دوستان در خود سایت صبانت هم شکایت خود را عنوان کنید. (در صفحه اول سایت-سربرگ صبانت-رسیدگی به شکایات)
Printable View
دوستان در خود سایت صبانت هم شکایت خود را عنوان کنید. (در صفحه اول سایت-سربرگ صبانت-رسیدگی به شکایات)
نقل قول:اون مسئولی که گزارشهای ترافیکی مصرفی هر شب یوزرها را چک میکرد خواب بود که یکشبه فهمید کاربرها زیاد مصرف میکنند؟!نقل قول:
این نشان میده این شرکت عرضه نداره ترافیک مصرفی را کنترل کنه و بین کاربرها تقسیم کنه
مثلاً فرض کن صبانت 10.000 تا یوزر شبانه داره خب اگر ترافیک را باز بگذاره از حماقتشه! باید بگه من به هر کاربری به اندازه سرعت خریداری شدهاش سرعت شبانه میدهم و بقیه ترافیکی که هر شب در نظر گرفتم بین کاربرها share میکنم (مثلاً اگر دیدم میزان دانلود مجموع کاربرها این هفته 10٪ کمتراز حد انتظار بوده تو یک شب سرعت را برای همه بالاتر میبندم تا کاربرها هم راضی باشه)
اینکه بیایند بگویند سرعت را برای همه آزاد کردیم همه زیاد دانلود کردند پس سرعت را برای همه آوردیم روی 15 کیلوبایت! نشان میده مدیر متخصص این مجموعه نداره!
اینجا ایرانه ایا؟!:n13:نقل قول:
صبانت هم میگه به چپم
دوستان کسی از پارس آنلاین خبری نداره ؟!
شبانه همون سرعت اسمیه خودمونو بده راضی هستیم ! میده آیا؟!
این چرت و پرتی که صبانت میگه پهنای باند زیاد بوده بقیه بی انصافی کردن و دانلود زیاد کردن تقصیر مشتری نیست تفصیر خود صبانت که مدریریت روی اشتراک هاش نداشته.
این همه سال یادشون رفته بوده ؟ .... خوردن. حالا که بارشنونو بستن دارن میدوشن.
کسی هست الان از شرکت دیگه شبانه داشته باشه و خبر حتمی داشته باشه از سرویساش؟
کلا صبانت از نظر سیستمی از بقیه ی ISP ها عقب تر هستش ... یادتون بیاد صبانت تازه چند وقته که سایتشو از اون وضع قدیمی جدا کرده ، در صورتی که شاتل و پارس خیلی جلوتر هستن...نقل قول:
اول شاتل بعد هم پارس آنلاین... مطمئن باشین صبانت نمیتونه طبق سرعته افراد شبانه رو تقسیم کنه چون وسایلشو نداره !!! یا همه رو محدود میکنه یا هیچ کس!!!
ولی دلم نمیاد بعد از 5 سال صبا رو تخلیه کنم!
من 20روز پیش صبانت با سرعت 8مگابایت 3 ماهه خریدم به عشق دانلود شبانه
از همون روز اول افت سرعت داشتم و با 200 دانلود میکرد که برا اینترنت 8مگ خیلی کمه. گفتن مشکل از خطته که خیلی نویز داره و زیر بار نرفتن
حالا هم ک شبا با سرعت 17 دانلود میکنم چون بیشتر از دوبرابر حجمم دانلود داشتم!
تاحالا اینترنت به این مزخرفی نگرفته بودم. الکی 100 هزار تومن پول دادم فقط. هفته دیگه هم 2 گیگ حجم اضافی که خریدم تموم شه جمع میکنم نتو
دوستان کسی نمیدونه نامحدود های جدید چه طوریه ؟ ضریبشون چند به چنده ؟
تعرفه سرویس های نامحدود به شرط استفاده منصفانه مبلغ ( ریال ) حداقل ترافیک دریافتی در ماه (گیگابایت) سرویس سرعت 1ماهه 112500 2.5 نامحدود برنزی 128 210000 5 نامحدود برنزی 256 365000 10 نامحدود برنزی 512 635000 20 نامحدود برنزی 1024 1080000 40 نامحدود برنزی 2048 2532800 125 نامحدود برنزی 6144 3211200 166 نامحدود برنزی 8192 300000 10 نامحدود اقتصادی 512 500000 20 نامحدود اقتصادی 1024 900000 40 نامحدود اقتصادی 2048
هاردت از پهنا تو حلقم !:n02:نقل قول:
من که به تو نگفتم عقده ای :n26:
خوبه بدونی تو همین تاپیک و خیلیا ی دیگه که اصلا اینجا نیستن 12 مگ دارن ! پس همشون بدبخت و دهاتین؟!:n29::n29:
من مال مفت نمیبینیم! 50 تومن بابتش دادم ...اسم ازادی رو نیار که دیگه فقط میدونه.....
نخاستم به تو و چندتای دیگه بگم
ولی اخه به توچه که چقد دانلود میکنم؟یا بقیه چقد میگیرن!اخه تو ...کی هستی؟
هر کی هرچقد دلش میخاد میگیره
این صبانت ه که باید تصمیم بگیره هر کی با توجه به سرویسی که گرفته دانلود کنه نه تو
اگه این صبا بیشعور از اول این کارو میکرد لازم نبود با موجوداتی مثل تو بحث کنیم!
4 تا اشغال اشتباست عزیزم نگاه نکن چیزی نمیگن تا دلت بخاد هستن همین جا
فقط سنشون از این بچه بازیا گذشته
:n12:ببخشید خودت خاستی دهنمو وا کنم سو تفاهم شده :n16:
بهرحال اگه کسی ناراحت شده ببخشید :n16:واقعیت جامعه ست
یه مسئله دیگه الکی چو نندازین صبانت دوبرابر نصبت به حجمت بخری رایگان میده. من الان تست کردم . سرعتم همون گوهی بود که هست. فیکس 15 کیلو بایت
صبانت دروغگو حجم هم بخری شبانه نمیده . نخریــــــــــــــــد .
سلام دوستان
لطفا توضیح میدین این متن پیام هنگام در خواست جمع اوری در پنل کاربری صبانت یعنی چه؟
کاربر گرامی : لطفا برای تایید عملیات جمع آوری برای ورود به این صفحه؛از خط تلفن خوداستفاده نمایید
نمی خواستم پست بذارم ولی بعضیا واقعا دیگه دارن شورش رو در میارن اصولا ما ایرانیا وقتی یه جا کم میاریم دوست داریم یکی رو مقصر بدونیم حالا اگه اون یه نفر خیلی گنده باشه و دستمون بهش نرسه یکی دیگه رو مقصر می دونیم که دم دست تره و می شه زد تو سرش!!
توی این قضیه محدود شدن سرعت دانلود حمله ها اومد به سمت کسانی که از دانلود شبانه حداکثر استفاده رو کردن که من هم جزوشون بودم و خوشحال هم هستم چون تب دانلودم کاملا خوابید و دوستانی که این قضیه رو تجربه کردن دقیقا درک می کنن چی می گم ولی جهت اطلاع اونایی که می گن چرا دانلود کردید و ما که استفادمون به گیگ نمی رسه هم محدود شدیم و ....
اولا اگه استفاده شما به گیگ نمی رسه نگران چی هستید؟ خود صبانت می گه 2 برابر حجم ماهیانه رو با سرعت عادی می تونید بگیرید نهایتش اینه که الان محدودید از تعرفه بعدی درست می شه
ثانیا اصلا به شما چه مربوطه که ما چی دانلود کردیم و چرا دانلود کردیم یه موقعیت پیش اومده حداکثر استفاده رو کردیم و بله من حقم می دونستم این دانلود رو ولی چرا حقم می دونم؟ یه حساب ساده می کنم براتون
من از سال 86 تا حالا مشتری صبانت بودم توی این سالها طبق تاریخچه تلفن و جمع کردن مبالغش حدودا 6.5 میلیون تومان هزینه کردم واسه اینترنت و همیشه هم گرون ترین تعرفه ها رو برداشتم خیلی ماه ها بالای 100 تومان دادم واسه اینترنت کسی دوست داشت عکسش رو هم می زارم اینجا ولی چرا دارم اینو می گم؟
فرض کنید به جای اینکه من این 6.5 میلیون رو که دادم به صبانت جمع می کردم و برای یک ماه مستقیما پهنای باند می گرفتم از شرکت ارتباطات زیرساخت ( با فرض این که می دادن) می شد 1 ماه پهنای باند 20 مگابیت. با توجه به اینکه اون پهنای باند اختصاصی هست می شه توقع داشت که سرعت دانلود توی کل شبانه روز ثابت باشه و سرعت دانلود می شه 20 تقسیم به 8 که می شه 2.5 مگ بر ثانیه حالا ببینیم که توی 1 ماه با فرض اینکه روز و شب یک سره دانلود می کردم چقدر می تونستم بگیرم؟
کد:2.5 * 3600 * 24 * 30
که جوابش می شه 6.17 ترابایت که من تو کل این سالها حتی با احتساب این دانلود های شبانه حتی به نصف این مقدار هم نرسیدم
بله درسته من این مبلغ رو یکجا به صبانت ندادم و اونا ماهی خدا تومن پول پهنای باند می دن ولی چیزی که به دست ما می رسه بسیار بسیار گرون تر از چیزی هست که اونا می گیرن پس اگر ما سعی کردیم استفاده کنیم از این اینترنت شمایی که میای اینجا و نمی دونی از ناراحتی چکار کنی و فقط می خوای سر یه نفر خالیش کنی نمی تونی بگی چرا ما استفاده کردیم.شما هم که استفاده نکردی دفعه بعدی که باز شد استفاده کن
خیلی هم به حرف نمایندگی ها توجه نکنید سیاست های صبانت رو هیئت مدیرش تعیین می کنن نه نمایندگی و یه چیز دیگه اینکه نمایندگی کاره ای نیست و نمی تونه برای سرعت کاری بکنه مخصوصا اون کسی که باهاتون پای تلفن صحبت می کنه یک عامل جزیی هست که دنبال یک لقمه نونه بله شما ناراحت هستید کاملا هم حق دارید ولی اون منشی تلفنی هم گناهی نداره ( به جز اونایی که بی شعورن و طلبکار صبحت می کنن به اونا می تونید فحش بدید :n02:)
صبانت بین سیاست ها بدترینش رو انتخاب کرد و خیلی از کاربرهاش رو از دست می ده مسلما و اونایی که می گن نمی تونه بر اساس سرعت محدود کنه چطور 6 ماه پیش می تونست الان بلد نیست دیگه؟ دوست دارم ببینم تا کی می تونه این سیستم رو ادامه بده
ببخشید طولانی شد :n16:
نقل قول:
خودتو به اون راه نزن من نگفتم هر کی 12 مگ داره داهاتیه. گفتم کسی که مال مفت (( ساعات رایگان رو گفتم وگرنه بابت بقیش همه پول دادیم 50 تومنتو به رخ ما نکش )) میبینه خودشو خفه میکنه دیگه شعورش نمیرسه نتیجه اقدامش برای بقیه چیه ع.ق.د.ه ایه اصلا بحث 10 مگی یا 12 مگی یا مقدار سرعت نبود . در جوابت هم اره ...... کسی نیستم .... بودن چه برای شخص خاص چه برای کل گله شغل خودتو پدر محترمته . زمانی میتونی بگی به توچه که دودش فقط تو چشم خودت و موجوداتی از گونه خودت بره وقتی کاری که میکنی رو همه ما تاثیر میزاره یهو کل بچه های صبا نت از همه جای ایران محدود میشن به سرعت 15 کیلو بایت اونوقته که چه بخوای چه نخوای به همه ما مربوط میشه فکر میکنی امثال تو اصلا ارزشش رو دارن که مثل منی بخواد بهشون فکر کنه یا حتی باهاشون حرف بزنه؟؟که چه چقدر دانلود میکنید؟؟ یا اصلا وجود دارید یا نه؟ تنها حرف درستی که ازت در امد همون بیشعور بودن صبانت بود که عوض اینکه بیاد تقاص کار هرکسیو از خودش بگیره به خاطر 4 نفر ( چون احتمالا مغزت یا همون لکه عصبی که رفتار هاتو کنترل میکنه نمیکشه دوباره میگم منظورم 12 مگی ها یا هر سرعت دیگه نیست اونایی رو میگم که مقصر شرایط فعلی بودن ) چون حوصلشو یا سوادشو نداشت که یک برنامه بنویسه هر کسی رو به سرعت واقعیش شبا محدود کنه یا کسانی رو که شورشو در میارنو یک مدت جلوشونو بگیره یهو زد کل ایرانو محدود کرد . کلام اخر وقتی من اولین کامپیوترمو خریدم ای بی ام مدل اس ال سی 33. سکه طلا فقط 30 هزار تومن بود من 450 هزارتومن پول دادم شما احتمالا اونموقع اصلا تو دنیا نبودی یا داشتی با چیزت خاک بازی میکردی پس راجع به سن با من حرف نزن بچه امثال جنابعالین که نمیفهمن وقتی همه تو یک قایق نشستیم دیگه من فقط تخته جلوی خودمو سوراخ میکنم به کسی چه. نداریم قایق که پر اب شد همه غرق میشن . دهنتو وا کن جوابتم بگیر عوض عذر خواهی از بقیه یوزر ها که بیگناه محدود شدن بابت گندی که شماها زدید یک چیزی هم طلبکاره
نوش جونت . تقصیر شما نبوده . شما حق داشتی پول چندین مگ دارید و باید یه فرقی با من 2 مگ میداشتی. صبانت باید یا به نصبت همه رو کم میداد . مثلا یک دوم یا یک سوم روزانه.نقل قول:
صبانت یه چیزی گفته که تقصیر بندازه گردن مردم. اگه از گذشته اینترنت ارزون بود مثل همه کشورهای پیشرفته مردم هم گشنه دانلود نبودن.
جونی که تفریحش همینه خوب اینترنت 12 مگ رو، روزانه، با این قیمت، میخواد چی دانلود کنه. با این قیمت بشینه یوتوب ببینه؟ خوب میخواد دانلود کنه.
دو از جون خر هم نیستیم پولو بریزیم تو جیب شما روزانه دانلود کنیم؟ اون هزینه که قراره از اینترنت روزانه دان کنیم نصف قیمتش رو میریم اون فایل رو توی دی وی دی میخریم.
من با تمامی حرفاتون در تاپیکهای قبلی موافقم و امیدوارم شما و ما و عده ای دیگر با شکایتهای پی در پی بتونیم یک حالی از صبانت بگیریم اما باید بگم من 12 این ماه 3 گیگ حجم خریدم اما هنوز 6 مگ شبانه ام رو مصرف نکردم.و باز چون اون 3 گیگ تموم شد رفتم و 5 گیگ دیگه خریدم.(هنوزم از 10 گیگ شبانه این 5 گیگ استفاده نکردم:n02:)در هر صورت سرعت شبانه ام هنوز 1.2 مگابایت هست از سرور خارجی و داخلی.حالا دوستانی که با خرید حجم بازم سرعت شبانشون 16 کیلوبایته حتما حتما برید و شکایت کنید چون اینبار دیگه نمیتونن شکایتتونو مردود اعلام کنند.اون دوستانی هم که حسابی در این مدت دانلود کردند برند حالشو ببرن.من احتیاجی به دانلود نداشتم وگرنه شاید منم شبی 20 گیگ اگر واقعا احتیاج داشتم دانلود میکردم.در هر صورت با اینکه احتیاج آنچنانی به دانلود شبانه ندارم چون سرویسم تا پایان دیماه قراردادش هست تا اونموقع صبر میکنم ولی بعدش تخلیه پورت میکنم 100 درصد.چون از شرکت زورگو بدم میاد.:n23:نقل قول:
دقیقا دلیل این بیانیه که خودش توی سایتش نذاشت و داد نمایندگی بذاره توی سایت ( که به خاطر استفاده از نرم افزارهای اشتراک گذاری فایل و استفاده بی رویه محدود شده) این بود که کاربرا رو بندازه به جون هم وگرنه صبانت کی نگران این بوده که به همه دانلود شبانه نمی رسه؟ سال 86 تا 88 که سرعت دانلود شبانه توی بدترین حالتش بود صبانت کی دلش سوخت که بخواد محدود کنه؟ الان یک دفعه متحول شد؟نقل قول:
کیو میگی جو میده؟ خودت هم تو امضات همینو نوشتی:n02:نقل قول:
خخخ . یکم حق بهت میدمنقل قول:
ولی
این جمله ای که اولش نوشتم گفتن
یعنی حرفیه که صبانت گفته من که نگفتم .:n05: ما دیگه نباید توی فروم بپیجونیم که آره اینجوریه و دوبرابر میدن. این مال قبل این بود که تست کنم . گفتم که کسی الکی به پای این حرفی که بهش پشت تلفن میگن اعتماد نکنه.
دوستان کلا از مشکل اصلی منحرف شدید یکی دیگه زده ما رو محدود کرده اون موقع ما افتادیم به جون همدیگه
به جای این پست ها که به هم توهین میکنیم جان من برید تو صفحه وزیر شکایت بنویسید یا تو سامانه 195 شکایت بنویسید
من الان خودم تو این 10 دقیقه 5 شکایت نوشتم
سرعت 12 مگ دانلود شبانه صبا نت شیراز
[CODE][http://s5.picofile.com/file/8139699742/test_net.JPG/CODE]
اینکه فرمودید کم اوردن مقصر دونستن اینجا بحث مقصر دونستن نیست مقصر واقعا وجود داره که اگر حرفات راست باشه یکیش خود شمایید. جواب اولا: نگرانی زمانی است که منتظر باشیم اتفاقی بیفته. کل ایران محدود شدن رفت دیگه نگرانی برای چی. تعرفه بعدی هم که فرمودید برای خیلیا از جمله من سال اینده است هفته بعد ماه بعد یا حتی فصل بعد نیست که بگیم یک مدت کوتاه تحمل کنید اما از همه مهم تر این ثانیا همونطور که برای اون ......... هم 2 بار توضیح دادم شما چاقو بکن تو چشم خودت . خودتو دار بزن یا هر کاری که عواقبش ((فقط)) به خودت بر میگرده رو انجام بده اونوقت حق کاملا با شماست به کسی ربطی نداره ولی وقتی مثل زمان اموزش سربازی یک نفر دیر سر صبحگاه میرسید یا سرووضعش در شامگاه نامرتب بود یا هر خطای دیگه همه رو تنبیه میکردن (تشویق برای یکی تنبیه برای همه ) . وقتی من میبینم امثال شما دانلود میکنید امثال من محدود میشن. برام زور داره. گنه کرد در بلخ اهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری!! منتها با این فرق جزیی که صبانت گردن نجار و اهنگرو مسگرو بقیه اصناف رو همه با هم یکجا زد !!! اون (حق) هم که فرمودید پولهایی که سالهای قبل دادید اینترنتش رو همون سالها استفاده کردید ربطی به این دوره نداره که من قبلا اینقدر پول دادم پس این دوره یک کاری کردم همه محدود شدن حقم بود!!! در پایان من چیزی از نمایندگی نگفتم تهران هستم و مستقیما با خود شرکت تماس میگیرم هر روز. نه برای درست شدن وضع فقط میخوام نتیجه قطعی رو بدونم که اگر قراره این سیستم همیشگی باشه یعنی یکسال اینده رو حق دانلود ندارم (( اخه بعضی ها فکر میکنن چون یک چیزی رایگانه باید نابودش کرد مثلا وقتی میریم عروسی میبینیم غذا یا دسر سلف سرویس است پول نمیگیرن باید کل دیگ رو خالی کنیم رو سرمون!!! یا کل ظرف 10 کیلویی بستنی رو هرچقدر تونستیم بخوریم بقیشم خالی کنیم تو لباسامون که یک وقت حقمون ضایع نشه دیگران هم به درک!!!! )) حجمم رو دانلود کنم سرویس رو بسوزونم یا کلا فکر یک ای اس پی دیگه باشم یا خط تلفن دوم بگیرم رو اون از یک جای دیگه سرویس بگیرم یا بالاخره با دونستن نتیجه قطعی تکلیفمو بدونم همه هر روز یک صدا همینو میگن طول باند رو باز گذاشتیم گفتیم تب دانلود میخوابه عادی میشه ( دیگه نمیدونستن بعضیا تب دانلود ندارن سرطان دانلود دارن!!!) دیدیم بعضیا با دانلود های چند صد گیگ در ماه رحم نمیکنن مجبور شدیم سیاست کلی شرکت رو عوض کنیم که جلو این سو استفاده ها گرفته بشه و بخدا قسم اگر خودتون تو این تاپیک نمیگفتید دانلود های چند صد گیگ در ماه حقیقت داره منم شک کیکردم صبانت سر کارمون گزاشته میخواد بندازتمون به جون هم اما انگار حقیقت داره ما باید تقاص شماها رو پس بدیم این همون ربطش بود که فکر میکردی وجود نداره...... درضمن اون عزیزانی که حجم خریدن تاثیر نکرد من هم خریدم تاثیر نداشت زنگ زدم توضیح خواستم گفتن کل حجم هایی که خریدی و در اینده خواهی خرید!! باید از نصف دانلود شبانه گذشته بیشتر بشه تا محدودیت رو برداریم یعنی کلی خرید حجم به ما بدهکاری!!!!! روز قیامت اینجوری از ادم حساب نمیکشن!!نقل قول:
دوست عزیز من نه حق به نحوه بیان شما میدم نه به بقیهنقل قول:
اما باور بفرمایید اینجا پست گذاشتن مشکل فعلی رو حل نمی کنه اگه برید صفحه وزیر یا 195 شکایت بکنید ممکن به نتیجه برسیم
اگه هر روز وزیر ببینه دارند تو صفحه اش درباره دزدی صبانت صحبت میشه باور کنید مشکل رسیدگی میکنند
شرکت خصوصی مثل سگ از وزارت خونه میترسند مخصوصا که اینا تا چند وقت دیگه برای تمدید پروانه باید به وزارت خونه مراجعه کنند
پس لطفا همه بچه برند و اونجا پست بزارند اون هم نه یکی بلکه نفری 10 تا پست بزارید تا رسیدگی بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اطلاع مشترکین محترم استان قم می رساند به علت انجام عملیات فنی در مرکز مخابراتی 19 دی ، سرویس دهی به مشترکین این مرکز مخابراتی از تاریخ 93/06/22 لغایت 93/06/25 با اختلال همراه خواهد بود.
تنها مرکزی تو قم بود که محدود نشده بود مثل اینکه دارند روش کار میکنند همین دیشب محدود شد:n02:
دوستان! عزیزان! سروران!
ای بابا! نکنید این کار را رو. نگین به هم این حرفا رو. دلتون از یه جای دیگه و از دست یکی دیگه پره، سر هم خالی نکنینش.
این آخه چه اخلاقی که به هم فحش میدید. من حتی حاضر نیستم به کارمندای شرکت صبانت یا نمایندگیهاش، به خود این شرکت یا مسؤولانش و یا هر کس دیگهای فحش بدم چه برسه به این که بیام اینجا تو یه فضای عمومی به کسایی که مثل خود منن بخوام توهین کنم یا مشکل رو بندازم گردن اونا.
همین الآن مدیرای تاپیک، تاپیک پارسآنلاین رو به خاطر رفتارهای خفیفتر از چیزی که تو تاپیک صبانت داره اتفاق میافته، قفل کردن. شما هم مراقب باشین این اتفاق اینجا نیافته.
خیلی عجیبه این کارای صبانت نه به اون محدود کردن شبانه اش و نه به این اضافه کردن سرویس های نامحدودش باز چه فکری کرده خدا میدونه ولی فکر کنم میخواد از کوچ کاربرانش به فن آوا جلوگیری کنه باز بعدش سرعت نامحدوداش رو پایین نیاره خیلیه فعلا که یکی به نعل میکوبه یکی به میخنقل قول:
با این اضافه کردن نامحدوداش که به سرورهاش خیلی فشار میاد که و پهنای باند خیلی کم میشه چون یکی که ۵۱۲ بگیره تا ۱۰ گیگ با سرعت بالا میگیره بعدش با سرعت ۴۰ تا ۵۰ تا میتونه دانلود کنه خیلی عجیبه بیشتر به ضررش تموم میشه البته فعلا برای جمع کردن مشتری اضافه کرده بعدش یا گرون تر میکنه یا برش میداره باز هم همین آش میشه و همین کاسه:n13::n13::n13:
مگه قیمت جدید زده برای نا محدود من قبلا نگاه کردم قیمتش با پارس آنلاین و شاتل یکی بودنقل قول:
تعرفه سرویس های نامحدود به شرط استفاده منصفانه مبلغ ( ریال ) حداقل ترافیک دریافتی در ماه (گیگابایت) سرویس سرعت 1ماهه 112500 2.5 نامحدود برنزی 128 210000 5 نامحدود برنزی 256 365000 10 نامحدود برنزی 512 635000 20 نامحدود برنزی 1024 1080000 40 نامحدود برنزی 2048 2532800 125 نامحدود برنزی 6144 3211200 166 نامحدود برنزی 8192 300000 10 نامحدود اقتصادی 512 500000 20 نامحدود اقتصادی 1024 900000 40 نامحدود اقتصادی 2048
فرق برنزی با اقتصادی چیه؟
این آخرین پستیه که در این مورد میزارم چون دوستان گفتن ممکنه تاپیک قفل بشه و من دوست ندارم این اتفاق بیفتهنقل قول:
من قبلا در مورد اینکه صبانت چرا 12 مگ رو اینقدر قیمتش رو کم گذاشته بارها پست گذاشتم و گفتم چرا فرق قیمت 6 مگ و 12 مگ با حجم یکسان 2000 تومن هست و این پیشنهاد رو هم داده بودم که تعرفه های با سرعت بالا رو فقط با حجم ها و قیمت های بالا بذارن که کسی نیاد 12 مگ 3 گیگ دانلود بگیره بعدش باهاش 400 گیگ دانلود کنه مجبور باشه 100 تومن 200 تومن هزینه کنه که برای شرکت هم صرف قیمتی داشته باشه ولی همچنان تعرفه ها رو با قیمت پایین دادن و نتیجش شد این.
مثالی که می زنید در مورد عروسی هیچ ربطی به اینجا نداره شما یک عروسی بگیر بعد نفری 100000 تومن ورودی بگیر از مهمونا واسه غذایی که جمع ارزشش 30000 تومن هم نمی شه اون موقع ببین چقدر با فرهنگ رفتار می کنن:n02:
در مورد چند صد گیگابایت دانلود بله حقیقت داره و من نیازی نمی بینم به شما پاسخ بدم که چرا دانلود کردم اینقدر و لحن شما بیشتر شبیه اینه که دلت برا صبانت می سوزه بیشتر تا کاربرا. حساب کتابشو هم کردم براتون پولشو داده بودم و دانلود کردم و خوب کاری کردم.:n01:
والسلام
یه سوال برام پیش اومد قانون استفاده منصفانه اینه که تا قبل از رسیدن به حداقل حجم مصرفی سرعت از سرعت اسمی بالاتره بعدش می شه سرعت اسمی آیا در مورد 6 مگ و 8 مگ صدق می کنه این قضیه؟نقل قول:
از نمایندگی پرسیدم بازم شما بپرسید فرق برنزی با اقتصادی در سرعت دانلود قبل از محدودیت هستش مثلا با ۵۱۲ تا ۱۰ گیگ سرعتت رو ۲ مگه بعدش میاد روی ۱۲۸ شیر شده یعنی ۱۶ کیلوبایت میگم آخه چرا میگه مصوبه تنظیم مقرراته در کل موندن تو این شرکت فایده ای ندارهنقل قول:
نه بابا الان رفتم سوال کردم میگه بعد از منصفانه مثلا 1 مگ میاد روی 256kb و همینطور بقیهنقل قول:
گفتم این صبانت نمی تونه مثل آدم سرویس بده
حرف شما تایید میشه همین الان از تهران پرسیدم همین گفتنقل قول:
از نمایندگی پرسیدم بازم شما بپرسید فرق برنزی با اقتصادی در سرعت دانلود قبل از محدودیت هستش مثلا با ۵۱۲ تا ۱۰ گیگ سرعتت رو ۲ مگه بعدش میاد روی ۱۲۸ شیر شده یعنی ۱۶ کیلوبایت میگم آخه چرا میگه مصوبه تنظیم مقرراته در کل موندن تو این شرکت فایده ای نداره
خوب بلا نسبت شما مگه آدم خره همچین کاری کنه الان شما ببین 8 مگ با 166 گیگ دانلود 320 تومنه شما می تونی اول یک 12 مگ با 40 گیگ دانلود بگیری 116 تومن بعد 100 گیگ حجم می خری 207 تومن می شه 320 تومن طبق حرفشون هم 280 گیگ دانلود شبانه هم داری جمع کل دانلودت می شه 420 گیگ!!!!نقل قول:
وقتی طرف به جای مغز کاه کردن تو کله اش نمیشه توقع بیشتر از این ازش داشتنقل قول:
وقتی شبانه رو این کار کردن و این همه هم تخلیه کردن باز روی حرف خودش میمونه نمی شه ازش توقع داشت بیاد سرویس خوب بده
آقا منم صبانت دارم
سرعت 12 مگ
از سایت کاوش نماینده رسمی صبانت در استان فارس گرفتم
قبلا شبی 9 گیگ دانلود میکردم
که سرعت شبانه ترکید
رفتم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که بله اطلاعیه زدن و سیاست جدید سرعت شبانه
براشون ایمیل زدم و شکایت کردم
یارو زنگ زده میگم سرعت شبانه من از 400 شده 15 میگه درسته
اگه میخوای مثل سابق دانلود کنی
باید 20 گیگ شارژ کنی
گفتم مرد حسابی من که باید 60-70 تومن فقط بدم پول شارژ و هر چقدر شارژم بیاد پایین سرعتم هم میاد پایین
اصلا صبانت دیگه ارزش نداره کسی طرفش نره
میگم کسی اینجا همیار نت نداره؟
اینترنت مخارات شبانه ش خوبه؟
من یه نت میخوام واسه شبانه لطفا راهنمای کنید
من تا حالا چندبار اعلام کردم و اگر دوستان نگن این از کارمندای آسیاتک هست :n02:بازم اعلام میکنم که آسیاتک سرویس 10 مگابیتش رو با 20 گیگ حجم ماهیانه 66 هزار تومان شبانشو روی 2 مگ میبنده و همیشه 256 کیلوبایت ثابت سرعت داری از سرور داخلی و خارجی وساعت رایگانشم 1 تا 8 هست که در این ساعات تقریبا در جمع میتونید 6 گیگ دانلود کنید.یا حق:n16:
سلام دوستاننقل قول:
ببخشید ی سوال
مگه 512 تقسیم ب 8 بشه نمیشه 64، یعنی سرعتت بعد منصفانه باید بشه 64. تو سایت خودشونم فک کنم اینجوری نوشته بود. پس 16 چرا؟
مثلا برای سرویس 1 مگ اقتصادی سرعت قبل و بعد منصفانه چنده؟
دوست عزیرنقل قول:
هر کسی نسبت به نوع سرویسی که میگیره این حقو داره که از ظرفیت دانلود شبانش به طور کامل استفاده کنه.
شما نمیتونی برای کسی حد و مرز تعیین کنی! خود صبانت باید فکر دانلودای شبانه سرویسای پر سرعتو هم میکرد!
اون مثال عروسی که زدید هم اشتباهه چون وقتی غذا سلف سرویسه طرف نهایت ظرف خودشو پر میکنه و بالاخره سیر میشه اگه با پر کردن ظرف چند نفر مثلا دیس سالاد خالی شد وبه بقیه نرسید مقصر میزبانه نه اونایی که ظرفشونو پر کردن!
شما زورت به صبانت نمیرسه پریدی به همنوع خودت که چرا از ظرفیت دانلود شبانشون کامل استفاده کردن!
مقصر اصلی خود شرکته که بدون داشتن دانش و برنامه ای در این کار فقط به فکر پر کردن جیبشه!
دقیقا حرف شما درسته و باید اینجوری باشه حداقلش اینه که همیشه باید سرعت 64 باشه ولی چی درسته که این درست باشهنقل قول: