قربونت برم بگو :n02: واقعا از این dsl عصر حجر خسته شدمنقل قول:
Printable View
قربونت برم بگو :n02: واقعا از این dsl عصر حجر خسته شدمنقل قول:
3 ساعت (شبانه، 2 تا 8 صبح) - ویژه مشترکان اعتباری ۲۰۰۰ توماننقل قول:
3#*6*5*555*
2 ساعت (شبانه، 2 تا 8 صبح) - ویژه مشترکان اعتباری ۱۵۰۰ تومان
2#*6*5*555*
1 ساعت (شبانه، 2 تا 8 صبح) - ویژه مشترکان اعتباری ۹۰۰ تومان
1#*6*5*555*
مال همرا اول رو هم از سایت میتونین ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناشکری نکن والا مجبوری دوباره بری اونور آب و استکبار دوباره ازت بیگاری بکشه و بدبختت کنه :biggrin:نقل قول:
سوار پراید آلتیمیت شو و برو بگرد. اینترنت اینجا خلوصیتش بالاست زیادیش ضرر داره ;)
من این حقو برای دوستمون قائلم که اگه خواست خودش بیاد و توضیح بده. منم نمیگم :rolleye:
سلام جوایز گیگ رایگان هفته اهدائ خون واریز شد؟؟؟برای من که نشد؟؟چراااا
دوستان واقعن از اسیا دی ال رایگان میشه دانلود کرد؟
چجوری؟
من دانلود پلاس رو فعال کردم مودم هم ری استارت کردم ولی حجم کم کرد
mr prince
اره خود من تا الان نزدیک ۳۰۰ گیگ دانلود داشتم حجمم کم نشده حتی ۱ کیلوبایت.احتمال میدم نرم افزار ف ی ل ت ر شکن یا نرم افزار تغییر ای پی استفاده میکنی.کلا همشو قطع کن موقع دانلود.احیانا اگه بازم دیدی کم کرد زنگ بزن ۱۵۴۴ بگو درستش کنن واست.:n02:
کلا توصیه من اینه استفاده نکنین چون هدفشون از این کار فقط هاپولی کردن حجم من و شماست بارها برای خودم اتفاق افتاده تو سایت رفتم دیدم زده ترافیک فلان سایت رایگانه رفتم استفاده کردم کلی حجم ازم بالا کشیدن حروم زاده ها.نقل قول:
:n29:
این سایت اسیا دی ال هم که یه چیز مسخره بیشتر نیست توهین مستقیم به شعور مخاطب هست.
بله الان که تست میکنم حجمی کم نمیکنه یه 10 15 گیگی گرفتم درست بودنقل قول:
ممنون
andriod5050
انصافا اینطوریام نیست.خود من اصلا راضی نیستم از اسیاتک با وجود قیمت گزاف هر گیگی که میخری اونم ۳ تومن!!! و قیمت بالای سرویسای نامحدودش ولی در این زمینه دانلود رایگان خیلی خوبه .اگرچه اصلا به پای شاتل لند نمیرسه.یه سایت داره اونم اسیادی دل که معمولا بازیای روز رو خیلی با تاخیر قرار میده!!ولی بهتر از هیچیه.خود من یه ۲ هفتس نزدیک ۳۰۰ گیگ دی ال داشتم اونم با سرعت ۱ مگ در ثانیه.اصلا هم محدود نشده.شبانه هم انصافا بالای ۲۵۰ گیگ دانلود داشتم ولی اصلا محدود نشده.نمیدونم این بسته ویزه چه صیغه ایه !!!؟؟:n13::n13:
گیگ میخواین بخرین 80 بزنین دنه ای میفته 1015 ادلار