یه بازی رو می خوام اجرا کنم میگه فایل d3dx9_43.dll رو پیدا نمی کنه
می دونم مشکل از DirectX باید باشه
حالا کدوم ورژن اونو نصب کنم که این حل بشه؟!
Printable View
یه بازی رو می خوام اجرا کنم میگه فایل d3dx9_43.dll رو پیدا نمی کنه
می دونم مشکل از DirectX باید باشه
حالا کدوم ورژن اونو نصب کنم که این حل بشه؟!
یکی پیدا نمیشه به من بگه اینجا چی نوشته؟:19:نقل قول:
چه بازی رو میخوای نصب کنی؟نقل قول:
ببین توی خود cd or dvd بازی directX هست یا نه؟ اگه هست بنصب دیگه
اگه حل نشد اینو دان کن:
کد:http://www.dll-files.com/d3dx9_43.zip?0VLmQEVGkS
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
به نظرم شما فولدر بازی رو اشتباه وارد میکنید و installer پچ نمیتونه فایل های اجرایی بازی رو پیدا کنهنقل قول:
من پچ 1.6 بازی Tom Clancy's Rainbow Six Vegas رو گرفتم اما وقتی اجراش میکنم این خطا رو میده:
کد:
Could not retrieve installation folder!Installation will be aborted
یعنی چی؟چیکار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بار دیگه سعی کن و فولدرهای دیگه توی پوشه اصلی بازی رو امتحان کن مثل پوشه هایی مثل پوشه data
یا حق
من بازی جنرال1 C&C رو روی کامپیوترم دارم و وقتی بازی جنرال 2 ZEROHOUR را در همان پارتیشن نصب کردم داخل بازی پیغام میده لطفاCD1 راقرار دهید دلیلش چیه ؟ البته از قسمت MULTIPLAYER / NETWORK میتونم بازی بسازم ولی از قسمت اصلی نمیشه مراحل مختلف بازی را انجام داد. ممنون از راهنمایی اساتید .
بازی رو از اول نصب کن همون جایی که خودش نصب میکنه:8:نقل قول:
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
شما directx 11 رو نصب کن مشکلت حل میشه :8:نقل قول:
اگه منظور شما آدرس نصب هست قبل از اینکه آدرس واسه نصبش بخواد این پیام رو میده.نقل قول:
وقتی که setupرو اجرا میکنم, اول زبان رو معلوم میکنم بعد میاد که وارد بقیه بشه این خطا رو میده.
لطفا کمکم کنید این رو نصب کنم:46:
وقتی میخوام Kane & Lynch 2: Dog Days رو نصب کنم موقع نصب هی میخواد steam آپدیت کنه و به نصب بازی نمیرسه
سلام خدمت دوستان
ببخشید یه سوال داشتم بازی DIRT 2 رو نصب کردم دیدم که زبونش روسی هست!چیکار کنم که انگلیسی بشه؟
با تشکر:5:
شما این کارها رو بکن:نقل قول:
1-از کرک شدن صحیح بازی مطمئن شو...
2-اگه فایلی به نام steambackup.exe توی DVD ها داری در محل بازی نصبش کن...
3-حتما حین این کارها آنتی ویروست رو خاموش و نت رو قطع کن...
شما طبق این پست عمل کن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4907441&postcount=716
سلام من هر بازی فوتبالی رو نصب میکنم این مشکلات رو دارم
1 وقتی با سرعت حرکت میکنم شوت و سانتر قفل میشه
2 وقتی دو جهت رو میگیرم مثلا بالا و چپ دکمه های شوت پاس و سانترم قفل میشه
سیستمم اینه لپتاپ f11 با ویندوز سون 64 bit
ضمنا من خوره ی فوتبالم
با دسته هم امتحان کردم درست نشد
مشکل از بازی نیست اینجا سوال کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست میگی ها
باشه
سلام
من تو لپتاپم توی ویندوز 7 بازی Call of Duty: Black OPS رو نصب کردم ولی بازی بصورت دیمی بالا میاد
90% مواقع پیغام میده که "شما دفعه قبل به درستی از بازی خارج نشدید. می خواید بازی رو در حالت Safe Mode اجرا کنید؟"
و بعد از این پیغام این یکی پیغام رو هم میده :
"به نظر میرسه سخت افزار سیستم شما تغییر کرده. مایلید بازی با تنظیمات Optimum اجرا بشه تا در بهترین حالت بتونین بازی کنین؟"
و بعدش بازی اجرا نمیشه !
10% مابقی اوقات بر حسب شانس یا هر چیز دیگه ای بعد از پرسیدن این دوتا سوال میره توبازی
ولی اونجا هم مشکل داره ! مشکلش اینه که قبل از لود شدن باید 6 ساعت صبر کنم ! یعنی قبل از اینکه Cut-Scene های مربوط به لود شدن بازی اجرا بشن من باید نیم ساعت به صفحه سیاه و خالی ذل بزنم !!!
ممنون میشم حد اقل یه کرک درست و حسابی بهم بدید تا بگیرم ! :دی
من بازی need for speed hot pursuit رو خریدم ولی نصب نمیشه
دی وی دی اول رو میزارم نصب میکنم.
وقتی میگه دی وی دی دوم رو بزار من میزارم اما ارور میره و پس از مدتی دوباره میاد
یه نکته ای که هستش اینه که داخل دی وی دی بطور مستقیم فایل نصب نیستش اول یه پوشه هست بعدش فایل نصب
برای اطمینان بردم توی هارد از اونجا نصب کردم ولی باز همونجا میگه دو وی دی دوم رو بزار
کمممممممممممممممممممممک!!!! !!!
مشکل چیه؟
احتمال داره سخت افزار لپ تاپ ضعیف باشه,مشخصات دقیق لپ تاپ رو بگید...نقل قول:
دقیقا چه اخطار میده؟؟نقل قول:
البته برای خود من هم با اینکه 2dvd بیشتر نبود ولی در طول نصب باید یکی دو بار جای dvd ها رو عوض میکردی....
[RIGHTسلام در بازی ArmA2o وقتی وارد بازی شدم یجایی سوار آپاچی بودم کمی پرواز کرده بودم که برفکی شد هیچ ارروری نداد ولی بازی کمی شطرنجی و برفکی و استپ کرد لطفا راهنمایی کنید اشکال کجاست ( پچ و کرک ویتالی 1.52 ) هم نصب دارم هیچ ارروری هم نمیده
][/RIGHT]
آقا من یه مشکلی دارم با Mafia II
وقتی بازی رو نصب میکنم فقط 1 بار میونم بازی رو اجرا کنم
بعد از اون هرکاری بکنم یا اصلا وارد بازی نمیشه یا وقتی میشه همه چیز سیاه میشه و راهی جز ریستارت ندارم(یعنی چراغ مانیتور که در حالت عادی آبی هست در اون موقع نارنجی میشه که موقع استند بای هم اون جوری میشه)
حالا میخوام ویندوز رو عوض کنم و(چون ویروسی هستم)ولی قبلش هم این طوری بود و ربطی به ویروس نداره.
کرکش هم مال گروه Shitty هستش.
فکر کنم مشکل از کرکه
شما راهی دارین؟!
احتمالا مشکل از کرک هست...نقل قول:
یا بد کرک کردی یا کرکت مشکل داره!!
اگه از نحوه کرک مطمئنی کرک سالم رو از اینجا دانلود کن:
کد:http://gf.wiretarget.com/mafia_2.htm
سلام
Kane and Lynch 2 Dog Daysنصب کردم ولی موقع اجرا پیغام(OpenAL32.dll) میده
با بلاک اپس ، مافیا2 هیچ مشکلی ندارم و اجرا میشه یکی از دوستان گفت برنامه ی فیزیکس نصب کن
مافیا2 رو نصب کردم که اتوماتیک فیزیکس داشت و نصب کرد و بازی بدون مشکل اجرا شد ولی بازKane & Lynch 2: Dog Daysاجرا نشد!
شاید مشکل از جای دیگه ایی باشه!
دوستان هنوز کرکی برای بازی Hawx 2 نیومده؟
نقل قول:
سلام منم همین مشکل رو دارم. با همین بازی !! این هم خطایی که میده :
نقل قول:
سلام
توی cd بازی یه برنامه openAl وجود داره شما اونو نصب کن کارت راه میوفته اگه هم توی dvd بازی نبود از اینجا دان کن:
کد:http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/Forms/AllItems.aspx
ولی احتمالش کمه که توی dvd بازی نباشه
neyrizboys جان شما هم مشکل همینه همین کارو بکن حل میشه
سلام
من کشتی کج را دانلود کردم روی کامپیوتر نصب نمیشه و ارور میده ( مال کامپیوتر است
خب شما باید بگی چه اروری میدهنقل قول:
سلام
من کشتی کج را دانلود کردم روی کامپیوتر نصب نمیشه و ارور میده ( مال کامپیوتر است
نمی دونم چه جوری تصویرش را بذارم تصویرنقل قول:
این الان عکس بود؟
باز نمیشه
خب کاری نداره از اون عکس بگیرید و یه جایی آپ کنید بعدش روی این( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) کلیک کنید و آدرسشو کپی کنید و اوکی کنیدنقل قول:
نمی دونم چه جوری تصویرش را بذارم
تمام : دی
یه جایی آپ کنید کجا؟نقل قول:
از این دو تا سایت میشه آپ کرد:نقل قول:
یه جایی آپ کنید کجا؟
کد:http://-----.com/
وقتی عکستون آپ شد یه آدرسی میده باید اونو اینجا کپی کنیدکد:http://www.empirepic.com/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
سلام. ممنون بابت راهنمایی.نقل قول:
اینی که گفتی رو هم نصب کردم. یه بار وقتی خواست وارد بازی بشه کامپیوتر ریستارت شد!! البته قبلش هم وقتی این ارور رو میداد ریستارت میشد ولی گفتم شاید ایراد از بازی نباشه ! حالا دیگه هی کامپیوتر ریستارت میشه. ایراد از بازی هست ؟ چطوری این مشکل رو حل کنم ؟
شما نرم افزارهای داخل dvd رو نصب کردید؟نقل قول:
GH.REZAEI
نقل قول:
کسی نبود مشکل منو حل کنه ؟!!!
شما اینکارها رو به ترتیب بکن:نقل قول:
1-اول از همه طبق این پست عمل کن:
2-آخرین نسخه Nvidia phsyx رو نصب کن...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3314126&postcount=7608
3-احتمال هم میره از کرک باشه پس از اینجا درخواست بده تا کرک سالم رو بهت بدن:
اگه جواب نداد ایندفعه مشخصات کامل سیستمت رو بگذار....کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537&page=376
لام
وستان من با اجرا شدن بازی FIFA 11 مشکل دارم بازی را اجرا می کنم وداخل بازی میشوم وهنگام بازی درقسمت منجیر مود پیغام زیر می دهد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه کرک مشکل داشته باشه ازاینجا عوضش کن:نقل قول:
کد:http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/fifa11.shtml
سلام.
دوستان، من قبلاً درخواست DXMedia رو واسه ویندوز 7 داده بودم که بعضی از دوستان زحمت کشیدن و یه چندتا گذاشتن. اما متاسفانه هیچ کدوم یا نصب نشد و یا عمل نکرد. لطفاً اگه میشه کمکم کنید که بدجور گیرشم . . .
چه نرم افزاری؟نقل قول:
دانلود کرده بودم روی تصویر هست
سلام دوستان .
بازیه NFS HP رو تازی خریدم ، وفتی نصبش میکنم یه ارور میده که فایله RACERTIRE4.BNDL مشکل داره و کپی نمیشه ، ایگنورش میکنم بازی نصب میشه .
مراحل ائلیه بازی بدون مشکل میاد ، ولی بعد از اینکه آیودی TT باز میشه بازی توی لودینگ قبل از مرحله گیر میکنه .
بعنی مرحله رو انتخاب میکنم ، صفحه میاد عوض بشه که بره واسه انتخاب ماشین ، دیگه لودینگش تموم نمیشه ، همش لود میکنه !!!
مشکل از کجاست ؟!
.
.
اگه فالی RACERTIRE4.BNDL رو هم برام آپلود کنید ممنون میشم .
آدرسشم اینه :
UI ---> Images ---> CarSelect ----> RACERTIRE4.BNDL
ممنون میشم .
من بازی BFME II Rise of the Witch King روی سیستمم نصب کردم و بدون مشکل اجرا شد، اما الان روی لپتاپ که نصبیدم هنگام اجرا، فایل game.dat یه ارور میده:
مطمئنم مشکل از کرک نیست، چون روی سیستم های دیگه که نصب کردم درست کار می کرد.
مشخصات لپتاپ هم ایناس:
Dell n5010
پردازنده: Intel Core i5 2.13 GHz
حافظه: 4 GB
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 54 1024 MB
سیستم عامل: Windows 7
درایور کارت گرافیک هم آپدیت هست ضمنا.
----------------------------
حل شد!
بازی apache : air assault رو نمیتونم اجرا کنم ، اولش ارور activision cod ... میداد که فکر کنم از کرکش بود ، چون یکم پیچیده بود و هرچقدر باهاش ور رفتم نشد و یه کرک دیگه دانلود کردم که اینبار ارور Application Eror که احتمالا همتون باهاش آشنایی دارید (The instruction at 0x101c5cd7 ...... memory at 0x......و....)
دوستانی که میتونن لطفا راهنمایی کنن