بعضی اپراتور ها میبندن صبح زنگ زدم یه ضعیفه جواب داد اصلا از 9 نیاورد به 4 :n08:نقل قول:
Printable View
بعضی اپراتور ها میبندن صبح زنگ زدم یه ضعیفه جواب داد اصلا از 9 نیاورد به 4 :n08:نقل قول:
سلام بچه ها یه سوال من سرویس 5 مگ با شبانه رایگان گرفتم ....ولی بیشتر از 2 مگ سرعت نمیده چه روی 6 مگ بسته بودن که میگفتن مشکل از خططه و از 2 مگ بیشتر نمیشه و چه الان که روینقل قول:
3 مگ بستن بازم از 2 مگ بیشتر نمیشه سرعت یعنی از اکانتینگ محدودم کردند؟؟هر کاری میکنم بیشتر نمیشه ..شکایت کنم جواب میده؟؟الابته بگم که سرعت شب روزش 238 هست و نه کمتر میشه نه بیشتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این پارس که صف پشتیبانیش تعداد افرادش زیاد میشه مشکل از خودشونه دیگه نه؟
الان مرکز جماران داره دوستم،قطع شده هر چیم زنگ میزنیم 30 نفر تو صفن!!!
یک دست که صدا نداره وقتی میشه چند تا صداش زیاد میشه !نقل قول:
الان اگر همه بزنن تخلیه شرکت ضرر زیاد می کنه !
ببین خودت الان ببین من اول داوطلب شدم رفتم شکایت کردم بعد عکسشم گذاشتم و همه رفتن شکایت زدن !
تازه الان شرکت یه ذره به خودش اومده !
بمن که گفت یا 4 یا 9 چیزی دیگه نداریم ولی باید بشه دست خودشونهنقل قول:
درسته این روش بیشتر از هر روش دیگری جواب میده البته دوباره شروع کرده به حذف کردن نامحدودا رو که دوباره حذف کرد الان کم کم داره شبانه رو هم دوباره حذف میکنهنقل قول:
30 نفر میدونی یعنی چی ؟؟؟؟نقل قول:
یعنی 1 ساعت و نیم
نصف شب که 3 ساعت :n02:
اصن از کجا معلوم که خودشون مخصوصا این کار رو نمی کنن ؟؟؟؟؟
اصن شاید مخصوصا این کار رو می کنن که تو از زنگ زدنت صرف نظر کنی !
دوستان اینم از قولی که بنده داده بودم سرعت رایگان خط شاتل در ساعات رایگان (سرویس 6مگ):
اگر خواستید ار اسپید تست هم تست میزارم براتون:
خودتون قضاوت کنید واقعاً پارس آنلاین داره به شما سرویس میده یا خیلی خیلی ببخشید عذر می خوام از همه دهنتونو... میکنه: امیدوارم سرعت شما هم درست بشه:
آره از اکانتینگه اگر استان خوزستانی تا چند وقت دیگه سرعتش اسمی میشه یعنی شب و روز 5مگ البته احتمال زیاد شبانشو حذف کنننقل قول:
فعلا سرعتش تو ibs رو 2مگ ست شده
وجدانی همه به فکر تخلیه هستن...نقل قول:
کثافت کاری در چه حد؟ اینم جواب اخرین شکایت من!
این جواب جوابی هست که سایت 195 پس از دادگاه:n08:تجدید نظر به من داده... بازم بگید شکایت.... اینا همشون دستشون تو یه کاسست... از یه اخور میخورن... بی ش. رفا دین و ایمان ندارن که....
کاری به بقیه قانون ها و وضعیتمون در بقیه مسایل جامعه ندارم ......ولی
جایی زندگی میکنیم که قانون بخش فناوری اطلاعات کشور و ارتباطات
به نفع اپراتور و سرویس دهنده وضع میشه و هیچ حقی برای کابر در نظر گرفته نمیشه... نمونه بارزش هم تو بخش اپراتور های موبایل و اینترنتشونه! کیلوبایتی فقط 1 ریال... وقتی یک سایت 3 مگ باشه باید 300 تومن ناقایل فقط برای باز کردن سایت ریخت تو گرده اینا.... چرا؟ چون فناوری روز دنیا هست!!! بلانسبت 3G دادن بیرون اونوقت تعرفه 128 تا 1 مگ دارن به خورد کاربر میدن... مهمترین بخششو هم که غیر فعال کردن... تماس تصویری....
در بخش اینترنت هم میبینید که میگن سرعت 2 مگابیت باید در اصل 32 کیلو باشه! و اگه بیشتر بهتون میدیم نشانه سخاوت ماست و اگه بیشتر هم نیست به درک
انتخابها هم که محدود هست... چرا؟ چون زیرساخت فقط احازه ورود پهنای باند داره و نمیتونه رقابتی بشه .....
بازم چرا؟ چون فکر سودشونن...