نقل قول:
خوب همین cra هام چند وقت دیگه بزنگی میگن پورتامون پره
Printable View
نقل قول:
خوب همین cra هام چند وقت دیگه بزنگی میگن پورتامون پره
ممنونم silsin عزیز.
اما: مصرف دوره:
( 10578.81 MB ) 10.33 GB
!!!
پس جریان چیه؟ تازه 10 گیگ شده.
بعد، اگه نامحدوده پس چرا محدوده؟ :دی راه حلی نداره؟
-------
جریان ضریب و اینا چیه؟
یه توضیحی درباره این طرح های CRA هم میدین؟ممنون میشم.
سلام دوستان
بالاخره سرویس من بعد از 12 روز از محدودیت خارج شد ومن دیروز تو ساعات رایگان مشکل دانلود نداشتم ولی به خاطر اینکه دوباره محدود نشم بیشتر از 500 مگ دانلود نکردم اگه چند روز صبر داشته باشین سرویس شما هم از محدودیت خارج میشه.:31:
وقتی میگه ضریب 1 به 10 هست ، یعنی حداکثر سرعت رو بستن رو 1.6 در صورتی که حداقل رو باید روی این مقدار ببندن .نقل قول:
کلا گیج شدم به نظرتون این 1 ماهو به این سرویسا تغییر بدم؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما کدوم منتقطه هستی ؟ من نصرآبادی هستم ...نقل قول:
اینجام افتضاحه. ولی با چیزشکن درست میشه.
دروغه دیگه !! ارائه سرویس محدود به اسم نامحدود ... تایپیکش هست !نقل قول:
بعد، اگه نامحدوده پس چرا محدوده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راه حلی نداره؟
چند صفحه قبل رو بخونید متوجه میشید ، همون قانون اینترنت نامحدود و اینا ، شاتل طبق معمول اومده حداقل رو حداکثر قرار داده ... کلا Dialup سرعتش بهتره .نقل قول:
یه توضیحی درباره این طرح های CRA هم میدین؟ممنون میشم.
یه سوال دیگه!
من زیاد آپلود ندارم، اما دانلود زیاد دارم. به نظرتون میصرفه برام از ART برم به CRA ؟
DialUp از CRA بهتره ، شما CRA سرویس 512 هم بگیری احتمالا سرعتت در بهترین کیفیت خطوط و ... 6.4 میشه .
اشتباهه بازم می گم صد در صد اشتباههنقل قول:
این مطالبی که شما می گی درسته، اما اینا دست همه شون تو یک کاسه ست. مگه مشترکین بقیه ی آی اس پی ها کاملا راضی هستن و هیچ گله ای ندارن؟
بر عکس چیزی که شما می گی شاتل چندصد هزار مشترک داره و با رفتن چند کاربر به قول خودشون پر مصرف هیچ ضرری متوجه شون نمی شه، که از خداشون هم هست. شما اون چند نفری که گفتن نرو رو نگاه نکن که هیچ کاره ان، اگه با مسئول های بالاتر صحبت کنی علنا بهت می گه ما از خدامونه مشترکین پر مصرف و خواهان دانلود شبانه از شاتل برن. اینجاست که باید رو آورد به مبارزه ی معکوس و اگه از بودن ما ناراحت می شن باید بشیم یه خار تو چشمشون، بمونیم بجنگیم تا حقمون رو بگیریم
موافقمنقل قول:
بمونیم بجنگیم تا حقمون رو بگیریم
چقد همه خوشحالن! :31:نقل قول:
دیگه زمان خوشیت تمام شد!
اره گند بزنن بهشون وسط دانلود یک فایل 20 گیگ بودم نصفشو گرفتم اعصابم بهم ریخت
امروز میرم سراغ پشتیبانی شهرمون اگه بتونن درستش کنن صددرصد کمک میکنن عملا 7 ساعت اینترنت من قطع بوده
---------- Post added at 09:05 AM ---------- Previous post was at 09:02 AM ----------
یه خبر باحال!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من محدود نشدم :8:
مشکل از مخابرات بوده
دانلود رایگان شبانه اشتراک 2 مگ همچنان واسه پاییز ادامه داره