خدا به داد این تاپیک هم برسه :biggrin:
----
دوستان تو باشگاه مشتریان نظرسنجی هست شرکت کردین؟ سوای امتیازی که داره برین فرمو پر کنین این آسیاتک کلا زده تو خط نظرخواهی :) امیدوارم ختم بخیر شه :biggrin:
Printable View
خدا به داد این تاپیک هم برسه :biggrin:
----
دوستان تو باشگاه مشتریان نظرسنجی هست شرکت کردین؟ سوای امتیازی که داره برین فرمو پر کنین این آسیاتک کلا زده تو خط نظرخواهی :) امیدوارم ختم بخیر شه :biggrin:
سلام
اینترنت پرسرعت نامحدود نقره ای از ۵۱۲ تا ۲۰۴۸ کیلوبیت با امکان تبادل حداقل ۳۶گیگ درماه
این طرح بعد مصرف 36 گیگ سرعت دانلودش میشه 512 ؟ (64KB/s)
یا نه بیشتره یا کمتر؟
قیمتش 58 تومنه
مخابرات هم 512 زده 48 تومن نامحدود
میخوام ببینم کدوم بهتره
لطفا توضیح بدین
مرسی
در مورد مخابرات نمیدونم اما خودم از طرح استفاده میکنم اینطور نیست که یکسره 36 گیگ استفاده کنی بعد سرعت کاهش پیدا کنه هر روز حدود 1.2 گیگ میتونی با سرعت بالا دانلود کنی بعد سرعت کاهش پیدا میکنه حدود 60-70
با سرفه ترین آسیاتک همون 16000 با ماهی 10 گیگ و شبها رایگان هر ماه 50000 تومان ، اینطور میتونی حداقل هر شب 3 گیگ دانلود کنی، 100گیگ در ماه.نقل قول:
ساعات رایگان حداقل 160kbs، روزها هرچه خط میکشه
بقیه طرحها الکی اند
میشه دقیقا بگین کدوم طرحشه؟نقل قول:
من نتوستم پیدا کنم
اينترنت پرسرعت شهاب 10 گيگ در ماه(با بسته ويژه 2 تا 8 صبح)510,000 ريال در ماه
اگه مصرف روزت کمتره همون طرح با 4 یا 6گیگ ارزون تره
اها مرسینقل قول:
فقط بسته ویژه شبانش ماهی چند گیگه؟
تو تعرفه هاش زیرش زده:
سرویس هایی که دارای بسته ویژه می باشند، از حداقل ۵ گیگ ترافیک بین الملل و ۱۰ گیگ ترافیک داخلی در هر ماه با توجه به مدت زمان سرویس برخوردار خواهند شد.
یعنی ماهی 15 گیگ؟
سرعت سرویس 1 مگابیت و 16 مگابیت در روز و در زمان بسته ی ویژه چقدر هست (به کیلوبایت در ثانیه)
سرعت شبانه سرویس های مختلف فرق داره یا یکسانه
سرعت نامحدود برنزی و نقره ای قبل و پس از مصرف حداقل حجم تبادل به کیلوبایت در ثانیه چقدره
این شرایط جدیده، تابحال ندیدم. کسی میتونه توضیح بده؟نقل قول:
معمولا شب رایگان آزاده، محدودیت به غیر سرعت دانلود نداشت
سلام دوستان من موتدم بین اسیاتک و شاتل کدومو بگیرم میشه راهنماییم کنید ممنون