نقل قول:ظاهرا امروز آسیاتک بهترهنقل قول:
امیدوارم روز به روز به وضعیت مناسب تری برسه
Printable View
نقل قول:ظاهرا امروز آسیاتک بهترهنقل قول:
امیدوارم روز به روز به وضعیت مناسب تری برسه
شبانش شنیدم که این افشین با سرویس 128 در سه ساعت حدود 2 گیگ میگیره. ارش هم 256 داره اونم حدود 2.5 الی 3 گیگ میگیره.(البته معلوم نمیکنه)نقل قول:
نقل قول:نقل قول:عجب ادمای بی انصافی هستید.....تو این همه مدتی که من اسیاتک بودم و میگفتم صبحا وضعیت خوبه هیجی حالیتون نبوده؟؟حالا تست از صبح میزارید که منو ضایع کنید بی جنبه ها.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگر راست میگید چند ساعت دیگه بازم ازین تستا بزارید ببینم کی ادعا میکنه واسم؟:n24:
تو دیگه حرف نزن!! انقدر دیشب نتت بقول خودت ریــــــــــده ای بود که خودت هم کم اوردی... مثلا خواستی جلو ما کلاس بزاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونم در ساعـــــــــات رایگان که همه میزارن دانلود!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ای بابا ، مهدی جان من که نگفتم شما که از آسیا رفتید اینجور شده. گفتم خودم:n28:نقل قول:
من اشتباهی حواسم نبود پاسخ شما رو نقل قول کردم...چون تستتو دیدم جــــــو گرفت مارو:n02:نقل قول:
شرمنده...
ناراحت نباشنقل قول:
برو های وب بمون وضعیت آسیاتک خوب شد برگرد :دی
اندروید مچکریم :n02:
2 مگ نامحدود نقره ای:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n08::n08::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
دور زمونه برعکس شده:n09:....انگار پهنای باند اسیاتک توسط یه عده کاربر مسدود شده بود تا این یه عده رفتن ازد شد....:n02:نقل قول:
تف به شانس.....
ما که از گیر اسیاتک رها شدیم:n09: و داریم میریم شرکت دیگه....ولی ببینم اسیاشت خوب بشه دوباره با بقیه بچه ها( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -ESPV و....) بر میگردیم تا شما روز خوش نبینید:n09:
:n02:(با این همه حال تو ساعات رایگان 8 گیگ دانلود کردم:n02:مثل اینکه از ساعت 4 به بعد سرعت درست شده بود!!! چون از اون ساعت به اینور بیشترین سرعت رو ثبت کرده:n02:) ولی بد قدم شومی دیگه قبول کن!!! طاقچه بالا نذار:n02:(شوخی کردما جدی نگیر:n02:)نقل قول:
جون خودت نیا هایوب این رو دیگه خراب نکن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو که میخوای بیای هایوب! من دارم میرم یه ISP جدید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار آسیا تک داره درست میشه :n02:نقل قول:
and-roid2 برای اینترنت، حکم مموتی رو داره برای مملکت! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کار کار حسن قفل سازه:n02:نقل قول:
512 نامحدود برنزی
فقط الان سرعت دانلود مونده که اونم به لطف رفتن اندروید درست میشه
اندروید مچکریم
افشین انقدر چشت شـــــــــور بود که موقع پرداخت به های وب کارتم مسدود شد بخاطر رمز اشتباه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالـــــــــتو میگیرم!
نقل قول:اصلا حال و حوصله حرف زدن با شما دو نفر رو ندارم.....نقل قول:
فقط اینو داشته باشید فعلا:n02::
محتوای مخفی: ........
یه وقت مواظب باش از خوشحالی زیاد چشمات از کاسه نزنه بیرون!:n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برا من زیاد سرعت دانلود مهم نیست چون بازی می کنم پینگ مهمه :دی
تست 512 نامحدود برنزی
وضعیت بهتر شده
حالا که اسیا تکتون درست شده هی مثل ندید پدیدا دانلود نکنید که دوباره خرابش کنن :n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خدایا شکرت. تاحالا توی زندگیم اینقدر خوششانسی نیاورده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو خداتو شکر کن که چند روز بیشتر بهت وقت داد با های وب حال کنی! بعدش باید فکر یه شرکت دیگه باشی:n09:نقل قول:
سلام دوستان سرعت رایگان شبانه چنده اسیا تک؟
اینترنت پرسرعت چالاک 10 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان)
یکی از دوستانی که نا محدود برنزی یا نقره ای داره بیاد به ما توضیح بده لطفا این دوتا چه فرقی با هم داره هر کدوم هم سرعتهای مختلف داره پس فرقشون تو چیه؟
یعنی واسه این نامحدود هم محدودیت دانلود گذاشتن؟
شاید تا دو هفته پیش می شد جواب این سوال را به خوبی داد اما حالا فرقی باهم ندارند (ظاهرا) چون پشتیبانی آسیاتک که اعتراض کنید این مقادیر را حق واقعی شما می دونند : ( با استناد به اشتراکی بودن سرویس )نقل قول:
2 برای 128
4 برای 256 ( این حق الان منه ، پشتیبانی بم گفت کم تر از اینو می تونم اعتراض کنم ) مثلا اگه شد 3.5:n09:
8 برای 512
16 برای 1024
و...
بیشتر از این دانلود کنید میشه لطف و بخشش آسیاتک...:n02:
تفاوت تو گیگ هدیه هستنقل قول:
سرعت دانلود در IDM با سرویس 512 نامحدود برنزی مثل قبل 55 تا 65 شد...
پینگ نسبتا خوبه...
مثل اینکه مشکل دانلود با سرورهای خارجی حل شده ، 1 مگ نامحدود :
نقل قول:پینگتون با 8.8.8.8 و 4.2.2.4 چنده الان؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا خوب شده :n08:نقل قول:
دوووم نمیاره ارمین!:n09:نقل قول:
روز انتخابات هم اگر کسی یادش باشه 24 ساعت همینطوری بود.
مگر اینکه واقعا اسیاتک پهنای باندش اضافه شده باشه و از 5 تا core که یکیشون مشکل پیدا کرده بود درست شده باشه!
ولی اگر بمونه خوبه
حداقل ترافیک isp های دیگه کمتر میشه و سرعت متعادل میشه
افشین ادم نمیشی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه نزار بیام های وب....
محتوای مخفی: ...
خدا لعنتت نـکنه که هرچی این ملّت بیچاره از آسیاتک میکشیدن، زیر سر تو بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بیا یه کاری کن که خیر دنیا و آخرت رو داشته باشه!
بیا و کلاً دیگه اینترنت نگیر بزار ملّت زندگیشونو بکنن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاحالا پینگ 188 با آسیاتک ندیده بودم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه خوب شدن اسیاتک مصادف شد با رفتن ما....یعنی اگرم میموندم خوب میشد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا تو هم جــــــو سازی کن پسر جوووننقل قول:
هر چی ما اسیاتکی ها میکشیم از نفرین های تو بود که روز و شب نماز نذر کردی تا به اهدافت برسی...
خدا بگم چکارت کنه!:n21:
حالا بجای اینکه انقدر اســـــــــپم بدی و جوسازی کنی علیه ما بگیر دعا کن شرایط همینطوری خوب بمونه!
گر چه موقع رفتنت هم نفرین کردی اسیاتک همینطوری خراب بمونه و درست نشه و الان داری میسوزی:n02: که خوب شده!!!
عزیز ممکنه یه تست با سرور ایران بزاری؟نقل قول:
یعنی منظور اینه که اگر 1024 برنز داشته باشید در 24ساعت میتونی 16 گیگ دانلود کنی؟نقل قول:
اگه بیشتر از این بشه کاربری مسدود میشه؟
اینجا ایرانه؟ :دی
آقا سرعت عالی شده :n08:
پینگم با اینجا قبلا بالای هزار بود
خدا رو شکر مثل اینکه چشم نخوره درست شده اسیاتک