محدودیت سرعت داره، سرعت دانلود شبانه کل جشنواره های جدید با اسم 2 تا 16 مگابیت، روی 2 مگابیت بر ثانیه محدود شده (فقط سرعت دانلود از سرورای آسیاتکی تو اون ساعات محدود نیست)
Printable View
محدودیت سرعت داره، سرعت دانلود شبانه کل جشنواره های جدید با اسم 2 تا 16 مگابیت، روی 2 مگابیت بر ثانیه محدود شده (فقط سرعت دانلود از سرورای آسیاتکی تو اون ساعات محدود نیست)
گذاشتمش روی Annex A کمی بهتر شد. بیشتر وقتا بالای 10 هست.نقل قول:
الان تا حدودی برای وبگردی و بیشتر برای دانلود خدا رو شکر میکنم! :n06:
ولی بازی آنلاین کمی اذیت میکنه و بعضی وقتا قطع میشه. همزمان که چک میکنم تو این مواقع snr به 0.1 تا 0.5 میرسه!! :n37:
البته این مشکل رو از قبل هم داشتم. اون وقتا از 14، 15 می رسید به 3 و 4 ؛ الان از 9 و 10 میرسه به 0.1 :n09:
بچه ها این شکوفه سیب اشتباه نکنم 96 گیگ 18 ماه 2 تا 3 نامحدود
فرقض با اونهایی که نوشته 2 تا 8 بسته ویژه چیه؟
من همیشه ماهی چهار گیگ می گرفتم 128 با شبانه رایگان
دوره جدید که گرفتم همون سرویس رو سرعت در شب به زور به 12 می رسید حتی سرور های اسیاتکی 1544 را مثلا به زور می اورد تعیر سرعت دادم به 16 مگ اما سرت دانلودم هنوز کمه 160 فقط دو گیگ تونستم بگیریم
سوال اینه این سرویس های جشنواره بهتره سرعتشون؟
متاسفانه برای آنلاین اصلا مناسب نیست آسیاتک (خودم کلی رنک از دست دادم و جریمه شدم سر همین قطعی های ناگهانی):n03:نقل قول:
من خودم توی همین تاپیک عکس snr مقدار منفی هم داشتم
واسه گیم پارس انلاین خوبه بعد شاتل
سرعت بسته ویژ و تایم رایگان کل سرویسای جشنواره فعلی روی 2 مگابیت یا همون 220-250 کیلوبایت بر ثانیه محدود شده.
سلام این جوایزی که آسیاتک تو قسمت باشگاه مشتریان داره چرا همش غیر فعاله ؟ کی پس فعال میشن ؟ کسی از این قسمت جوایز تا به حال اسفاده کرده ...
سلام
من سرویس عصرانه 4 تا 8 رایگان دارم الان می بینم داره تو ساعت رایگان حجم کم می کنه ولی هیچ اطلاعی به من ندادند .
نقل قول:
واسه من که رو 16 مگابیته. نمیدونم
تو اون ساعات زیاد دانلود داشتین؟نقل قول:
به هیچ وجه . هر از گاه دانلود می کردم .نقل قول: