خب جی بگیرم...بهترین مدل تا یک میلیون چیه؟نقل قول:
بعد این مدل بدون لنز عکس هاش چطوره؟
خب جی بگیرم...بهترین مدل تا یک میلیون چیه؟نقل قول:
بعد این مدل بدون لنز عکس هاش چطوره؟
سلام دوست عزیز...نقل قول:
حدود 2 ماه هستش که در مورد 5 دوربین زیر تحقیق میکنم و اکثر صحبت های دوستان و اساتید همین فروم و فروم های خارجی رو خوندم، و تمام مقایسه های سایت ها رو دیدم...
لیست دوربین ها:
1- Panasonic Lumix DMC-FZ150
2- Nikon CoolPix P510
3- Canon PowerShot SX40
4- Sony Cyber-shot DSC-HX200V
5- FujiFilm FinePix HS30 EXR
برداشتی که من از نتیجه هام (با توجه به انتظاراتم) داشتم این بود که FZ150 واقعاً بهترین دوربین در این کلاسه ! هم از نظر عکس و هم امکانات و هم فیلمبرداری فوق العاده...
اگه بتونید بودجه رو بالاتر ببرید و FZ150 بگیرین واقعاً عالی میشه، و اگه خواستین توی محدوده P510 هزینه کنید، یا همون P510 رو بگیرید یا SX40 !
SX40 یکم ارزونتره و عکسای خوبی هم میگیره و امکاناتشم خوبه ! ولی شخصاً از خوش دست بودن نیکون و امکانات و کیفیت عکساش و ثبات عکساش توی زوم بالا خیلی خوشم اومد !
ولی این زوم 42x نیکون آدم رو دیوونه میکنه و اینم بگم که نسبت به مدل قبلی خودش واقعاً از نظر کیفیت عکاسی پیشرفت کرده...
شخصاً سمت فوجی نمیرم ! عکسش خوبه ! ولی فیلمبرداری واقعاً بده ! چون زوم دستی هست، یکم مشکل لرزش و فوکوس پیش میاد که این مورد برای من خوب نیست ! باید دید انتظارات شما چیا هستش...
راستی ! P510 با اینکه 16.8 مگا پیکسله، ولی عکساش خیلی خیلی خوبه... و وقعاً پردازش تصویر خوبی داره...
دوستان این موارد فقط نظر شخصی بنده هستش و ممکنه کاملاً اشتباه باشه...
موفق باشین...:11:
مرسی از دوستان لطف کردین فقط حدود قیمت fz 150 چنده؟!
مرسی
آقا امیر عزیز،نقل قول:
قیمت چند مدلی رو که هفته پیش داشتم به این صورته:
FZ150:
1.050 تا 1.150 با گارانتی شرکتی بانیان که نمایندگی اصلی پاناسونیک هستش...
P510:
870 تا 900 با گارانتی ایده آل و 910 تا 930 با گارانتی نیکو نگرش و یک سال بیمه
SX40:
800 تا 870 با گارانتی ایده آل
موفق باشید...:11:
قیمت لنز 18 200 چنده ؟
اگه دسته دومش را گیر بیارم چند بخرم خوبه سرم کلاه نذارن ؟
با سلام
دوستان میخواستم سه پایه برای HS20 EXRبگیرم چه مارکی پیشنهاد میکنید زیر 50 تومن و یه سوال هم دارم
بال هد چی هست و چه کاری انجام میده ؟؟؟؟کسی میتونه راهنمایی کنه
برای سه پایه ضرروی هست بال هد هم بگیرم ؟؟؟؟؟
خیلی شبیه هم هستند اما 115 کمی بهترهنقل قول:
نه هیچ کدوم Aperture priority و Shutter priority رو نداره
اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخرید خوبه
بله گزینه های زیادی نیست sx240 بهترینه برای شما ، البته نباید دست بچه ها بدید :46:نقل قول:
SX40 :31:نقل قول:
بی شوخی منطقی ترین دوربین الان اینه
تا یک میلیون برای دوربین چی بگیرم..هدفم هم گرفتن عکسهای آتیله ای و هنری با کیفیت بالا..مثل همینهایی که بچه ها میگیرن با کیفیا میزارن فیس بوک
گرچه از عکاسی حرفه ای آشنایی ندارم
دوستان گفتن میتونی تا 1 یک بدنه بگیری بقیه پولتو بزاری برای لنز
میخواستم ببنم تا همین یک میلیون چی بگیرم..بعد دوربینی که تا 1 میگرم چه عکسهای میگیره (بدون لنز )
ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر
Nikon AF-S 18-200 VR II F3.5-5.6 G EDنقل قول:
1850
ولی احساس مسکنم اطلاعات شما از DSLR خیلی کمه و یه مقدار برای خرید لنز دارین عجله میکنین
چند ماهی با دوربین کار کنین و ببینین علایق شما در چه زمینه ای هست بعدا برای همون انتظارات لنز بخرین
ضمنا 18-300 هم به قیمت 1000 دلار توی راهه و فکر میکنم حداقل از نظر رنج گزینه بهتری نسبت به این لنز باشه
بال هد وسیله ای هست که روی سه پایه بسته میشه و کاربرد های مختلفی داره مثلا بال هد مخصوص پانوراما و ...نقل قول:
سه پایه های ارزون قیمت روی خودشون بال هد معمولی دارن
بستگی به سطح عکاسی و پول شما داره سه پایه و هد خوب حدود 500 تومن قیمت دارن که فکر کنم میشه معادل قیمت دوربین شما!
دادا خواستم از ماه عکس بگیرم اصلا اون چیزی که تصورشو میکردم با 18 55 نشد ؟ یکی برای همین جور کارها میخوام ؟
نقل قول:
خود دوربین رو میگین یا لنز؟؟؟نقل قول:
فیسبوک رو نمیدونم اما فروم های عکاسی عکس های خوبی دارند اما فقط دوربین و لنز خروجی به این خوبی ندارند
عکاس به تنظیمات و نحوه عکاسی اشراف کامل داره و در مرحله بعد و مهمترین قسمت پردازش خوبی روی عکس انجام میده والا خروجی خام هیچ ددوربینی اونجوری نیست که فکر میکنین
سعی کنین نرم افزارهای ویرایش عکس و عکاسی رو رو یاد بگیرین
با تفنگ بادی رفتی شکار خرس:31: 55 برای عکاسی از ماه خیلی کمه!نقل قول:
روی بدنه کراپدار حداقل فوکال 300 میلی متر برای عکاسی از ماه دیگه لازم هست!
یکی از دو لنز 50-500 یا 150-500 سیگما روبتونید بخری که فبه المراد!!!
البته میتونی دهنه های مخصوص اتصال دوربین به تلسکوپ هم بگیری اگه به تلسکوپ دسترسی داری
ضمنا تکنیک های این نوع عکاسی رو هم باید یاد بگیری مثلا اول شب که موقع طلوع مهه و ماه به زمین نزدیکتره عکاسی کنی
سلام دوستان
قصد خريد يك دوربين دارم كه
1. كوچك باشد
2. بودجه تا500 البته ارزش خريد نسبت به قيمت داشته باشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قيمت 330 هزار ساخت چين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قيمت 395 هزار ساخت ژاپن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قيمت 500 هزار ساخت ژاپن با اينكه معمولا از تنظيمات دستي استفاده نمي كنم ولي فوكوس دستي را دوست دارم
Canon IXUS 500 HS (IXY3) قيمت 530 ساخت ژاپن
كه اين آخري جديد تر و براساس گفته هاي فروشندگان ناصرخسرو فروش خوبي هم دارد
لطفا منو راهنمايي كنيد
خیلی ممنون از راهنماییتوننقل قول:
پس اینجوری که شما فرمودید نیازی نیستش و روی سه پایه های معولی هست
فقط سه پایه رو بگیرم
من یه دوربین برای عکاسی خانگی میخوام که هم عکاسیش عالی باشه و هم فیلمبرداریش....ولی میخوام که امکانات عکاسی حرفه ای هم داشته باشه چون به عکاسی حرفه ای هم علاقه دارم.
از مدلهای جدید من نظرم بیشتر روی SX260 و SX40 هست...به نظر شما SX40 ارزش 200تومن بیشتر رو داره واقعا؟؟؟
تفاوت کیفیت عکاسی و فیلبرداری این مدلها در چه حدی هست؟
تنها تفاوت عمدشون که من دیدم صفحه نمایش بهتر و داشتن GPS در SX260 هست.و زوم بیشتر SX40 هست.
حالا میخوام بدونم SX40 ارزش قیمت بیشتر و کنار اومدن با وزن و اندازه بیشتر رو داره؟
و توی قیمت و امکانات مشابه با این 2مدل دوربین بهتری هست؟؟؟
SX40 رو بیشتر برای طبیعت گردی انتخاب میکنن چون زوم خوبی داره ولی اگه برای مسافرت و دوربین خوش دست میخوام از همون مدلهای SX260 یا SX230 انتخاب کننقل قول:
پس به نظرتون من که سر رشته ای از عکاسی ندارم و ولی میخوام عکسهای پرتره ای و خیلی با کیفیتی بگیرم..چی پیشنهاد میدی دوربین؟ تا 1 میلیون.نقل قول:
دوستان برای دوربین حرفه ای چه کارت حافظه ای با چقدر حجم کافیه؟ مثلا در حد فیلم برداری و عکس برداری زیاد
سلام.
من یه canon sx 130 داشتم حالا هم برام یه دوربین کادو دادن که مدلش canon sx220 حالا می خوام یکیشو رد کنم. به نظرتون کدومو نگه دارم؟؟؟؟؟؟؟ 220 یه دویست تومن از 130 گرونه و hs system داره و....
حالا چیکار کنم پیکسل عکساشون یکیه ولی به نظرم 130 بهتر و با کیفیتر عکس می ندازه . حالا چیکار کنم کدومو نگه دارم؟؟؟؟
لطفا سریع راهنمایی کنید . ممنون.
تا 1 تومن انتخاب ها محدوده و حداقل 100 تومن باید افزایش بودجه بدینقل قول:
از نیکون یکم بودجت رو افزایش بدی D3100
از کنون هم 1100D و 450D که البته نیکون از این 2 تا بهتره چون 450Dکه قدیمیه 1100D هم امکاناتش از D3100 کمتره
ببین دوست عزیز من نمیدونم شما از کیفیت چه تعریفی داری اما در رده DSLR ها این لنز هست که کیفیت رو تعیین میکنه برای پرتره هم اگه نتایج عالی میخوای حتما باید لنز پرایم بخری مثلا NIKKOR AF-S 50mm f/1.4G که حدود 1 تومن هستش
اگه کارت SD منظورتون هست هر نوع کارت حافظه ای که کلاس 10 به بالا باشه کار شما رو راه میندازهنقل قول:
فیلم برداری زیاد هم سنسور دوربین رو شدیدا مستهلک میکنه
سعی کنید حتماً سرعت بالایی در نوشتن یا Write داشته باشهنقل قول:
کارتهایی که سرعتشون خوبه حتماً روی جعبش بزرگ نوشته و مشخص هست
upنقل قول:
لطفا اگه می دونید به این هم یه جواب بدین.
منتظر نظر اساتيد هستم
نقل قول:
یکی واسه بودجه ۶۰۰-۷۰۰نقل قول:
سلام دوستان
لطفا چندتا دوربین سوپر زوم معرفی کنید
باتشکر
یکی واسه ۱تومن
باتشکر
خب برای بودجه ی 700-600 یکی از بهترین انتخابها ،نقل قول:
دوربین samsung wb850 هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت 575 تمن و طبق طرح تابستانه ی سامسونگ 50 هزار تمن هم تخفیف داره
پ.ن: شاید فکر کنیید که نباید سراغ دوربین های سامسونگ برید اما باید عرض کنم که یکی از بهترین دوربین های معرفی شده در چند ماه پیش برند سامسونگ بود.همچنین با مقایسه ی نمونه فیلم و عکس میتونید به کیفیت و ارزشمندیش پی ببرید
مشخصات کلی:
دوربین فشرده و کوچک - وزن با باتری و کارت حافظه 226 گرم
مشخصات حسگر و تصویر:
حسگر CMOS با کیفیت 16.8 مگاپیکسل - اندازه 1/2.3 اینچ - 4.55 × 6.17 میلیمتر
فیلم:
ابعاد Full HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
لنز:
23-483 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 21 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
عکسبرداری:
سرعت شاتر از 1/2000 ثانیه تا 8 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و 3200 - فلاش داخلی با برد 4 متر - تکنولوژی تشخیص چهره - عکاسی سه بعدی
صفحه نمایش:
3 اینچ با رزولوشن 614,000 پیکسل - Live View
سایر مشخصات:
ذخیره بر روی کارت حافظه SD, SDHC, SDXC - موقعیت یاب GPS - قطب نما - تکنولوژی بی سیم - باتری یون لیتیوم استاندارد
دوریین Sony Cyber-Shot DSC-HX10V اما ارزشش کمتر از مدل سامسونگه
قیمت: 695000 تومان
مشخصات کلی:
دوربین اولترازوم - وزن بدنه بدون باتری و کارت حافظه 204 گرم و با باتری و کارت حافظه 234 گرم
مشخصات حسگر و تصویر:
حسگر CMOS با کیفیت 18.9 مگاپیکسل - اندازه 1/2.3 اینچ - 4.55 × 6.17 میلیمتر
فیلم:
ابعاد Full HD - سرعت 60 فریم بر ثانیه
لنز:
25-400 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 16 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
عکسبرداری:
سرعت شاتر از 1/1600 ثانیه تا 30 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و 3200 و 6400 و 12,800 - فلاش داخلی Pop-up (بالا جهنده) با برد 5.3 متر - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند - عکاسی سه بعدی
صفحه نمایش:
3 اینچ با رزولوشن 921,600 پیکسل - Live View
سایر مشخصات:
ذخیره بر روی کارت حافظه SD, SDHC, SDXC, Memory Stick Duo, Pro Duo, Pro-HG Duo - موقعیت یاب GPS - قطب نما - تکنولوژی بی سیم - باتری یون لیتیوم استاندارد
--------------------------------------------------------------------------------
برای بودجه ی 1 تمن:
اولین و بهترین انتخاب:
دوربین Canon PowerShot SX40
قیمت 880 تا 900 تمن
مشخصات کلی:
دوربین اولترازوم - وزن بدنه بدون باتری و کارت حافظه 557 گرم و با باتری و کارت حافظه 600 گرم
مشخصات حسگر و تصویر:
حسگر CMOS با کیفیت 12.8 مگاپیکسل - اندازه 1/2.3 اینچ - 4.55 × 6.17 میلیمتر
فیلم:
ابعاد Full HD - سرعت 24 فریم بر ثانیه
لنز:
24-840 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 35 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
عکسبرداری:
سرعت شاتر از 1/3200 ثانیه تا 15 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و 3200 - فلاش داخلی (Pop-Up) با برد 7 متر و با قابلیت نصب فلاش خارجی (Hot-shoe) - مودهای فلاش: Auto, On, Off, Red-Eye, Slow Sync, Fill-in - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند
صفحه نمایش:
2.7 اینچ با رزولوشن 230,000 پیکسل - Live View
سایر مشخصات:
ذخیره بر روی کارت حافظه SD, SDHC, SDXC - باتری یون لیتیوم استاندارد
دوربین Nikon Coolpix P510
قیمت: 1 تمن
مشخصات کلی:
دوربین اولترازوم - وزن با باتری و کارت حافظه 555 گرم
مشخصات حسگر و تصویر:
حسگر CMOS با کیفیت 16.8 مگاپیکسل - اندازه 1/2.3 اینچ - 4.55 × 6.17 میلیمتر
فیلم:
ابعاد Full HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
لنز:
24-1000 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 42 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
عکسبرداری:
سرعت شاتر از 1/2000 ثانیه تا 4 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و 3200 - فلاش داخلی بالا جهنده (Pop-Up) با برد 8 متر - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند - عکاسی سه بعدی
صفحه نمایش:
3 اینچ با رزولوشن 921,000 پیکسل - Live View
سایر مشخصات:
ذخیره بر روی کارت حافظه SD, SDHC, SDXC - موقعیت یاب GPS - قطب نما - باتری یون لیتیوم استاندارد
با تشکر از شما
نظر شما در مورد fz 150 و fz 200 که هنوز نیامده چیست؟
باتشکر
fz150نقل قول:
این دوربین کیفیت فیلمبرداری محشری داره که نسبت به قیمتش واقعا می ارزه.فرق فاحشی میان 150 و 200 وجود نداره.150 بهتره
از nikon p510 و سونی hx200v خیلی بهتر عمل میکنه
تا 200-250 الان بهترین گزینه برای عکاسی چه دوربینیه ؟ ( ترجیحا canon )
میشه چند تا عکس که با این کانون که 1 میلیون هستید گرفته شده باشه بزارید ببینم...میخوام کیفیتشو ببینمنقل قول:
lمیشه چند تا عکس با این دوربین که گرفته شده بزارید تا کیفیتشو ببینمنقل قول:
من با این دوربین کار کردمنقل قول:
1- سیلینگ و کیفیت بدنه افتضاح
2- حساسیت ایزو پائین و نویز خیلی بالای عکس ها
3- اپتیک بسیار ضعیف مخصوصا در فوکال های بالا
این دوربین فاصله کانونی بالایی داره اما به چه قیمتی؟کیفیت عکس ها تو فوکال بالا خیلی پائین هست (اگه با DSLR با فوکال 300 عکس بگیری و انقدر رو عکس بصورت دیجیتالی زوم کنی تا به 840 این دوربین برسی باز هم به مراتب کیفیت بهتری رو ارائه میده!!!)
شاید بگین چون من DSLR دارم توقعم بالاست اما این دوربین دیگه واقعا برای من که شبیه یه اسباب بازی گرون قیمت بود!
Canon PowerShot A3300 ISنقل قول:
260 هزار تمن
مشخصات کلی:
دوربین فشرده و کوچک - وزن بدون باتری و کارت حافظه 130 گرم و با باتری و کارت حافظه 149 گرم
مشخصات حسگر و تصویر:
حسگر CCD با کیفیت 16.4 مگاپیکسل - اندازه 1/2.3 اینچ - 4.55 × 6.17 میلیمتر
فیلم:
ابعاد HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
لنز:
28-140 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 5 برابر - لرزشگیر تصویر
عکسبرداری:
سرعت شاتر از 1/1600 ثانیه تا 15 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 80 و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و در شرایط نوری ضعیف تا 6400 - فلاش داخلی با برد 4 متر - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند
صفحه نمایش:
3 اینچ با رزولوشن 230,000 پیکسل - Live View
سایر مشخصات:
ذخیره بر روی کارت حافظه SD, SDHC, SDXC Memory Card, MultiMediaCard, MMCplus Card, HC MMCplus Card - باتری یون لیتیوم استاندارد
ببخشید سوالم اینجا مپرسم حالا که دوربین خریدم برای گرفتن عکس های خوب کجا میتونیم اموزشی پیدا کنیم ؟ یا سوالهامون اونجا بپرسیم ؟
مثلا دوربین من d3200 هستش برای گرفتن عکسهای Close-ups یا غیره حرف های روی دوربین مثل این s p a m یا غیره برای چی هستن ؟
جایی هستش این حرف شکل ها را توضیح داده باشن ؟
19 مقاله آموزشی این سایت رو بخونین فکر کنم کارتون راه بیفتهنقل قول:
ممنون سایت خارجی هم داشته باشی ممنون میشم .
كسي نيست جواب انجمن فيلم برداري رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يه دوربين فيلم برداري خوب تا 600 هزار ميخوام.... سري اچ300 سامسونگ خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟
این دفترچه دوربینت به زبان انگلیسی که تمام توضیحات فنی و منوها داخلش هستنقل قول: