :n20:
پرسیدی کجای دنیا snr مثل اینجا یا بدتر، انگلستان:n04: اونجا چند دوست دارم خدا شاهد اینجا ایران انترنتمون سرعت و هم snr بهتره! ولی اینجا گرونتره :n03:
انگلستان میگن روباه پیر واقعا راسته، زیرساخت اونجا مال 100 سال پیشه!
همه جا رو نمیشه با آلمان مقایسه کرد، زیر ساخت اونجا تو دنیا اوله
درست گفتی، اگر mtn آفریقایی نبود هنوزم فقط 2G همراه اول داشتیم
ببینید اولا لینک چه سایتی رو دادن بهتون برای تست اگر لینک داخلی دادن سرعتش رو بگید دقیقا چقدر بود و شما یه لینک از سایت های خارجی هم برای دانلود تست کن ببین باهم چقدر تفاوت سرعت دارن (اکثرا پشتبان برای اینکه بخواد شونه خالی کنه لینک داخلی به یوزرش می گه دانلود کنه در صورتی که سرعت خارج کشور باید چک بشه شما اینترنت خریدید نه اینترانت پس این مورد رو همیشه یادتون باشه و ملاک لینک های خارج کشور هست نه داخلی)نقل قول:
مورد بعد در زمانی که شما سر خط چک کردید ایا قطع و وصلی داشتید یا خیر و حدودا چقدر مودم رو سر خط گذشتید؟ شما حداقل لازم اه برای قطعی وصلی که گفتید مطمن بشید از طرف شماس یا ارتباط اونا و اینم حداقل 15 الی 20 دقیقه سرخط مودم رو باید بذارید وتست کنید اگر SNR ثابت بوده و خط هم قطعی نداره این یه نشونه هست یه مشکلی از بعد سر خط تا منزل هست که باعث میشه SNR تغییر کنه و باعث قطع شدن ارتباط شما بشه
بله خط شما تا 6 مگ طبق اون عگس هایی که قرار دادید کشش داره ولی باید توجه داشته باشید سرویس که شما خریداری کردیداگر اشتباه نکنم گفتید 2 مگ هست پس اسیاتک در بعضی مواقع خط رو باز می ذاره و طرف عملا در لینک های داخل حداکثر خط استفاده می کنه اما در مورد شما اگر سرویس مورد نظر شما باید 220KB/S دانلود داشته باشید اگر تا 200KB/S هم بهتون سرویس بده مشکلی ندارید در دانلود(لینک خارجی ملاک باشه) و عملا سروس 2 مگ که خریداری کردید درست هست ولی اگر ثابت نیس سرعت و کاهش زیادی پایین تر از 200 هست شما می تونید از طریق سامانه 195 شکایت رو ثبت کنید بعد یک روز حدودا خود اسیاتک پیگیر مشکل شما خواهند شد و تماس می گیرن باهاتون و سعی می کنن از طریقی مشکل رو پیگیری کنن (رده های بالاتر پشتیبان تماس می گیرن)من جای شما باشم اپلود سرویس رو 256 که بستن به 512 حداقل ارتقا می دم دلیل اش رو قبلا بهتون گفتم در وب گردی تاثیر خوبی داره مخصوصا اگر تعداد استفاده کنندگان اینترنت در منزل بیشتر باشن لود شدن سایت ها اذیت نمی شید 256 اپلود در مجموع کمه
الان یه ماهه پینگای ما در سطح خوبیه شمارو نمیدونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]