خب الان که معلوم نمیکنه.نقل قول:
شاید بلک لیست شده باشین بعدا بن شین دیگه
خب الان که معلوم نمیکنه.نقل قول:
شاید بلک لیست شده باشین بعدا بن شین دیگه
دوستان فعلا خبری از ه_ک داشبورد نیست؟:8:
نترس تا چند وقت دیگه شاید بن بشی :41::21:نقل قول:
قیمت arcade چنده؟
premium چی ؟ می دونم تولید نمیشه ولی موجود هست؟
نقل قول:
قیمت arcade چنده؟
premium چی ؟ می دونم تولید نمیشه ولی موجود هست؟
ارکید 220 با LT 1.1
موجود هم باشه از الیت هم گرونتر هست
نقل قول:
نترس تا چند وقت دیگه شاید بن بشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا موافقم
سلام دوستان می خواستم بدونم xbox 360 دوربین برای بازی داره؟
یعنی بازیهای دوربینی مثل ps3
یه چیزی در باره پروژه ناتال مایکروسافت شنیدم و تریلر هاشو دیدم که به نظر الکی میاد.
اگر دوربینی فعلا وجود نداره همین دوربین ناتال کی وارد ایران میشه و قیمتش که مایکروسافت 200$ زده حقیقته یعنی تو ایران
بیاد 200 تومن میشه
نقل قول:
تا چند سال پیش به نظر بعضی ها خیلی چیز ها الکی و محال بود ...مثل گوشی موبایل....
شما اگه کلیپ معرفی project natal رو مشاهده میکردید همه چیز دستگیرتون میشد...
هر چیزی هم جدید وارد بازار ایران میشه قیمت فضایی داره... شما تا سه ماه اول بالای 350تومن در نظر داشته باش...
نیازی به -- داشبورد نیست ! برای همینه که هکش نمیکنند .نقل قول:
سلام دوستان بالاخره امروز رفتم xbox الیت خریدم 320t از همتون ممنونم به خاطر کمکاتون.
فقط یه مشکل اون یارو آدمکه که گوشه صفحه هست سیاه !!! باید چی کار کنم ؟؟
هميشه مشكيه ؟ اگه آره كه شايد اشكال از Dashboard هستش اما وقتي شما Profile رو Sign in نكنين اون آواتار به رنگ مشكي هستش تا وقتي پروفايل و آواتار براي خودتون نسازين .نقل قول:
فقط یه مشکل اون یارو آدمکه که گوشه صفحه هست سیاه !!! باید چی کار کنم ؟؟
من Sign in کردم. برای اواتار هم باید کار دیگه ای انجام بدم ؟؟؟
آواتار رو بايد بري بسازي ديگه ! البته همون موقع كه ميخواي پروفايل بسازي بعدش بهت ميگه آواتار رو انتخاب كن !نقل قول:
فقط چندتا عکس اورد که من هم یه پسره که ادامس دهنشه رو انتخاب کردم.
بعدش ميتوني بري خودت Customize كنيش . از قسمت my xbox اونجايي كه آواتارت هست برو توش بعد customiza avatarنقل قول:
هارد کامپیوتر sataبه xbox360 وصل میشه اگه میشه بگید ....... وراهنمایی
می گه که باید آپدیت کنی و من هم اپ دیت میکنم و میاد ولی بعد از هر بار خاموش روشن شدن دستگاه یا هنگ میکنه یا دو باره سیاه میشه !!!!نقل قول:
خیر وصل نمیشه فقط هاردهای اکسترنال بهش وصل میشه.نقل قول:
نقل قول:
فقط مدل خاصی از WD اون هم باید ه_ک بشه .. و داخل کیت مخصوص هارد xbox360 قرار بگیره..
من در تکمیل صحبت های روح الله جان بگم که این هاردها هارد لپ تاپ هستن که حتی اگه قاب اوریج هم نداشته باشید با یه لحیم کاری ساده چنتا سیم به مادربورد کنسول میتونید ازین هاردها به جای هارد اوریج استفاده کنید.نقل قول:
یه xbox فالکون دست دوم جی در حد نو با هارد 60 از اینایی که اداپتور میخوره با کلیه لوازمش چقدر بخرم به نظرتون؟؟؟!!!!
خواهشا راهنمایی کنید
نقل قول:
دوست عزیز .... اولا خرید لوازم برقی دست دوم اصلا توصیه نمیشود!!!
من اگه بودم 120 تومن میخریدم...(اگه 3چراغ نشده باشه و مشکلی نداشته باشه)
نقل قول:
نوشته شده توسط resident_evil
بعدش ميتوني بري خودت Customize كنيش . از قسمت my xbox اونجايي كه آواتارت هست برو توش بعد customiza avatar
می گه که باید آپدیت کنی و من هم اپ دیت میکنم و میاد ولی بعد از هر بار خاموش روشن شدن دستگاه یا هنگ میکنه یا دو باره سیاه میشه !!!!
خُب پس حتما dashboard مشكل داره بايد لينك سالم رو دان كني از نت و بعد رو كنسول نصب كنينقل قول:
رفیق اینو تست کن این واسه خود ماکرو سافت هستنقل قول:
نوشته شده توسط resident_evil
بعدش ميتوني بري خودت Customize كنيش . از قسمت my xbox اونجايي كه آواتارت هست برو توش بعد customiza avatar
می گه که باید آپدیت کنی و من هم اپ دیت میکنم و میاد ولی بعد از هر بار خاموش روشن شدن دستگاه یا هنگ میکنه یا دو باره سیاه میشه !!!!
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate.zip
اپ دیت دیگه نمیشه !!!!! یه بار ریختم تو فلش و زدم به دستگاه و اپ شد و دیگه آپ نمیشه صفحه معمولی میاد بالا ، لینک بالا رو هم دان کردم و زدم به دستگاه ولی اپ نشد !!!
سلام یک مشکل دارم
برای وصل کردن xbox360 به برق نمی شه 3 تا سر داره سیم باید چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پریز تو ایران 2 تا سرداره
بعد هم باطری خود دسته قابل شارژه چطوری ؟؟؟؟؟؟ باید به کجا زد تا شارژ بشه
ببخشد سریع کمک
یه تبدیل بگیر ایرانیش 500 تومنه ژاپنیش 5 هزلر تومنه .نقل قول:
برای شارژ کردن باطری دسته چی بگیرم 2 تا باطری داره قابل شارژه
شارژر باطری بگیر دیگه
چون الان دستگاه شما همین ورژن هست دیگه اپدیت نمیکنه باید صبر کنید تا اپدیت بعدینقل قول:
اپ دیت دیگه نمیشه !!!!! یه بار ریختم تو فلش و زدم به دستگاه و اپ شد و دیگه آپ نمیشه صفحه معمولی میاد بالا ، لینک بالا رو هم دان کردم و زدم به دستگاه ولی اپ نشد !!!
میخواستم بدونم میشه هارد کامپیوترو به xbox360 وصل کرد؟
هارد های اکسترنال را میشه ولی هاردهای اینترنال (لپ تاپ) دردسرش برای استفاده در کنسول زیاده و دنگ و فنگ داره!نقل قول:
شهاب جان فلش 32گیگ تست نکردی ببینی جواب میده؟؟:20:نقل قول:
من توی فروم خارجی دیدم نوشته بود تا 32گیگ ساپورت میکنه!!:5:
salam.mishe lotfan yeki lonke uptdate jadido bezare?bebakhshi farsim kar nemikone
با اجازه آقا شهاب :نقل قول:
من هارد اکسترنال 120 گیگ زدم ، شناخت ، حالا کار بکنه یا نه باید تست کنم بهتون بگم .
فلش 32 گیگ هم توی گیم استاپ یارو فروشنده هه زده بود کار میکرد .
والا من یه 32 زدم توش اصلا نشناخت!!:31:نقل قول:
و تا اونجایی که میدونم حداکثر تا 32 گیگ ( یعنی در هر ورودی usb یدونه 16 که مجموعا میشه 32) را ساپرت میکنه!
برا من maxtor 320 gigهستش میشه وصلش کرد؟
فقط 16 گیگشو میشناسه و میتونی ازش استفاده کنینقل قول:
برا من maxtor 320 gigهستش میشه وصلش کرد؟
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
سلام.نقل قول:
خدمت شما...
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate.zip
تو لایو کدک MKV هست؟ و برای دانلود کدک هم باید اکانت داشت؟
سلام
تو Live هر فیلم HD چند تا Point میخواد؟ ( واسه دانلودش)
یه چیز دیگه... حجم اینجور فیلما چه قدره؟