دوستانی که میتونن راهنمایی کنن ممنون میشم چون خیلی ضروری برامنقل قول:
Printable View
دوستانی که میتونن راهنمایی کنن ممنون میشم چون خیلی ضروری برامنقل قول:
به این دلیل که شما مودم رو در حالت Bridge گذاشتید و DHCP Server مودم ها هم به طور معمول در این حالت کار نمیکنه به این دلیل لپتاپ شما Ip نگرفته پس باید ip رو دستی ست کنید و برای شیر کردن اینترنت هم باید از قسمت properties کانکشن رو روی کارت شبکتون share کنید تا به اشتراک گذاشته بشه.نقل قول:
بله دوست عزیز روینقل قول:
Bridge گذاشتم چون اگه این کارو نمی کردم وقتی سیستم و یا کابل لن رو به سیستم وصل میکردم خود مودم خودکار به اینتنت وصل میشد که من نمی خواستم اینجوری بشه (راهی به چز این هم داره که این مشکلات پیش نیاد؟)
در رابطه با آیپی دستی هم باید بگم یه بار به پشتیبانی isp زنگ زدم که تنها یک بار به مشکل وایرلس پاسخ دادن و این ایپی دستی که شما میگیرد رو بهم سر سری گفتن منم انجام دادم ولی بازن نشد اگه شما راهی بلدید که بشه تنظیمات رو روی کرد که هر وقتی که خود بنده میخوام به انتنت کانکت بشم ( با ساخت کانکشن ) میشه لطف کنید راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم
باید راه حلی باشه چون خیلی ها رو دیدم که خودشن دستی کتنکت میکنن و وایرسشون هم به همه سرویس میده ولی من تست کرده هم موبایل و هم لبتاپ کانکت میشدن ولی هیچ چیزی باز نمی شد در نت
با تشکر از پاسختون
شما روی کارت شبکه لپتاپ راست کلیک کن Properties رو بزن و در قسمت tcp/ip v4 برو و به صورت زیر ip ست کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و روی کانکشن سیستم هم راست کلیک کن Properties رو بزن و تنظیمات زیر رو انجام بده :
سلام دوستان...
مدتيه كه وقتي توي تنظيمات مودمم( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توي قسمت wireless ..... وايرلس رو enable ميكنم كلا ديگه مودم قابل استفاده نيست و هر دوتا چراغ dsl و Internet خاموش ميشه.... ولي اگر enable نباشه از مودم ميشه از داخل خود pc بدون استفاده از wireless استفاده كرد!!!!! مشكل چيه ؟ راهنمايي لطفا ... modem: D-link ممنون.
سلام ذوستان عزیز من یه مودم-Alfex-adsl دارم دفترچه و سی دی گم کردم - سایتی پیداکردم درایورهای گذاشته -چطور پیداکنم چندچیپ هست- پیشایش ازراهنمای تون متشکرم توی اینفو سیستم فقط نوشته کنترل فامیلی-
داداش کوچک تموم سالارهای سایت عزیز دوست داشتنی ام.
نقل قول:
مودم دایال آپ منطورتون هست ؟
باید خودتون تست کنید.
سلام
مودم من (Tp-Link 8817) فقط به صورت PPPoE به اینترنت وصل میشه و وقتی اونو به صورت Bridge کانفیگ میکنم Error 691 میده و میگه User و password اشتباه است
به نظر شما چطوری باید مشکل رو حل کنم.
(سرویس Sabanet)
با تشکر
سلام دوستان...
مدتيه كه وقتي توي تنظيمات مودمم( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توي قسمت wireless ..... وايرلس رو enable ميكنم كلا ديگه مودم قابل استفاده نيست و هر دوتا چراغ dsl و Internet خاموش ميشه.... ولي اگر enable نباشه از مودم ميشه از داخل خود pc بدون استفاده از wireless استفاده كرد!!!!! مشكل چيه ؟ راهنمايي لطفا ... modem: D-link ممنون.
اگر اطلاعي كسي داره جواب بده لطفا !! :23:
سلام دوست عزیز در قسمت تنظیمات- یوز وپسورد تنظیم سپس سیو کن مشکلش حل مشه- اما توی حالت پاپ تری تنظیم کنی باسیستم بهتر مچ میشه. مودمت درحالت تنظیم باید روشن باشه تا تغییرات سیو بشه.
در صبانت به دلیل فعال کردن مک فیلتر برای تغییر مودم یا تغییر نوع کانکشن که در هر دو مک آدرس شما عوض میشه باید با شرکت تماس بگیرید و بگید مک آدرس جدید رو با قبلی عوض کنند یا اینکه فرم مخصوص به این کار رو پر کنید تا این امکان رو برای شما غیر فعال کنند.نقل قول:
یک راه اینه با صبانت تماس بگیرید که مک آدرس رو براتون reset کنن ... اما راه ساده تر اینه:نقل قول:
مک آدرس مودم رو پیدا کنید و یک جا یادداشت کنید.
مودم رو در حالت bridge بزارید
برید Control Panel --> System --> Device Manager --> Network Adaptors
توی کارت شبکه برید قسمت Advanced
توی قسمت Network Address، قسمت Value مک آدرسی که برای مودم بوده بدونه ":" یا فاصله، اونجا بنویسید ... ok کنید
توی حالت bridge باید بتونید کانکت بشید اگر دست انجام داده باشید.
نقل قول:
ممنون دوست عزيز ...ولي من درست متوجه نشدم منظورتون رو... اطلاعاتم كمه توي اين مباحث..ممنون ميشم كاملتر توضيح بديد..تشكر.
ممنون دوست عزیزنقل قول:
الان دیگه اون Error 691 رو نمیده و Error 651 رو میده !!!
الان باید چیکار کنم ؟؟
دو حالت الان وجود داره:نقل قول:
1- مشکل از windows 7 (اگر ویندوز سون دارید برید این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
2 - مشکل از مودم یا ISP هستش .. برای اینکه مطمئن بشید و windows رو restart کنید ... مودم رو هم خاموش کنید 3 دقیقه بعد روشن کنید .. بعد دوباره امتحان کنید
به نظر میاد از windows 7 باشه چون چند مورد دیگه هم برخورد داشتم اینجوری بوده ... امتحان کنید خبرشو بدید
نقل قول:
سیستم رو restart کردم - مودم خاموش کردم - مودم ریست کردم - ویندوز عوض کردم - از اول کانفیگ کردم - نشد که نشد !!!:41:
امکانش هست مشکل از ISP باشه ؟ اخه به راحتی به صورت PPPOE وصل میشم
از کدوم ISP نت دارید؟نقل قول:
بعیده از ISP باشه ... داخل این لینک برید این کارو هم انجام بدید
سلام
من مودم 2640u از مارک dlink داشتم و این مودم سوخت و من مودم 2730u از همین مارک را خریدم وسرویس ADSL را از مخابرات گرفتم.
مشکل من اینجاست که وقتی مودم 2730 را روی حالت pppoe می ذارم چراغ اینترنت مودم قرمز می شه و به اینترنت وصل نمی شم ولی وقتی مودم را در حالت Bridging می ذارم و کانکشن می سازم به اینترنت وصل می شوم.
از دوستان خواهش می کنم که من را راهنمایی کنند چون می خوام با گوشی هم به اینترنت وصل باشم.
با تشکر.
صبا نتنقل قول:
این کارو کردم الان Error 797 میده و میگه نمیتونم مودم رو پیدا کنم !
A connection to the remote access server was not made because the modem was not found.
کاش مودم من اینجوری بود !:دینقل قول:
ای بابا، عجب مکافاتی شده .... اینجور که پیداست مشکل از windowse ...نقل قول:
اون کسی که اولین اومد راه اندازی کرد همون اول تنظیمات رو داخل مودم انجام داد؟
مودم رو خودم راه اندازی کردم.نقل قول:
زنگ زدم صبانت vpi و vci رو پرسیدم و بعد از طریق CD داخل مودم به صورت PPPOE کانفیگ کردم.
امکان داره برات لپ تاپی چیزی پیدا کنی، با یه سیستم دیگه هم امتحان کنی حالت bridge رو ؟نقل قول:
اینکارو انجام بدی تا حدی متوجه میشی مشکل از windows یا جایه دیگه
نه متاسفانه جایی نمیتونم امتحانش کنم.نقل قول:
تو سیستم شما حالت bridge کار میکنه ؟ اگه آره و ویندوزتون سونه میشه بیزحمت فایل raspppoe.sys تون رو up کنید شاید جواب داد!
با تشکر
مثل اینکه باید بیخیال Bridge بشم :41:نقل قول:
الان تو تنظیمات مودم چشم به SNR Margin خورد که Upstream 19 بود و Downstream 40 بود امکانش هست از نویز باشه ؟؟
نه نویز خودشو اینجوری نشون نمیده ....نقل قول:
سر فرصت با یه سیستم دیگه تست کن ... حتماً راهی داره ...
اساتید محترم کسی راه حل دیگه ایی نداره ؟
چون شدیدا" به حالت Bridge نیازمندم !!!
سلام
می خواستم مودم ADSL بخرم لطفا از جهت مارک مودم راهنماییم کنید
شنیدم ASUSبهتره اگه کسی داشته راهنمایی کنه
ممنون
سلام
امروز زنگ زدم صبا نت گفتم مک آدرس رو ریست کنید بعد جند دقیقه گفت شما مک آدرس ندارید!
بهم گفت شما برو مودم رو ریست کن و از اول کانفیگ کن مشکلت حل میشه
در اوج ناباوری دیدم بله میتونم به صورت Bridge به نت وصل شم !
با تشکر از همگی.
(اگه اسپم بود ببخشید خواستم بگم مشکل حل شد!)
سلام دوستان.
من رو لپتاپم هات فتیر نصب بود، انیستالش کردم، کلن اینترتم پرید
به هیچ وجه وصل نمیشه نه با کابل که ای دی اس ال ِ پیشگامانان
نه با وایرلس ِ وایمکس ایرانسل که میزنه limited access
من هر کاری بلد بودم کردم ولی اصلن اینترنت وصل بشو نیست
در صورتی که جفتش روی سیستمای دیگه کار میکنن
ویندوزم سونه
سلام
من می خوام adslبگیرم من یک کامپیوتر قدیمی که حتی کارت شبکه نداره و لپتاپ دارم می خوام بصورت بیسسم برای موبایل هم استفاده کنم بنظر شما از چه مودمی استفاده کنم TP-LINK TD-8951 خوبه با تشکر.
یه مودم وایرلس لازم داری که قابلیت اتصال از طریق usb به کامپیوتر رو داشته باشه .مدل دقیقش خاطرم نیستنقل قول:
سلام
من از مخابرات سرویس گرفتم. حالا میخوام خودم مودم بگیرم و نصبش کنم.
1- همین آموزشی که اول تاپیک گذاشتید، هنوزم درسته؟ چون مربوط به چهارسال پیشه.
2- اگر بخوام یه مودم بگیرم، که به Pc و Laptop همزمان وصل بشه، چه مودمی پیشنهاد میکنید؟
3- اون چیزهایی که باید از مخابرات بپرسم دقیقا چیا هستن؟ ( user, pass ) و VCI , VPI
و اینکه پشتیبانی اینترنت شون شمارش چنده؟
بله برای کانفیگ کردن فقط به یوزر و پسورد اینترنت و vci vpi نیاز داری که باید بپرسینقل قول:
مدل های وایرلس + 4 پورت TP-LINK توی رنج قیمت 50-60 تومن همشون خوبه و کانفیگشون هم خیلی راحته .
لطفا در مورد تنظیمات مودم ای دی اس ال که با زدن 192.168.1.1 بش دسترسی میابیم توضیح بدین
با سلام خدمت دوستان.من وقتی که سوکت تلفن رو میزنم اینترنتم شروع به قطع و وصل شدن میکنه.کسی میتونه کمکم کنه؟؟
با سلام
دوستان من قصد خرید یک مودم روتر وایر لس را دارم
هزینه حدود 140,000 تومان و سری ان باشد
البته یکم بیشتر هم مشکلی نسیت اگه امکانات و کیفیتش بالاتر باشه
300مگابیت و بردش برام در اولویته و بعد امکانات دیگه
سرویس از مخابرات اصفهان
خودم میخواستم 8960 از تی پی لینک را بخرم
اما با خوندن فروم های مختلف بیشتر گیج شدم
حالا لطفا منو راهنمایی کنید
هم برند وهم مدل
ضمنا نمیدونم بضی از این برندها که در زیر گفتم اصلا مودم روتر دارند یا نه
tplink