سلام به همگی
من 8/1 اعزام شدم پادگان جواد نیا هر کس 12/1 اعزامه اونجا سوالی داره میل بزنه جواب میدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام به همگی
من 8/1 اعزام شدم پادگان جواد نیا هر کس 12/1 اعزامه اونجا سوالی داره میل بزنه جواب میدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یکی منو راهنمایی کنه
چند وقت پیش یه سری سوال کردم بعضی بچه ها کمکم کردن الان یه راهنمایی جدید لازم دارم
من نیاز پیدا کردم یه مدت برم خارج از کشور اما سرباز فراری هستم و نمیتونم و برای همین تصمیم گرفتم برم خدمت اما یه قانون معافی بهم میخوره!!! یعنی از یه نظر معافیت کاملا شامل حالم میشه!
حالا به نظر شما منی که سرباز فراری هستم چطوری میتونم معاف بشم ؟ من شنیدم سرباز اگه خودشو معرفی کنه میتونه از شرایط معافیت استفاده کنه
حالا به نظر شما من چیکار کنم ؟ من تو یگان فرار کردم و 3 ماه خدمت بودم و الان هم تصمیم دارم برگردم و یه مدت خدمت کنم و بعد از شرایط معافیتی که شامل حالم میشه استفاده کنم
کسی میتونه کمکم کنه سوتی ندم و راه درستو برم؟
دوست عزیز اگر معافیت شما از نوع کفالت هست چون غیبت دارید معاف نمی شویدنقل قول:
اگر از نوع پزشکی هست مشکلی نیست و معاف می شوید
سلام ممنوننقل قول:
معافیت من از نوع کفالت نیست
پزشکی هم نیست
اما میخواستم بدونم به نظر شما من چیکار کنم ؟ اول خودمو معرفی کنم و برم دادگاه و غیبتم رو موجه کنم ؟
اگه غیبت من موجه نشد چی ؟ یعنی اگه اضافه خدمت هم بخورم باز میتونم معاف بشم ؟
کاری خاصی نباید انجام بدم کارم راه بیوفته ؟
ممنون
,والا داداش من که نمیدونم معافیت شما چیه اگر دوست ندارید بگیدنقل قول:
در گوگل شرایط معافیت خودتون رو سرچ کنید نتیجه میگیرید
در هر صورت شما خودت رو که معرفی کنی باید دادگاه بری البته اسمش دادگاه هست در اصل یه پیرمردی پشت یه میز نشسته
میری داخل میگه برای چی فرار کردی اگر توستی ثابت کنی مشکل داشتی که فرار کردی مثلا بیماری یا مشکل خانوادگی و امثالهم میگه برو این جریمه رو پرداخت کن که معمولا هم همینه
اما اگر بخواد گیر بده که احتمالش خیلی خیلی بعیده (نزدیک به صفر) ممکنه یه مدتی بفرستت حبس
در مورد اضاف خدمت دوست عزیز بخشیده شدن اضاف خدمت به معنی بخشیده شدن غیبت یا فرار شما نیست و در پرونده شما ثبت میشه و اگر مثلا شامل معافیت کفالت بشید به دلیل غیبت و فرار نمی تونید از اون استفاده کنید
منم احتمالا 18 مرداد تا 15 شهریور که نتایج کنکور بیاد باید برم جهنم مو ها رو باید با چند بزنم؟10 -15 تو اون یه ماه اگه موها بلند بشه میگن باید بزنی؟:n14:
اگه معاف از رزم بگیرم ممکنه چون همه جا معاف از رزم نمی گیرن اعزامم یه ماه بیفته عقب ؟:n19:
هیچ راهی نداره یه ماه اعزامو به تعویق بندازم ؟با چه بهونه ای؟
سلام
یکی از آشناهای ما پدرش 21 ماه سابقه جبهه داره و جانباز 20 درصد هم هست...میتونه برای معافی اقدام کنه؟آخه شنیدم میشه با تجمیع سابقه جبه و جانباز یمعافی گرفت
موهاتون رو باید با 4 بزنی 15 چیه؟ مگه مدرسه هست؟نقل قول:
اگه من میدونستم کی گفته همه جا معاف از رزم نمیگیره؟!؟! داداش معاف از رزم هیچ
ارتباطی با تاریخ اعزام ندارد
شما میتونید درخواست تمدید کنی شاید موافقت کنند
با تجمیع میشه و در مورد شما هم احتمالا بشهنقل قول:
اما فرمولش رو نمیدونم
sent from my open source device
سلامنقل قول:
منم خودم همین مشکل رو دارم و جوری که خوندم باید مجموع جانبازی و سابقه جبهه به 30 امتیاز برسه تا معاف بشین.ولی خودم یه سوالی داشتم و اینه که هر چند ماه سابقه جبهه و یا جانبازی یک امتیاز حسابه؟!
(دوستتون به احتمال زیاد معافه چون سابقه جبهه ی باباش هم بالاست)
منتظر جواب دوستان هستم:n16:
من معافیت کفالت گرفتم ولی هنوز فعلا کارتش نیومده در خونه:n24:..امروز رفتم دکتر گفت واریکوسل داری گفت برای اینم میتونی معاف بشی :n27:
راستی معافیت پزشکی بهتره یا کفالت؟
مثل اینکه به ازای 1 درصد جانبازی 1 ماه به حساب میادنقل قول:
مثلا 10 در صد جانبازی 10 ماه حساب میشه
دوستان اگر پدر 65 سالش نشده باشه ولی نیاز به مراقبت باشه و یک برادر ازدواج کرده هم باشه. آیا برادر باوجود اینکه ازدواج هم کرده مانع از رسیدگی به معافیت کفالت میشه؟ آیا ارزش وقت گذاشتن داره؟
خیر برادر حتی اگر در خارج از کشور باشهنقل قول:
بازهم نمیتونید معاف بشید
سلام
آیا شستن ظرفهای صبحونه پرسنل ناجا به عهده سرباز هست؟:n04:
اکثر پسرنل نیروی انتظامی صبحونه رو از خونه برمیدارن و میارن تو محل کارشون میخورن و ظزفهاشم میدن سرباز بشوره.
سرباز میره سربازی به کشورش خدمت کنه یا به پرسنل ناجا؟؟
دوستانی که اطلاع دارن لطفا نحوه شکایت این موضوع به بازرسی یا غیره رو بیان کنند.
.
یعنی ظرفها رو از خونه میارن؟؟ یا ماله یگانه؟نقل قول:
197 بازرسی کل ناجا
ظرفها مال خودشونه که قبلا اوردن گذاشتن همونجا.
مثلا آش ، یا پنیر و ... میاردن میریزن تو اون ظرفها میخورن دور هم بعد هم به سرباز میگن صفره رو جمع کن ، ظرفا رو بشور.
نوبتی هم میارن.
به یکیشون گفتم من با فوق لیسانس اومدم اینخا به کشورم خدمت کنم ، نه به شما.
زورش گرفت گفت سرباز وظیفه اسمش روشه.
تازه این خوبه ، خیلی از قسمتای دیگه همه کارهای شخصیشون رو میدن سرباز انجام بده ، اگه هم چیزی بگن فوری میگن اضاف میزنیم یا انتقالت میدیم یا بازداشتگاه.
مسئولان بهتره بجای اینکه هرروز قانون رو برای خدمت سخت تر میکنن یه فکری به حال پرسنل خودشون بکنن که همش از زیر کار در میرن.
.
والا داداش من خودم هم ناجا خدمت کردم اما یگان شما دیگه اخرشهنقل قول:
والا برای ما دیگه خیلی میخواستن اذیت کنن میگفتن
داری میری نون بگیری برای یگان برای ما هم 10 تا نون بگیر اون هم دور از چشم فرمانده
شما زنگ بزن 197 اطلاع بده اسمت هم اشتباه بگو
درمورد اضاف و انتقالی هم مگه داداشم الکی هست؟!
1روز بخوان برای شما اضاف بزنن باید 4 نفر امضاش کنه!!
سلام .
اينجايي كه من دارم خدمت ميكنم، پست هاي نگهاني كه براي ما گذاشتن خيلي زياده ، هفته اي دوشب. مدركم هم ليسانسه ، حالا واقعا پست هام زياده يا من زياد بزرگش كردم .
دوستان کارت چقدر طول میکشه بیاد؟
خیلی زیاده؟!؟!؟؟!نقل قول:
دوست گرامی تو یگان ما فوق لیسانس
4-8 پست میداد در بهترین حالت. اونهم سر پا
شما باید با بقیه سربازهای یگانتون مقایسه کنید
از تاریخ پایان خدمت بین 3 هفته تا 4 ماهنقل قول:
قطعا معافيت كفالت بهترهنقل قول:
معافيت پزشكي بگيري نمي توني جايي استخدام بشي ضمن اينكه متاسفانه از نظر عرف جامعه ما كسي كه معافيت پزشكي داره يعني يه نقص عضوي چيزي داره
طبق گفته دوستان که گفتن تو ابلاغیه نوشته ملاک زمان ارسال دفترچه است، نه صدور برگه اعزام به خدمت (برگه سبز) ، من امروز رفتم نظام وظیفه، تایید کرد که ملاک زمان ارسال دفترچه است و داشت کسری م رو اوکی می کرد که در آخرین لحظات فهمید که تاریخ صدور کسر خدمت توسط یگان پدرم، سال 91 بوده، یعنی گواهی رو چون سال 91 صادر کردن ، هرچند که اون رو تا 15 اردیبهشت تو سیستم نظام وظیفه تایید کرده بودمش ، حساب نمی شه و گفت 8 ماه کسر خدمتت پرید !نقل قول:
نزدیک بود اوکی شه که به این گیر خورد ! گفتم منتظرن که تاییدش نکنن! خلاصه ثبت درخواستی رو که تایید کرده بود رو باطل کرد رفت پی کارش!
حالا کاری می شه کرد ؟
کسی هست 19 همین ماه اعزام باشه از اصفهان بیاد با هم اشنا شیم
دوستان یه سوال خیلی مهم...خواهشا جواب بدین...
من مدرک کارشناسیم رو گرفتم میخوام برم سربازی ...اگه سال بعد ارشد قبول بشم میتونم سربازی رو ول کنم برم ارشد بعد بیام ادامش بدم؟
یکی میگفت چون به بار از معافیت تحصیلی واسه کارشناسی استفاده کردی دیگه نمیتونی....
آره میتونی عزیز مشکلی نیستنقل قول:
بله دوست عزیز میتونید ...نقل قول:
در صورتی که اگر یک بار از دانشگاه انصراف یا اخراج شده باشین نمیتونید
اگه ملاک زمان ارسال دفترچه هست ، پس باید برای کسانی هم که سال 90 دفترچه ارسال کردن و 91 اعزام شدن قوانین قبلی اجرا بشه. :n02:
نقل قول:
بله میتونید. مشروط به اینکه غیبت نداشته باشید.نقل قول:
در خواست تمدید باید یکی از این دلایل رو داشته باشه یا هیمن جوری و با دلایل چرت و پرت هم ممکنه قبول کنن؟نقل قول:
سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی، شرایط و ضوابط تمدید و تعجیل در موعد اعزام مشمولان را اعلام کرد.
رییس اداره اجتماعی سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی گفت ، مشمولانی که هریک از شرایط زیر را داشته باشند می توانند موعد اعزام خود را تمدید کنند:
۱- مشمولان بیمار یا حادثه دیده ای که با تایید بهداری نیروی انتظامی استان قادر به اعزام نباشند، موعد اعزام آنها حداکثر به مدت دو ماه تمدید می شود.
۲- مشمولان واجد شرایط استخدام در نیروهای مسلح با اعلام کتبی مرکز گزینش و استخدام نیروی مربوطه مبنی بر اتمام مراحل گزینش که موعد اعزام این دسته از مشولان حداکثر به مدت دو ماه تمدید می شود.
۳- مشمولان غیرغائب واجد شرایط ماده ۱۲۷ قانون خدمت وظیفه عمومی (دو یا سه برادر همزمان در شرایط اعزام قرار داشته باشند) که در این صورت اعزام یکی از برادران تا خاتمه خدمت برادر دیگر به تاخیر خواهد افتاد.
۴- فوت بستگان درجه یک مشمول (پدر، مادر، برادر، خواهر، همسر و فرزند) که در این صورت اعزام مشمول حداکثر به مدت دو ماه از تاریخ فوت بستگان به تاخیر خواهد افتاد.
۵- پذیرفته شدگان قطعی دانشگاه و موسسات آموزش عالی با اعلام کتبی دانشگاه مربوطه و شرط داشتن ثبت نام و عدم غیبت که در این صورت، موعد اعزام آنها حداکثر به مدت دو ماه تمدید می شود.
۶- مشمولان متولد نیمه دوم سال که در سال اعزام قانونی خود قرار داشته باشند و مدرک تحصیلی دیپلم فنی و حرفه ای یا کار و دانش و یا پیش دانشگاهی را به صورت حضوری دریافت کرده باشند (به عنوان مثال مشمولان متولدنیمه دوم سال ۱۳۷۰ که سال اعزام قانونی آنها ۱۳۸۹ می باشد) موعد اعزام این دسته از مشمولان حداکثر به مدت یکسال به تاخیر خواهد افتاد تا امکان شرکت مجدد در آزمون دانشگاه ها برای آنها فراهم شود.
شرایط تعجیل:
براساس این گزارش، مشمولانی که هریک از شرایط زیر را داشته باشند می تو انند موعد اعزام خود را به جلو بیندازند:
۱- مشمولانی که دارای کسر خدمت بیش از یکسال باشند.
۲- مشمولان غایبی که در دوره های اعزام بعدی قرار گرفته اند.
۳- با توجه به ظرفیت مراکز آموزش نیروهای مسلح، امکان اعزام مشمول در موعد مورد تقاضا وجود داشته باشد.
ضوابط تمدید و تعجیل:
۱- مشولان واجد شرایط جهت ارایه درخواست تمدید و تعجیل صرفا به مراکز وظیفه عمومی شهرستان یا استان محل سکونت خود مراجعه نمایند.
۲- مشمولانی که دارای یکی از شرایط تمدید باشند به درخواست آنها حتی در روز اعزام نیز توسط مراکز وظیفه عمومی استان محل سکونت رسیدگی خواهد شد.
۳- مشمولانی که تقاضای تعجیل در موعد اعزام را دارند می بایست در سال اعزام قرار داشته باشند.
۴- خدمات به مشمولان در زمینه تمدید یا تعجیل صرفا برای یکبار قابل ارایه خواهد بود.
۵- رسیدگی به درخواست تمدید و یا تعجیل صرفا با حضور شخص مشمول امکان پذیر است.
اگه تو آموزشی مو های یکی به جای 4 10 باشه یعنی 10 میلیمتر ایراد میگیرن؟تو دوره یکماه ممکنه بگن که اونایی که موهاشون بلند شده باید برن دوباره با 4 بزنن؟(یعنی 10 بلن شده باشه در حد 20)
اگه تا تاریخ اعزامت بیش از 40 روز مونده باشه بدون دلیل هم معمولا موافقت میشه.نقل قول:
دوست عزیز اگه منطورتون اینه امسال ( بهمن 91) کنکور ارشد رو بدید بعدش برید سربازی بله در صورت قبولی ترخیص میشید ولی اگه منظورتون اینه برید خدمت و سال بعد ( 92) کنکور ارشد بدید فکر نمیکنم ( توی سایت Police.ir قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه مطالعه بفرمایید )نقل قول:
دوست گرامی من گفتم 4 دیگه رویایی گفتم اکثرا میگن صفر یک یا دو شما هفته ای یکبار باید موهاتون رو بزنید البته اگر رشدش زیادهنقل قول:
دوستان تو خدمت میشه مطالعه کرد ؟ یعنی با خودمون کتاب ببریم همچین چیزی امکان پذیره؟
اگه سر پست نباشید مطالعه کتاب مشکلی نداردنقل قول:
درست میگن، شما تو آموزشی هرچقدر کچل باشی، راحتر هستی.نقل قول:
توی آموزشی همواره عرق شما را در میارن، حالا شما در بهترین حالت میتوانی هفته ای یک یا حداکثر دوبار بری حمام، حالا اگه مو تو کلت نباشه، دستت رو خیس میکنی، میکشی به سرت و تمیز میشه.
من تو اون دوماه که اسفند و فروردین بودم، تا آخرین روز نمره صفر میزدم.
فرمودین اسفند و فروردین آموزشی بودیننقل قول:
من هم اسفند ماه اعزامم. همه میگن اعزامی های اسفند دوره طلایی هست. واقعاً این طوره؟
در کل از مرخصی ها و اینا هم بگین لطفاً.
اگه با تمدید تاریخ اعزام از طریق پلیس+10 موافقت نشه میشه دوباره از طریق ملاقات مردمی دوشنبه ها اقدام کرد؟
دلیل تمدید برای رسیدن جواب کنکور محکمه پسند هست؟
من واسه سال بعد میگم...این رو پیدا کردم...نقل قول:
تبصره ـ افرادي كه تاريخ اعزام به خدمت آنان قبل از اعلام قبولي دانشگاه مي باشد،لازم است در تاريخ مقرر (مندرج در برگ اعزام) به خدمت اعزام شوند. بديهي است درصورت قبولي در دانشگاه و دارا بودن ساير شرايط و ضوابط، جهت ادامه تحصيل از خدمت ترخيص خواهند شد. درغيراينصورت غايب محسوب شده و مجاز به ادامه تحصيل نخواهند بود.
مشکلی نداره نه؟
دوستان یه سوال دیگه
در طول دوران اموزشی مرخصی هم میدن یا باید کلا 2 ماه رو یه تیکه بگذرونیم ؟
واسه ما چهار سال پیش 01 نزاجا بودیم، از 28 تا 4 تعطیل بودیم یعنی 6 روز، البته ما تهرانی ها یه 24 ساعت تو این 6 روز نگهبانی اسلحه خانه دادیم.نقل قول:
دوره طلایی، آره، هوا بد نبود، البته اون سال اسفند خیلی سرده، ولی خب همه تو اسفند مخصوصا آخرش ها پیچن دیگه، فقط یه بدی داره، اونم به خاطر سال نو ما همه جا رو تمیز کردیم، یعنی همه جا رو، از موتور خانه آسایشگاه بگیر تا توی کانال کولر و همه چیز، مثل خانه تکانی، که اونم کار یک هفته بود.