:n04::n13:نقل قول:
شرمنده من به اندازه ایشون اطلاعات جامع در مورد دنیا و اشتراک گذاری ندارم
اما همینقدر میدونم سرعت میانگین کشور همسایه افغانستان از مایی که اکثرا تست داخلی در ساعات غیر رایگان میگرند بیشتر
Printable View
:n04::n13:نقل قول:
شرمنده من به اندازه ایشون اطلاعات جامع در مورد دنیا و اشتراک گذاری ندارم
اما همینقدر میدونم سرعت میانگین کشور همسایه افغانستان از مایی که اکثرا تست داخلی در ساعات غیر رایگان میگرند بیشتر
دوستان ساعت 1به بعد اگر بیدار بودید تشریف بیارید من یه تست سرعت از سرویس 6مگ شاتل میزارم ببینید این شرکتهای اینترنت قابل اصلاح هستند یا نه هر چی اونها می گند ما باید بگیم چشم :n16:
من اخر نفهمیدمنقل قول:
یه بار میگی پارس بودم اون موقع میگفتی رفتم مخابرات الان میگی شاتل
مگه چند بار ادم سرویس عوض می کنه ! :n02:
من 2تا خط نت دارم یکی محل کار که مخابراته یکی هم خونه که شاتله! در ضمن من نگفتم پارس بودم گفتم آسیاتک بودم آشغال بود تخلیه زدم :n01:نقل قول:
وقتی isp آدم نیست آدم بمونه روی یه isp پولشو بریزه دور مثلا سرویس 2مگ گرفتی شما سرعت دانلودت بیاد روی 16 خوبه؟!
والا من چند ماه پیش خودم 8مگ شاتل داشتم.هر چی زور زدم شبانم رو درست کنن نشد!!نقل قول:
میگفتن سرعت شبانه طبق جیزی که تو سایت گفتیم بین 1مگ الی 3مگ میشه که اگر ضریب شیرینگ (همون محدودیت) بخواد اجرا بشه سرعت حداقل 16 باید باشه.....
حالا شما چطور تونستی درستش کنی و اونا قبول کردن برای من جای سواله!
بابا خودت 1 ماه پیش اومده بودی داشتی صحبت می کردی که پارس رو تخلیه کردم اومدم مخابرات !نقل قول:
صحبت هات تو تاپیک هست دیگه
اواتارت هم همون قدیمیه ! :n02::n02::n02::n02:
راستی رفیقنقل قول:
هنوز اون پارس رو داری ؟؟؟؟
یادمه چقدر سرعتت داغون بود !
الان ما هم مثله تو شدیم !
درکت می کینم رفیق ! :n02:
نه بابا.دو ماهه که از این خراب شده رفتم..هر چی زور زدم پهنای باند مرکز ما رو زیاد کنن نکردن!نقل قول:
اخرش هم رفتم در سامانه 195 شکایت کردم و 40 روز به سرویسم اضافه کردن براحتی! وپس از پیگیری های فراوان که دیدم فایده ای نداره پول ترافیک باقیماندم رو ازشون گرفتم و جمع اوری کردم....
چند وقت بعد هم از 195 یه خانم باهام تماس گرفت و پرسید که مشکل شما حل شد یا نه؟ منم گفتم خیر . اون هم ثبت کرد و گفت بای!:n02:
=============
یه چیزی خطاب به دوستانی که از پارس دارن و ناراضی هستن بگم که پارس بشدت از 195 میترسه! حتی حاظره پول سرویس شما رو بده ولی وجهش خراب نشه....پس اگر بنا به هر دلیل سرویستون مشکل داره ازشون شکایت کنید که شدیدا میترسن از سامانه 195!
الان از چه شرکتی هستی ؟؟؟؟نقل قول:
های وب.....نقل قول: