پشتیبانی صبانت به من میگفت 8 تو روز!!! حقت:n08:نقل قول:
512 تقسیم بر 64 می شه 8!!
نمیدونم این پشتیبان ها ما رو چی فرض کردن
Printable View
پشتیبانی صبانت به من میگفت 8 تو روز!!! حقت:n08:نقل قول:
512 تقسیم بر 64 می شه 8!!
نمیدونم این پشتیبان ها ما رو چی فرض کردن
سلام دوستان
من از سرویس 256 نامحدود استفاده می کردم اول عالی بود اما بعد دو هفته استفاده قطعیش زیاد شد.و از 6.30 صبح تا 1 ظهر اصلا قطع نمیشه همچنین از 6.30 عصر تا حدود1 شب و از غیر از این ساعات هر 30 دقیقه الی 1 ساعت اینترنت قطع می شه.اما قطعیش اینطوره که مودم کانکته کامل اما هیچی باز نمی کنه و سند و رسیو نداره تا ریست بدم مودمو.اینم بگه که خط اصلا نویز نداره و snr بالاس مودم هم عوض کردم باز اینطوری بود. اول فکر کردم از سرویس نامحدوده و خود پارس قطع می کنه.از 246 U به محدود انتقال دادم اما بازم قطعی داره...بنظر من مشکل از پارس آنلاین باید باشه؟درسته؟
کسی مشکل من رو داره؟؟ بیشترین قطعی از ساعت 2 تا 7 داره
رفیق خانه از پایبست ویران استنقل قول:
وقتی خود تنظیم مقررات میاد قانون 1 به 8 میذاره دیگه چه انتظاری از این دزدا داری ؟
اتفاقا بت درست گفته طبق این قانون مسخره وقتی 512 کیلو بیت بر ثانیه تقسیم بر 8 ( تبدیل بیت به بایت ) میشه 64 کیلوبایت بر ثانیه تقسیم بر 8 (ضریب اشتراک ) میشه 8 کیلوبایت ( که کاملا قانونی هست !!!!!! )
برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چک بکن (پرسشهای متداول تنظیم مقررات رادیویی )
نقل قول:
اصلاً این حرف منطقی نیست! اینترنت که در یک سایت خلاصه نمیشه!
حرف شما درسته پشتیبانی تو ایران معنی خاصی نمیده کلاً
ولی من بهت پیشنهاد میدم شما یک بار شکایت خودتو در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لحن صحبتشون با شما خیلی فرق خواهد کرد بعد از ثبت شکایت...
بازم میگم عین این موردی که شما با پارس آنلاین داری تخلف محسوب میشه در سایت سازمان تنظیم هم ازش به اسم عدم تضمین کیفیت سرویس نامبرده شده.شکایتتو دقیق بنویس و بفرست رسیدگی می کنند.
در ضمن عین همین حرفهایی که بهتون زدند رو بنویسید در متن شکایت.
چقد این 2 ، 3 روزه قطی زیاد داره کلافه دارن میکنن باز :n24:
اینجا که نوشته یک به ده!!!نقل قول:
یعنی 512 می 6.4 !!!
12 مگ تازه می شه 153!!!!
خب الان با شکایت به 19هم که فرقی نمیکنه
میگه شبانه بالای 6.5 باید بهت بدیم که داریم 35 می دیم برو خوش باش!
چه افتضاحی شده پارس ... دو روزه فقط قطعی دارم
اینم قوانین ت...می استفاده اینترنت در ایران طبق گفته سامانه تنظیم مقررات :n04: :n22::n23:
1- آيا فروش سرويس هاي با حجم ترافيك محدود مجاز است؟
براساس مصوبه شماره 49 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات ضريب اشتراك حداكثر 10 تصويب شده است كه با رعايت اين ضريب اشتراك حداكثري نبايد محدوديتي در حجم ارسال و دريافت مشتريان ايجاد شود.
2- نرخ اشتراك و نحوه محاسبه سرعت چگونه است؟
براساس مصوبه شماره 49 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات ضريب اشتراك حداكثر 10 تصويب شده است به عنوان مثال براي سرعت128kb/sچنانچه سرعت دانلود را در سيستم خود مورد محاسبه قرار دهيم با توجه به اينكه سرعت دانلود بر اساس بايت نشان داده ميشود ابتدا براي تبديل بيت به بايت 128 را به 8 تقسيم كرده و با در نظر گرفتن ضريب اشتراك 10 حداقل سرعت دانلود 1.6kB/sو حداكثر16kB/sرا خواهيم داشت و اگر سرعت دانلود كمتر از حداقل مقدار ديده شود نشان دهنده كندي سرعت و تخلف سرويس دهنده خواهد بود.
نه اون 1 به 10 مال نامحدود هست ......نقل قول:
ولی آره پاراگراف دوم اینو نوشته :
2- نرخ اشتراك و نحوه محاسبه سرعت چگونه است؟
براساس مصوبه شماره 49 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات ضريب اشتراك حداكثر 10 تصويب شده است به عنوان مثال براي سرعت 128kb/sچنانچه سرعت دانلود را در سيستم خود مورد محاسبه قرار دهيم با توجه به اينكه سرعت دانلود بر اساس بايت نشان داده ميشود ابتدا براي تبديل بيت به بايت 128 را به 8 تقسيم كرده و با در نظر گرفتن ضريب اشتراك 10 حداقل سرعت دانلود 1.6kB/sو حداكثر 16kB/sرا خواهيم داشت و اگر سرعت دانلود كمتر از حداقل مقدار ديده شود نشان دهنده كندي سرعت و تخلف سرويس دهنده خواهد بود.
یعنی با 128 سرعتت اگر کمتر از 1.6 شد میتونی اعتراض کنی انقدر با این قانون دستشون رو باز گذاشتن که هر ظلمی رو بخوان میتونن به مشترک بکنن
ببین منم اول از این 195 دفاع میکردم ولی الان به نتیجه رسیدم اینا هم هیچ کاره هستن من خودم و رفیقام تا الان 10 شکایت از مخابرات کردیم فایده ای نداشتنقل قول:
در اصل اینا جوابگویی رو واگذار میکنن به خود اون اپراتوریعنی حکم یک انتقال دهنده رو فقط دارن وهیچ کار دیگه ای نمی کنند
نموه اش همین[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که هیچ کاری براش نکردن