من شاتل 128 دارم شبانه من یک هفته افتضاح ترین حالت ممکن داره
Printable View
من شاتل 128 دارم شبانه من یک هفته افتضاح ترین حالت ممکن داره
سلام
خیلی پست زیاده من گیج شدم
از اصفهانم
3 روزه نمیدونم چطوریه که کلا قطع میشه!
نکه سرعت بیاد پایین ها
سایت که باز میکنی مثل dial up
دانلود کلا قطع
انگار یه چیزایی از ip و .... بوده
میشه یه کی یه توضیحی بده که ما باید چه کار کنیم
سیستم مودم رو چی بذاریم
حداقل هر شب 200 مگ هم بده خوبه!
البته من خیلی زیاد دانلود کردما
ولی هشتم همین برج دوباره یه سه ماه شارژ کردم ولی باز سرعت رو 60 نیومد و روی همون 20 بود
سه چار شبه سرعت شبانه همون دایال آپه در حقیقت
منم بعد 2 ماه دوباره محدود شدم ! :19:
سلام ، من هم همین مشکل را دارم ، چهار شبه سرعت دانلود وحشتناک پایین هست .نقل قول:
مشکل سراسری هست ؟
خوب به سلامتی امشب بعد 8 ماه منم محدود شدم قبلا که اخرای سرویس یه زور شبی 200 مگ میگرفتم یه کاری می کردم که دوباره شبانم درست می شد ولی هیچ وقت تا حالا سرعتم 3 کیلوبایت نشده بود محدودم می شدیم از 60 میشد 20 کیلو بایت حالا سه روز دیگه سرویسم تموم میشه اگه اینبار جواب داد و از محدودیت خارج شدم پس نشون میده بیخود اون کارو نمی کردم
بله بنده هم دو شب هست کاملا محدود شدم و کل شب رو 100 مگابایت هم دانلود نکردم
این چه وضعشه پس دانلود رایگان فقط جنبه تبلیغات داره؟
---------- Post added at 08:20 AM ---------- Previous post was at 08:16 AM ----------
به نظر باید اینکارو انجام داد دوستان همه یخورده هماهنگ باشیم امروز واسه ما اینطور شده فردا برا شما پس همه با هم یه شکایت تنظیم کنیم من زنگ زدم نمایندگی میگه بخاطر دانلود بیش از حد شبانه شما تا یک مدت دانلود شبانه با سرعت 5 کیلوبایت دارید. بعد درست میشه و باز اگه دانلود بیش از حد باشه همینطورنقل قول:
این چه وضعشه اخه یه قانون هم درست کردن اسمش رو هم گفت خاطرم نیست گفت برا تمام کشور اعمال میشه
دوستان من فکر کنم ، این مسئله زیاد به محدود شدن ربطی نداشته باشه
خودم شخصا خیلی وقته دانلود سنگین نداشتم ، و همونطور که میبینین خیلی ها این مشکل را دارند که فکر کنم سراسری هم باشه
ولی امیدوارم پایدار نباشه ، من رو 5 kb دانلود داشتم !!
اتفاقا نامه به مراکز ذیصلاح می تونه خیلی کار خوبی باشه
کجای قرارداد ما اومده اگه از یه حدی بیشتر دانلود کنیم سرعتمون محدود می شه؟ اگه تو قرارداد اومده پس چرا هیچ حجمی تعیین نشده که خودمون بتونیم به اندازه استفاده کنیم؟
جالبه من بعد از 2 شب دوباره محدود شدم
شب اول 500 مگ شب دوم 1200 مگ و شب سوم سرعت زیر 2 کیلو بایت که دیگه رفتم دایل آپ که بتونم یه سایتی رو باز کنم
متاسفانه یه عده اصلا همکاری نمی کنن. الان اون همه آدمی که هر روز کلی پست تو تاپیک نامحدود شدن اینترنت می دادن کجان؟ این همه ما گفتیم از این طرح هیچ رقمه خیری به کاربر نمی رسه و اینا باورشون نمی شد الان چرا خبری ازشون نیست که هم کاری کنن تا بتونیم یه تغییر مثبت ایجاد کنیم؟
مثل اینکه فقط می خوان بشینن سر جاشون و همه چی خود به خود درست شه !
خیلی این شاتل نامرد هستش من 160 هزار تومان خرج کردم که شبانه رایگان باشه 9 ماهه گرفتم نامردا الان میگن مشتکرین کم مصرف پر مصرف داره بخاطر همین نمیتونید شبانه دانلود کنید
خیلی نامردن این نامه رو برای منم بفرستید منم خیلی ناراضی هستم
این همه هزینه کلی خداوکیلی بگم رفتن این سرویس رو بگیرم بهم گفتن هیج کسی اینجا سرویس 2 مگ رو نداره
خدا ازشون نگزره حرام خوارها