[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ببینید تنظیمات مودم تون به نظرم درست نیس باز سوال کنید در مورد اولا مودلاسیون اسیاتک رو حالت
Mode : G.Dmt
type: Annex A/L
باید ست شه
شما در صحبت هاتون گفتید سرویس 2مگ خریداری کردید درسته اگر درسته مورد دوم که توضیح می دم رو با شرکت صحبت کنید و در خواست کاهش طبق موارد زیر رو بدید بهشون
مورد دوم کادر که قرمز کردم داره نشون می ده خط شما رو 8 مگ بسته شده دانلود روی 8 مگ و اپلود روی 256 اگر دقت کنید در snr دانلود12.7 هست این البته شاید نوسان داشته باشه شاید کمتر شه باید صفحه رو رفرش کنید تا ببینید عدد تغییر می کنه یا نه برای خط دومگ در صورت قطعی شما می تونید در خواست بدید بهشون اپ لینک رو از 8 به 6 یا 4 مگ کاهش بدن و همینطور اپلود رو از 256 کیلو به 1 مگ یا 512 کیلو افزایش بدن اپلود رو برای این می گم زیاد کنن شما اگر یک وسیله ای در حال دانلود فایلی باشه و شما اگر ping بگیرید مثلا 4.2.2.4 به صورت کاملا سنگینی تایم اوت دریافت می کنید و عملا استفاده از اینترنت رو برای دستگاهای دیگه سخت می کنه و ازار دهنده میشه برای همین توصیه من برای یک خط دومگ موارد بالا هست خط شما کشش داره تا 6 مگ نه بیشتر موفق باشیذ
مورد اخر توصیه می کنم عگس هایی که در بالا قرار دادید رو به سرعت حذف کنید چرا مشخصات مک ادرس و مشخصات دیگه ای هست که می تونه ازش سو استفاده بشه موفق باشید