برای من سوال اینا مثلا میگن 12 مگ خوب دیگه این تقسیم بندی ها رو نداره اگه بگن مثلا 12000kb اره میشه این تقسیم بندی رو کرد برای گرفتن کیلو بایت ولی وقتی میگن مگ باید مثلا 1.5 مگ سرعت بدننقل قول:
یک حورده پیچیده شد امیدوارم گرفته باشی چی میگم:n02:
Printable View
برای من سوال اینا مثلا میگن 12 مگ خوب دیگه این تقسیم بندی ها رو نداره اگه بگن مثلا 12000kb اره میشه این تقسیم بندی رو کرد برای گرفتن کیلو بایت ولی وقتی میگن مگ باید مثلا 1.5 مگ سرعت بدننقل قول:
یک حورده پیچیده شد امیدوارم گرفته باشی چی میگم:n02:
درسته شما مراحل رسیدگی رو بخونید در مرحله اول شکایت ارجاع میشه به خود اپراتور بعد از جواب گویی اپراتور به شما از 195با شما تماس می گیرند که ببیند مشکلتون حل شده یا نه و اگر جواب شما منفی باشه خود سازمان شکایت شما رو پیگیری میکنه که سازمان در بررسی هاش اگر تخلف براش آشکار بشه به شرکت اخطار میده در مراحل اول و جریمه براش در نظر میگیره که خودشو اصلاح کنهنقل قول:
خیلی تاثیر داره وقتی اینت شکایت جمع بشه...
اون 12 مگ هم واحدش 12 مگابیت بر ثانیه هست.نقل قول:
من خودم تا الان همه مراحلش رفتم ولی هیچی به هیچینقل قول:
یعنی در اصل مشکل خود قوانین هست اینقدر راه درو برای این isp ها گذاشتن که هر کاری بکنی اونا یک قانونی رو میارن وسط نمونش همین اشتراک گذاری که طبق قانون 2 مگ سرعتش باید 30 کیلوبایت باشه و بیشتر از اون لطف اون isp هست یا دانلود شبانه که هیچ شکایتی نمی شه براش کرد یا اصلا تعرفه گذاری هیچ ربطی به isp نداره خود دولت مستقیم تعیین میکنه یعنی خود دولت تعیین کرد هر گیگ ترافیک 3500 تو پاچه مردم بکنن
خلاصه این وزرا همش دروغ میگن و الکی مشکل گرونی و سرعت رو گردن isp ها میندازن مشکل اصلی خودشون هستن با این قوانینشون
فعلا صبانت عالیه 12مگش تو دانلود شبانه 1200کیلوبایت میده قیمتش هم خیلی خوبه
طبق قانون 2مگ سرعتش باید 30کیلو باشه؟!! جاننننن؟! پس من که 2مگ مخابرات دارم(محل کار) سرعت روی 250 هست صبح تا شب هم داره دانلود میکنه داستان چیه؟! حق آدم تو دهن شیر هم باشه باید دست کنه در بیاره. نگرش خود آدم هم به سرویسی که داره بهش ارایه میشه تاثیر داره همین که شما میگی 2مگ طبق قانون باید سرعتش 30باشه و من نمی دونم شما از کجات اینو در آوردی خوب isp هم که یه سرویس بی کیفیت به شما میده میگی ای بابا همینم خوبه دیگه! منم میگم با اینجا اومدن و ناله کردن چیزی اگر قرار بود درست بشه درست میشد حداقل آدم می تونه شکایت کنه ازشون یکبار نشد چندین باررررر! شما هم پول داری میدی بابت سرویست. مشکل ما اینه که خودمون هم امید نداریم به اینکه بتونیم حقمونو از اینها بگیریم!نقل قول:
اگر اینطوریه که شما میگی پس چرا من وقتی از شاتل شایت کردم روی سرویس 6مگ حرفهم هم محکم زدم دیگه از هفته بعدش جرات نکردند سرعت شبانه منو از 600 پایین بیارند؟!
خود شخص آدم هم خیلی مهمه.
در ضمن منم نمی گم 100% مشکلات قابل حله! مثلاً من حدود 1سال پیش آسیاتک داشتم دیدم داره روی شبانه بازی در میاره زنگ زدم پشتیبانی دیدم دارن جفتک می ندازن منم رفتم شکایت کردم کل پولمو پس گرفتم خطمو تخلیه زدم! پس همیشه یه راهی هست....
عزیزم من که روز اولم نیست که adsl دارم اندازه مو های سرم با این پشتیبانی ها دعوا کردمنقل قول:
قانونش که تو 195 هست
نرخ اشتراك و نحوه محاسبه سرعت چگونه است؟
براساس مصوبه شماره 49 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات ضريب اشتراك حداكثر 10 تصويب شده است به عنوان مثال براي سرعت128kb/sچنانچه سرعت دانلود را در سيستم خود مورد محاسبه قرار دهيم با توجه به اينكه سرعت دانلود بر اساس بايت نشان داده ميشود ابتدا براي تبديل بيت به بايت 128 را به 8 تقسيم كرده و با در نظر گرفتن ضريب اشتراك 10 حداقل سرعت دانلود 1.6kB/sو حداكثر 16kB/sرا خواهيم داشت و اگر سرعت دانلود كمتر از حداقل مقدار ديده شود نشان دهنده كندي سرعت و تخلف سرويس دهنده خواهد بود.
سرعت 2 مگ هم باید تقسیم بر 8 کنی که میشه 250 کیلو بایت بعد اینا باید بین 8 نفر تقسیم کنی که میشه 31 کیلو بایت
خودت بکشی هم شرکت ها جوابگوی بیشتر از این نیستن قانونا اگه بیشتر بدن به قول خودشون لطف
این قانون برا سرعت تک کانکشنه یعنی 2مگ سرعت تک کانکشنش باید حداقل 32 و حداکثر 250باشه مثل مخابراتنقل قول:
اینو خونده بودید:
مدیر بخش آنلاین مارکتینگ پارس آنلاین در مراسم اختتامیه جشنواره وب ایران گفت : مشکل از ماست که خبرنگارهای آی تی رو آموزش ندادیم چون فقط یاد گرفتهاند درباره پهنای باند بنویسند.
کیهانی که درباره مشکلات اینترنت ایران صحبت میکرد همچنین با انتقاد از کاربرانی که با نرمافزار Peer to Peer مثل بیت تورنت دانلود میکنند گفت ایران مشکل پهنای باند اینترنت ندارد مشکل اینترنت ما این نرمافزارهایی هستند که حجم بالای دانلود را به خود اختصاص میدهند و باید اینها را مدیریت کنیم.
وی ضمن انتقاد به صحبتهای نصرالله جهانگرد رییس سازمان فناوری اطلاعات درباره میزان بالای اشتراک گذاری خطوط اینترنت گفت: مشکل از اشتراک گذاری اینترنت نیست، این که گفته میشود چرا در ایران اشتراک گذاری هر خط به ۲۰ نفر زیاد است باید بگویم در جهان یک خط اینترنت بین ۸۰ نفر تقسیم میشود.
وی خطاب به حاضران گفت: بروید و روی اینترنت ببینید اشتراک گذاری شرکتهای ISP در جهان یک به هشتاد است.
وی از راهاندازی سرویس مدیریت اینترنت پارس آنلاین از سال آینده خبر داد که روی همه کاربران اعمال خواهد شد. :n04:
بله حداقل سرعت سرویس 128 باید باشه 16کیلوبیت در ثانیهنقل قول:
سرعت سرویس 2مگ هم باید باشه حداقل 256کیلوبیت در ثانیه دیگه درسته؟!
میگم منم همین داستان رو با شاتل داشتم سرعت شبانم میومد روی 16 (سرویس 6مگ) ولی انقدررررر بهشون گیر دادم تا درستش کردن الان روی 500تا 600داره دانلود می کنه. حالا 1به بعد بشه تست سرعت هم میزارم اینجا حتماً
میگم 1سال پیش هم به قول شما شرکت (آسیاتک) جواب گوی این قانون ها نبود خیلی راحت تخلیه زدم!
پس همیشه راهی هست
در ضمن شما حتما تفاوت بیت و بایت رو می دونید دیگه :)
آقا موفق باشی :n26: