من واقعاً نمی دونم با این شرایط که دقیقاً مدرت بخش مارکتینگ پارس آنلاین به کاربرهاش گفته همینی که هست میخوای بخواه نمی خوای نخواه ملت چه اصراری دارن از یه شرکت سرویس بگیرند که هیچ احترام و حقی برای مشترک خودش قاعل نیست!نقل قول:
Printable View
من واقعاً نمی دونم با این شرایط که دقیقاً مدرت بخش مارکتینگ پارس آنلاین به کاربرهاش گفته همینی که هست میخوای بخواه نمی خوای نخواه ملت چه اصراری دارن از یه شرکت سرویس بگیرند که هیچ احترام و حقی برای مشترک خودش قاعل نیست!نقل قول:
من قبلا پارس داشتم خوب بود اما الان افتضاح صبا داشتم بد نبود مخابرات سرعتش خوب بود اما شارژارو یکی ئر میون میکشید کنار تازه 6 روزه اومدم پارس پچیکار کنم؟برم جا دیگه؟
صبانت میگن خوبه سرعت شبانش اسمیه تازه 12مگش هم شبانه دارهنقل قول:
دادا منم اگر تا 10 روز بعد از عید فطر درست شد که شد اگر نشد که هم خودم تخلیه می کنم و هم دیگران رو تحریک به تخلیه می کنم تا شرکت با زانو دراد !نقل قول:
شکایت ؟؟؟نقل قول:
از هر کدوم از بچه های تاپیک بپرسی میدونن که چندبار شکایت کردم و بعدش عکس ها رو گذاشتم !
فکرکنم شما فرقش نمی دونی :n09:نقل قول:
خوب وقتی بشه 256 کیلو بیت برای اینکه سرعت کیلو بایت در بیاد باید تقسیم بر 8 کنی که یعنی سرعتت با دانلود منیجر میشه 31 کلیو بایت سرعت سیستم و دانلود منیجر با بایت هست و سرعتی که اینا می فروشن یه بیت هست
موفق باشی:n02:
منم مثه بهنام صبانت 12 مگ 1ماهه ماهی 3 گیگ ترافیکو مید:n02:ه22800 با مالیات زیر 25 در می یاد
ببین داداش من خار اینا رو *اییدم ولی بازم سرویس رو درست نکردننقل قول:
مملکت ت*می به همین میگن
هر کی هر گو*ی بخواد می خوره !
آهااااااا به اصل داستان اشاره کردی مگه عرف محاسبه سرعت کیلوبایت هست که شما میگی حداکثر سرعت سرویس30کیلوبایت هست؟!نقل قول:
بعد من که مشکلی ندارم شما به من می پری! الان سرویس 6مگ دارم بین 500تا 700کیلوبیت دانلود می کنم (درساعات رایگان) اگر به قول شما و دوستمون شکایت هم به هیچچچچچ وجه جواب نمیده و سرکاریه چه اصراری هست که آدم روی یک isp کلید کنه؟!
منم میگم خدمتون با همون سایت 195 که از دید شما ناارآمد هست من با شاتل کاری کردم که جرات نداره سرعت سرویس منو از 500کیلوبیت در ساعات رایگان پایین تر بیاره! حالا شما اعتقادی ندارید و دوست دارید کمکان سرعت شبانتون روی 16 بمونه مختارید:n01:
من همین داستانو با آسیاتک داشتم تخلیه زدم دیدم گوش هیچکس بدهکار نیست ببینم اونها ضرر کردند یا من که دارم ماهیانه بالای 120تومن خرج اینترنت می کنم. وقتی مشترک براشون مهم نیست آدم تخلیه میزنه راحت! :n09:نقل قول: