پول را همون موقع پیک میگیره!نقل قول:
کارت تخفیف را هم همون موقع باید تحویل بدی!:31::27:
Printable View
پول را همون موقع پیک میگیره!نقل قول:
کارت تخفیف را هم همون موقع باید تحویل بدی!:31::27:
پسر خوب نمیدونم شماها چرا از همون پشتیبانی فروش نمیپرسید:13:نقل قول:
بخدا هر چی بپرسید جواب میدند منم یه زمانی مثل شما اینارو نمیدوستم همرو زنگ میزدم میپرسیدم اونا هم جواب میدهند
هیچ کی مثل اونا نمیتونه راهنماییتون کنه کامل و جامع جواب تمام سوالاتونو میدند
در ضمن شما این دفعه زنگ زدی شماره تلفنتو بده بگو شماره اشتراک من چنده ازین به بعد هر وقت زنگ زدی با استفاده از شماره اشتراکت میتونی همه چی رو پیگیری کنی
اگه جواب ندادند بیاید همینجا من و دوستان در خدمتیم
پول رو چون شناسه کاربری ندارید ک به حساب بریزید همون موقع که پیک میاد باید ازتون بگیرند
مدارک هم هموناست با قراردادهایی که پیک میاره و امضا میزنید(البته اگه مستاجر باشید و کپی شناسنامه نداشته باشید باید کپی اجاره نامه هم بدهید و یکی دیگه این که اگه سرعت بالای 128 بخوایید باز یه سری مدارک باید بدهید)
سرعت همچنان مزخرف
خدایی ادم از زندگی نا امید میشه
الان با یکی از بچه ها بودم تازه از صبا سرویس 128 گرفته
میگفت شبا که ترافیک هست سرعت دانلود 80 کلیو میشه
اگه سرعت خوب باشه که تا 110 هم میگیره
خدایی مایگی داره ادم بزنه داعون کنه این شاتل رو
نامردا اگه قبول میکردن قرارداد رو فسخ کنم و بقیه پولم و بهم بدن برم صبا بگیرم چه عالی میشد
بیچاره جونم شبا 30 مگ هم دانلود ندارم
با اینکه صبا از 3 تا 7 هست اما این سرعت جور 1 تا 7 شاتل رو به خوبی میکشه
سرویس 512
قم
من نمیدونم الان تعریفم رو بکنم یا نه :31: یکیمی 2 دل هستم :31:
ولی خوب با ترس و استرس و ....
بزن به تخته بزنم به تخته ...
برای من بعد از 70 روز اسف بار بودن الان 6 روزی هست داره عالی کار میکنه هم شبانه هم روزانه
اما بعید میدونم همینطور بمونه :31:
سرعت افتضاح هست . سرعت دانلود 26-33 هست . شب ها هم عملا تعطیله . (eco512)
بعد از چندین روز افت سرعت از ساعت هفت بعد از ظهر سرعت دانلود بین 55 تا 60 بود.قبلا بین 30 تا 35 بود.سرویسم art 3 هست.
دوست عزیزنقل قول:
شما میدونستی که مشترکین شاتل فقط در مشهد و اصفهان نیستند ! ؟
من از یک ماه پیش که سرویسم وصل شد ، مشترک این تاپیکم و این موضوع فقط در مورد بعضی شهرها( که سرآمدشون مشهد و اصفهان هستش ) صادقه
خود بنده 512 دارم و صرفنظر از چند روز اول که شبها افت قابل تحملی داشت،توی دو هفته ی اخیر که شبا بیدار میشینم ، اینترنت تقریبا میمیره ( گرچه با استفاده از IDM و فقط با سرور خوب و لینک مستقیم ، سرعتم همونیه که باید باشه : 60 به طور متوسط )
توی روز هم که باز در بهترین شرایط سرعت بارگیریم 70 میشه
eco 512
آقا پدرامنقل قول:
شما هم فک کنم تو آمل باشی ...
منم نا دوسه شب قبل شبا صفحه هم نمستونستم باز کنم که الان یکی دوشبه فک کنم بهتر شده
برا دانلود هم که فقط و فقط با IDM و لینک مستقیم خوبه
البته اینا برا شبا بود وگرنه روزا خوبه
جالب اینه که اون اول که فهمیدم از IDM باس استفاده کنم،با اینکه سرعن دانلودم خیلی خوب بود ولی واسه صفحه باز کردن ناله میکرد !
من الان معذرت بخوام حله؟:31:نقل قول:
باربری هم میکنی؟:31:(شوخی کردم)
خب دوست من اگه توجه کنید نوشتم 4 یا 16 برابر شما که سرعتتون تغییر نکرده پس جزوشون نیستی هر چند بیچاره ها خیلی قطعی و افت سرعت دارند:13:فقط به خاطر همین افت سرعته که میشه ساکت نشست:31:اما بعضی جاها هستند که .............. اکی بگذریم
من معذرت میخوام
بابا من کم آوردم. نمیدونم این سایتها چرا چیزی برای دانلود نمیذارن.
پولم نمیکشه که یه اکانت راپید بخرم.
الان تقریبا سه شب هست که چیزی برای دانلود ندارم و فقط 2 گیگ دانلود میشه.
چقدر وقت داریدا من تو این 3شب 350 مگ دانلودم بودهنقل قول:
منمبه درد تو گرقتارم :41: دیشبم که یه چیز باحال پیدا کردم صبح که بلند شدم با عنایت و کمک شاتل کلا ارتباطم قطع شده بود :37:نقل قول:
با سلام
این الان یعنی خوبه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
زیاد اعتمادی نیست دوباره تست بگیر.بعضی اوقات قاط میزنه در حد تیم ملی:31::31:
شاتل دیگه.:13:
اینم یه تست از من ... تهران
دیشب رکورد دانلود شبانه خودم را زدم 1.15 گیگ
از ساعت حدود 5 ظاهرا مشکلاتی پیش آمده. مثل نرفتن به جی میل از کار افتادن وی p ان و این جور چیزها. برای شما چطور؟
بله متاسفانه!
مشکل سراسری هست!
همه اختلالاتی که به مناسبتهای مختلف منت بر سر ما میگذاشتند و تشریف می آوردند. این دفعه هم قدم رنجه فرمودند و بنده نوازی کردند. البته ظاهرا جناب یاهو مسنجر بینوا خسته بوده این دفعه و افتخار حضور ندادند.
شاید هم فقط من رو قابل نمیدونستند و بقیه دوستان مستفیض شدند.
به قول حضرت حافظ:
ما آزموده ایم درین شهر بخت خویش/ بیرون کشید باید ازین ورطه رخت خویش
از بس که دست میگزم و آه میکشم/ آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش
*درگذشت عالم بزرگوار حضرت آیت الله منتظری رو هم خدمت همه دوستان تسلیت عرض میکنم*
برای من هم یاهو مشکل نداره.فعلا خودشو روی همون 2 تا مسئله نشون داده. اما خوشبختانه IPIG فعال هست.
منم میخوام تست کنم!!!! باید چیکار کنم؟؟؟؟
دوستان من 512 دارم و 4-5 روز دیگه دورم تموم میشه. میخوام بدونم سرعت 128 داره پایین میاد ؟
چون میخوام این سری 128 شارژ کنم 3 ماهه. اما میترسم سرعتو کم کنن همین سرعت مسخره رو هم نداشته باشم لا اقل اینجوری یه 3 ماهی میشه لک و لوک کرد. من کرجم دوستانیکه 128 دارن سرعتاشون چجوریه ؟
کلا قراره حالی به 128 بدن ؟
ممنون .
دوستان کسی میتونه الان از یوتیوب کلیپ ببینه؟؟
با استفاده از u9x نمیشه .نقل قول:
از این آدرس استفاده کنید :نقل قول:
کد:http://208.117.236.70/
منم کرجم..! با اکو 128 ..نقل قول:
سرعتم بین 55-70 هست... شبی 1.3 گیگ دانلود دارم..
شاد باشی:40:
خداوکیلی به این میگن شیلترینگ در حد منتخب جهان:18::2:
vپی ان در کل کار نمیکنه.
u98 هم تعطیله.
راستی دوستانی که از شاتل سرویس دارن یهم بگن محدودیت داونلود از رپیدشیر واقعیت داره یا نه؟
اگه دروغ نیست اکانت نگیرم.
بله ، اساسی مشکل داره ، برو از سایت rapidgo.net اکانت بخر با پایین ترین قیمت ، لینک مستقیم بهت میده مشکل افت سرعت حل میشهنقل قول:
ممنون خودم یه IP دارم ولی یه صفحه سایه میاد در صورتی که تا 2-3 روز پیش باز میکرد ولی الان باز نمیکنه...... منظورم اینه که کاملا میره توی صفحه کلیپ ولی پلی نمیشه!!!!!نقل قول:
آقا این دویتانی که شبی دور و بر یه گیگ دانلود میکنند،همه ش از لینک مستقیمه دیگه؟
جون منم با لینک مستقیم سرعتم خوبه ، ولی از مثلا رپید یا جاهای دیگه - بدون اکانت - افتضاحه
آقا این دویتانی که شبی دور و بر یه گیگ دانلود میکنند،همه ش از لینک مستقیمه دیگه؟
جون منم با لینک مستقیم سرعتم خوبه ، ولی از مثلا رپید یا جاهای دیگه - بدون اکانت - افتضاحه
نقل قول:
کد:http://www.speedtest.net/
شما چي دانلود ميكنيد كه لينك مستقيمش نيست ؟؟؟
من امشب 2 مگ بیشتر از دیشب دانلود داشتم بله همش لینک مستقیم معمولا 4تا از 4 سرور مختلف تنظیم شده مثلا رپید باز و ... غیر مستقیم اصلا ولی ftp می ذارم سرعتش پایینه
را سته میگن شاتل پورتهای تورنت را بسته ؟؟؟؟
بهترین راه برای دانلود از تورنت چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه سئوالیه؟ خوب معلومه که لینک مستقیمه. آدم بخواد از غیر مستقیم دانلود کنه, پدرش در میاد.نقل قول:
4shared و rapidshare به كاربراي free تا 200Kb سرعت ميده كافي نيست?
مگاآپلود هم تا دیدم که تا 10000 هزار کیلوبیت تا سرعت داده (با راپیدلیچ و بدون استفاده از اکانت). ولی اگر بخوای با این اینترنت ها دانلود کنی دردسر دارن.
لینک ها اکسپایر میشن, رزیوم ندارن, قاتی دارن, بعضی هاشون شیلتر هست....
دوستان کسی میتونه پارت 58 اینو بگیره ؟؟؟؟؟ نمیدونم مشکل از کجاست...
کد:http://-------------.com/2009/11/download_pc_game_call_of_duty_6_modern_warfare2.php#more