امیر داداشمنقل قول:
عکس میتونی بذاری؟ :n28:
Printable View
امیر داداشمنقل قول:
عکس میتونی بذاری؟ :n28:
راست میگی خیلی بد نوشتم :n07:نقل قول:
امیر داداشم
عکس میتونی بذاری؟
SNR Margin
Downstream : 39.6
Upstream : 6.6
Line Attenuation
Downstream : 22.9
Upstream : 12.9
البته الان 5 مگ گرفتم با سرعت 700 دانلود میکنه
من الان رفتم پاس مارمالاد برای تمدید میگه شبانه رو برای همه حذف کردن. به خاطر همین یه مگ 20 گیگ گرفتم. الان که اومدم خونه میبینم سرویس KHZ-1024-WITHFREE هست
به گزارش مشرق، پیش از این سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، از توقف فروش پهنای باند از سوی شرکت مخابرات ایران در 10 استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، فارس، کردستان، گیلان و مازندران به دلیل کمبود پهنای باند خبر داده و اعلام کرده بود: بررسی و ارزیابیهای انجام شده از وضعیت و تناسب پهنای باند تامین و عرضه شده از سوی شرکتهای مخابرات استانی نشان میدهد در این استانها، فروش پهنای باند اینترنت شرکت مخابرات ایران بیش از حد مجاز بوده و این موضوع کاهش کیفیت خدمات ارائه شده به مشتریان را در پی داشته است.
براین اساس، رگولاتوری تذکر و اخطارهای لازم، برای افزایش پهنای باند و توقف فروش سرویس به مشتریان جدید را تا زمان ارتقاء پهنای باند شرکتهای مخابرات استانی صادر کرده است.
در این رابطه زارعیان - مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران - گفته بود: این شرکت پهنای باند اینترنت را از شرکت ارتباطات زیرساخت خریداری کرده و براساس قوانین رگولاتوری در اختیار متشرکان قرار میدهد.
وی افزود: عوامل مختلفی باعث کاهش سرعت پهنای باند میشود که میتواند بخشی از آن مربوط به مشکلات زیرساخت و بخشی دیگر مربوط به مشکلاتی باشد که بهطور طبیعی پیش میآید. این عوامل در واگذاری پهنای باند خلل ایجاد میکند و چنانچه رگولاتوری در همان زمان شبکه را مورد سنجش قرار دهد، امکان ثبت نبود کیفیت مناسب وجود دارد.
به گفته او از آنجا که شرکت ارتباطات زیرساخت با مخابرات قرارداد سطح کیفیت خدمات_ SLA _ ندارد، مشخص نخواهد بود که مطابق قرارداد عمل میشود و یا اینکه با آنچه که به عنوان کیفیت اصلی باید در اختیار مخابرات قرار گیرد تفاوتهایی دارد.
مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران، بر اساس اطلاعات نشریه ارتباطات با تاکید بر وظایف نظارتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در حوزه ICT میگوید: مخابرات نیز به سهم خود چنانچه در استان یا استانهایی خلاف آنچه که باید فروخته شده باشد، برخورد خواهد کرد. اما در حال حاضر به نظر میرسد کمفروشی پهنای باند اینترنت که به مخابرات نسبت داده شده است، ناشی از کمشدن پهنای باندی است که به مخابرات فروخته میشود.
Sent from my iPad using Tapatalk
خط ات عالیه :n02: 10 مگ مشکلی ندارهنقل قول:
خط من تا چند مگ میکشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی دیروز خواستم تراقیک بگیرم سیترا رو باز نکرد
وارد سایت پرتک هم از اول نمیشد اصلا
زنگ زدم گفت تا شنبه نمیتونی هیچ کاری کنی
الان با ایرانسل اومدم چشتون روز بد نبینه نموده شدم :|
شنبه سیترا درست میشه ؟نقل قول:
همه اشتراکها دانلود شبانه دارند خیال همه راحت
خطت تو هم عالیهنقل قول:
عجب خط هایی داره خوزستان :n02:
الان رو چند بستن واست؟ فکر نکنم 10 مگ مشکلی پیش بیاد :n10:
هنوز کجاشو دیدی من خطم تا 24 مگ میکشید snr هم 40 بود ولی خرابش کردند ظرفیت خط بعد از کیفیت خط به شلوغی پورت بستگی داره الان خط تلفنم همون خطه ولی چون رو یه پورت شلوغم نهایتش 17مگ بکشهنقل قول:
17 مگ که عالیه واسه من تا 5 مگ میکشیــد مثل اینکه عوض کردن خیلی شده تا 9 مگ میکشــه:n15:نقل قول:
بچه های نرم افزاری هست که بشه باهاش SNR رو چک کرد ؟ مودم من توی پنلش این گزینه ها رو نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هر چی بــاشه اینــجا هســت :n16:
دوستان از صبح کلا قطع شدم تا الان که ساعت 4ونیم بعدازظهره. بقیه هم مشکل قطعی دارن؟؟
خیرنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
فرشاد جان من یک یوزر دیگه دارم الان تمام شده راهی واسه شارژ از طریق اینترنت داره اخه من از این سایت نمیتونم شارژ کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ضحی هستی راهی نیست تا شنبه برسه. اگه هم بقیه اوپراتورا هستی میتونی حضوری شارژ کنینقل قول:
عزیز مشترک ضحی هستم حالا شنبه از طریق چه سایتی میتونم شارژ کنم.؟نقل قول:
این سایت partak برای چه مشترکهایی هست؟ من چند تا یوزر مختلف دارم هیچ کدوم وارد نمیشه.
اگر اهواز هستی از طریق پرتک یا حضوری میتونی تمدید کنی اگر شهر دیگه ای هستی میتونی از طریق سیترا(بعضی وقتا کار میکنه)سریع تمدید کنی یا بری پست بانک یا کافی نتی که نمایندگی adsl مخابراتو داره تمدید کنینقل قول:
اهوازم اما هر چی یوزرم رو وارد میکنم میگه اشتباست. تو سایت پرتک. قربونت سایت سیترا رو میزاری واسم.نقل قول:
80.191.224.242نقل قول:
خطت عاليه خط منم قبلا همينجور بود خدا رحمتش كنهنقل قول:
الان تعرفه من 1 مگ هست
الان تعرفه من 1 مگ هستنقل قول:
فرشاد میگم اگه تلفن قطع باشه تاثیر داره روی اینترنت
اگه بوق نداشته باشه ولي adslفعال باشه كيفيت خط پايينتر ميادنقل قول:
ممنون از رهنمایتنقل قول:
از ضحی کیش نت داری
دوستان آدرس پرتک رو لطف کنید بزارید
سلام دوستان
این سیترا منو کلافه کرده،چند روزه حجمم تموم شده !سیترا خرابه و نمایندگیشونم میگه سیستم ماهم خرابه و نمیتونم حجم بگیرم!
میشه راهنمایی کنید چیکار کنم؟
اگه بخوام از یجا دیگه اینترنت بگیرم باید چیکار کنم؟چقدر طول میکشه؟
خواهش میکنم راهنمایی کنید کلافه شدم
:n16:
کسی از دوستان اطلاع داره این سرویسهای نامحدود مخابرات اهواز کی برمیگرده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش راضیم
شب و روز هم مساویه
سلامنقل قول:
شما از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد IBSNg بشید و چک کنید که آیا سرویس 5مگ فعلیتون شبانه داره یا خیر. اگر در ردیف قانون مثل عکس زیر Withfree -- شده بود که سرویس شما شامل ترافیک رایگان شبانه میشه در غیر اینصورت اگر روبروی سرویستون کلمه Nofree تایپ شده بود که از دانلود شبانه رایگان برخوردار نیستید
فقط همینجا اعلام کنید که در سایت IBSN اسم سرویس 5 مگتون با پیشوند KHZ یا Standard آغاز شده.
مرسی
سلامنقل قول:
در سایت ibsn چرا نمیشه تمدید کرد
سلام
من مخابرات در شهرستان استفاده می کنم
این سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه مدته کار نمی کنه
جایی دیگه ای وجود داره برای تمدید ؟
این سایت ibsn چرا نمیشه باش تمدید کرد ؟
از ibs کلا نمیشه تمدید کردنقل قول: