سلام آقا رضا خسته نباشید وضعیت 3G همراه اول تو رشت خیلی داغونه میشه بی زحمت پیگیری کنید
Printable View
سلام آقا رضا خسته نباشید وضعیت 3G همراه اول تو رشت خیلی داغونه میشه بی زحمت پیگیری کنید
آقا رضا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم عکس راک که گفتین گذاشتم تو محل ما با سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نزدیک این سایت میشم آنتن 3G دارم اما ضعیف 3 تا دارم.اطراف من دکل 3G همراه اول نیست.شما گفتی این 2G هست چطوری آنتن دارم
سلام. این سایت همراه اول از نوع 2g است. امکان پخش 4 فرکانس در این نوع پنل امکان ندارد. مگر این که از راک های جعبه ای داخل کانکس تستفاده شود که بعید میدونم.نقل قول:
سلام آقا رضا دو روز پیش آنتن ایرانسل شهرک رکن آباد شیراز آمدن تجهیزات جدید نصب کردن زیر تجهیزات قدیمی یعنی سکتور ها ی جدید و تجهیزات نسل 3 رو زیر سکتور های قدیمی نصب کردن ولی هنوز 3g آنتن نمیده اطلاع دارید کی راه اندازی میشه؟
کمی زمان خواهد برد.نقل قول:
ببخشید آقا رضا چرا تجهیزات نسل 3 رو پشت سکتور های قدیمی نصب نکردن و یه سری سکتور جدید زیر سکتور های قدیمی نصب کردن یعنی الان 2 سری تجهیزات روی این آنتن نصب هست.
content://media/external/file/5527
مهندس از شهرستان های خوزستان خبری ندارید؟؟؟؟نقل قول:
4G با سرور امستردام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3G با سرور امستردام
کلا سرعت با سرورهای خارجی خیلی خوب نیست
سلام/آقا رضا خسته نباشید تو استان خودمون شهر جدیدی اضافه شده؟؟
از دوستان اگر کسی مودم sierra aircard 320u داره لطفا به من پخ بده
آقا رضا از همکاراتون پرسیدید همراه اول لنگرود کی تحت پوشش 3جی میشه؟
فرستاده شده از PSP3450DUOِ من با Tapatalk
جواب منو ندادی مهندس شهر سماله توابع گتوند کی تجهیز میشه؟
دوست عزیز بعدا میان تجهیزات قبلیو بر میدارن.کمی زمان میبره.نقل قول:
شیراز کاملا تحت پوشش 4جی هست؟
از ۴جی ایرانسل در ایلام چه خبر؟!سرعتش زیر ۲۰۰ هس
۳جی ایرانسلم زیر ۵۰ هس
آقا رضا من از سیگنال ضعیف 3G تو خونمون عکس گرفتم.میتونین پیگیری کنین سایت دقیقا کجاست آدرس بدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، آقا رضا از خراسان رضوی چه خبر؟ فکر کنم از همه استانا عقب تر باشه، سبزوار و تربت حیدریه هنوز راه اندازی نشده، چه برسه بقیه شهرها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقای مهندس رضا اینم عکس سیگنال 3G همراه اول تو خونه ما lac cell رو مشاهده کنید بعد ببینید اینسایت در کجا سطح محل قرار داره
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا رضا با اینکه تبریز تا چند ماه سردمدار راه اندازی نسل های جدید اپراتورها و همینطور بالاترین سرعت ها بود اما الان کیفیت فوق العاده افت کرده
از زمان ارائه بسته های جدید توسط همراه اول اینترنت همراه او تقریبا سرعتش غیر قابل استفاده شده
ایرانسل هم 4g سرعت بد نیست ولی با یکی دو ماه قبل قابل قیاس نیست و فقط در ساعات مشخصی میشه به سرعت های بالا دست پیدا کرد
وضعیت به همین شکل میمونه؟ مشکل از کجاست؟
آقا رضا، شما تو ایرانسل کار میکنید؟
سلام .
سرعت 3G رو تست كردم ، بيشتر از 128 كيلوبيت (16 كيلوبايت) سرعت نميده . معرفي نامه يا چيزي ميخواد براي افرايش سرعت ؟ يا اصلاً ربطي نداره ؟
اره من تا شهرک گلستان 4G دیدم با توجه به اینکه همراه اول اونجا 3G هم نداره:n08:نقل قول:
جاهای دیگه شهر هم تقریبا اندازه 3G انتن میده در حد یه انتن کمتر.
سلام اقا رضا ایا شهرک بزرگ صنعتی شیراز هم تری جی میشه؟ چون علاوه بر خود شهرک که ساکنین زیادی داره و همچنین کارخونه و کارگاههای که به اینترنت نیاز دارند چند روستای بزرگ اطراف شهرک هستند که از انتنهای شهرک صنعتی تغذیه میشن و هر کدوم بالای پنج شش هزار نفر جمعیت دارند ولی این منطقه هنوز نسل دو هست و اصلا دیتا رد و بدل نمیشه
از ایرانسل استفاده می کنید؟؟؟نقل قول:
ایرانسل سرعتش بازه
سيمكارت ايرانسل هست ولي عجيبه كه بيشتر از 16 كيلوبايت نميشه ! به مدل گوشي مربوط ميشه ؟نقل قول:
البته اينو هم بگم كه از " شارژ ویژه اینترنت همراه " استفاده ميكنم . 40 مگابايت هزار تومن با اعتبار سه روزه كه فقط براي تست بود .
سایت های خارجی برای شما زود باز میشن؟
برای من خیلی دیر باز میشن در واقع اینترانته بیشتر تا اینترنت.
نه دوست من در4G ممکن نیست انقدر پایین بیاد
اکونیوز:اپراتور دوم ارتباطی امکان هدیه بسته اینترنت همراه را به دیگر مشترکان شبکه خود و فعالسازی یک بسته اینترنت بر روی سیم کارت دیگری ممکن ساخت.
سایز کانکشنت رو بیشتر بگیر ضمنا چک کن کیفیت دریافت سیگنالیت زیز 80dbi- باشه
متاسفانه بعد از مدتها هنوز ایرانسل نتونسته یک وبگردی قابل قبول برای تری جی ارائه کنه. شبها عموما ضعیفه و بعضی وقتها هم افتضاحه. از پینگ 8888 و نوسان زیادشم معلومه که شبکه خوبی نداره. تجربه چندین ماهه من میگه ایرانسل فقط برای دانلود ارزش داره نه وبگردی و کارهای دیگه.نقل قول:
مهندسینشم ظاهرا نمی دونن چیکار کنند
الان که خلوته پینگش اینطوریه حالا ببین 10 12 شب چی میشه
کد:Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Program Files\ConEmu>ping 8.8.8.8 -t
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=340ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=390ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=91ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=100ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=100ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=1198ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=559ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=101ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=98ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=98ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=1836ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=409ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=349ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=594ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=173ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=131ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=93ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=159ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=1227ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=319ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=468ms TTL=49
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 21, Received = 21, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 91ms, Maximum = 1836ms, Average = 420ms
Control-C
^C
C:\Program Files\ConEmu>
بله پینگ نوسان شدید داره. من مودم از ایرانسل گرفتم هر کاری کردم انلاک نشد وگرنه از رایتل استفاده می کردم.نقل قول:
رایتل هم بی خودی گرونه و البته برای کسی که به اینترنت با کیفیت بیرون از خونه نیاز مبرم داره خوبه. اما خیلی جاها 4 جی و تری جی داره با adsl vdsl رقابت می کنه که ایرانسل فعلا در اون حد و قواره نیست بیشتر دنبال تبلیغاته تا کیفیت خدمات و الا من الان توی تهران ( منزل) با 4 جی بیشتر از سه مگ نمی تونم بگیرم. توی مناطق روستایی نیستمها تهرانم. حالا شما بیا بپرس 4 جی ایرانسل کته 4 یا کته 6. خنده دار نیست از هر چندتا آنتن یکیشو 4 جی کردن بعدشم میگن تهران 4 جی شدهنقل قول:
سلام . مرند و سراب و بستان ابادو شبستر و صوفیان و کلیبرو اهر البته فعال نیست. مرند یک سایت ترمینال فعال است. اون هم برخی ساعاتنقل قول:
از ایلام چه خبر؟! سرعت دانلود تری جی ایرانسل افتضاحه زیر ۵۰کیلوبیتهنقل قول:
۴جی تو ایلام راه اندازی شده؟!
اغا جاری/ اروند کنار/بندر امام/بندر ماهشهر/تر کالکی/ دارخویین/سوسنگرد/ شادگان/ شهید چمران/ لالی/ مسجد سلیمان/ هویزهنقل قول:
سلام. بله سرعت فاجعه است. فعلا نه. مشکل کمبود پهنای باند داریم. 14 سایت جدید نوسازی شدند که به زودی فعال میشود.نقل قول:
خیر فعلا کامل نیست.نقل قول:
سلام. نه. خیلی عقب نیست. خراسان رضوی در 8 شهر جدید اماده بهره برداری شده است. که شهرهای نامبرده هم جز این مناطق است.نقل قول: