هیچکدوم کیفیت ندارن باز شاتل بهتره اگه امکانش هست براتون برین سمت ایرانسل و همراه اولنقل قول:
راستی همراه اول بسته های بلند مدت خیلی به صرفه داده مثلا 120 گیگ 199 تومن یکساله
Printable View
هیچکدوم کیفیت ندارن باز شاتل بهتره اگه امکانش هست براتون برین سمت ایرانسل و همراه اولنقل قول:
راستی همراه اول بسته های بلند مدت خیلی به صرفه داده مثلا 120 گیگ 199 تومن یکساله
اون 120 گیگ رو تو یه ماه تموم میکنم. فقط این شب رایگان برام کفایت میکنه. اونو محدود کنن به 5گیگ در ماه دیگه هیچ...
از کجا 100 گیگ در ماه ارزون پیدا میشه؟
یعنی سرویس کرده این اسیاتک مارو
تو این دو سه هفته هی down stream ما سر خود میبینی بالا رفته
من خودم گفتم رو 4 مگ باشه هی میبینی رفته رو 8 snr میاد پایین هی دیسی میشم
هر دو سه روز یه بار باید زنگ بزنیم یه ربع پشت خط منتظر و علاف وایستیم که یه تغییر down استریم و اپ استریم بکنن
الان باز زنگ زدم این دفعه دیگه گفتم یعنی چی هی من هر دو سه روز یه بار زنگ بزنم این کار تکراری رو انجام بدید یارو گفت ببخشیدو منتظر بمونید بعد 5 مین اومده میگه عذر میخوام مرکز حکمت شعار دچار اختلاله یکم صبور باشید منم دیگه بدجور خودمو نگه داشتم فحش ندم بهش گفتم شورش در اوردید هر دو سه روز یه بار اینطوری میشه چه صبوری به خرج بدم چه ربطی داره هر دو سه روز باید زنگ بزنم علاف شم باز گفت معذرت میخوام و اختلال داره و صبور باشید درست میشه وسط حرفاش قطع کردم
شرکت درپیت تر از این نیست و نخواهد بود
شانس مزخرف ما هیچ شرکتی حکمت شعار سرویس نمیده دو ساله مگر نه صد بار تخلیه کرده بودمش
سلام سرعت دانلودم نوسان خیلی خیلی شدیدی داره بالای روزی چهار بار قطع میشه از اوایل اسفند پارسال که مخابرات داشتم این مشکل هست از اردیبهشت هم سیاتک گرفتم حل نشد از طرف خودم هیچ مشکلی نیست خط تلفن ما نویز نداره سیم کشی عوض کردم و... نوسانم خیلی شدیدی مثلا از 960 میاد رئ 30 40 بعد قطع میشه نمیشه دانلود کرد زود ترافیکم تموم میشه . راهنماییم کنید لطغا:n01:
اگه واسه دانلود میخاین خب ایرانسل و همراه خیلی بهتره که من خودم 900 تومن میدم بسته شبانه ایرانسل میگیرم نزدیک 10 گیگ میگیرم تو یه ساعت. همراه اول هم بسته شبانه داره به صرفه ترم هست.نقل قول:
نقل قول:
سلام این بسته ایرانسل کدش رو و ساعت استفادش رو برام پی ام میکنید. ممنون.
عجب، مگه میشه 10 گیگ تو یک ساعت از ایرانسل گرفت؟ من فقط گوشی 3G دارم با hotspot و تو منطقه مون بالاتر از 800kbs دانلود نمیشه، حداکثر 3gb در ساعت. حالا اونم عالی برای 900تومان، نسبت به این dsl کی*ری که تو منطقه مون 6000kbs بخاطر نویز یواشه. پول 16000 میدیم فقط 6000 میدننقل قول:
اگر گوشی 4G گرفتم سرعت دان شاید 2 یا 3 برابر بشه.
مثل اینکه باید از این dsl مضخرف تو کشورمون خلاص شد، پسرم آلمان dsl سرعت 22mb نامحدود داره تو 10 دقیقه فیلم 5گیگ fullhd دانلود میکنه
یه مدتیه خبری از پینگ زیر 140 نیست ! همش بالای 180 با loss فراوون ..
بله که میشه ولی قلق داره باید بلد باشینقل قول:
بت هم نمیگیم که پهنای باند رو پایین نیاری
نتایج قرعه کشی باشگاه مشتریان 95 کی اعلام میشه؟