ولي من با كنسول وقتي ميرم تو لايو خيلي روونه تقريبا..امروز سه تا بازي كردم روون بود.شايد با pc اينجوريه
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Printable View
ولي من با كنسول وقتي ميرم تو لايو خيلي روونه تقريبا..امروز سه تا بازي كردم روون بود.شايد با pc اينجوريه
ححالا چرا فيفاي اخر مگه اخر زمان ميشه:))نقل قول:
بچه ها پچ جدید برای این بازی نیومده برای اصلاحاتی چیزی؟
واسه pc خبر ندارم ولي واسه كنسول مياد مرتب
دوست گرامی شما چطوری با کنسول آنلاین بازی میکنی و بن نمیشی؟نقل قول:
دستگاهت مگه کپی خور نیست؟
میشه یکم توضیح بدی؟
اینطوری شما دوستان میگید منم فردا برم اپدیت داشبورد ایکس باکسم رو بگیرم بازی فیفا رو بازم شروع کنم خدایش مد هم مد های فیفا واقعا خیلی حال میده تازه بایکنم هم چقدر قوی کرده بودم در مود BE A PRO برم انلاین رو بچسبم چند روز هست اینترنتم با سرور 4.2.2.4 تایم اوت نمیده اگه نده تا چند روز اینده عالی میشه
----------------------
راستی کسانی که بازی رو اپدیت کردند بارسا قوی تر شده یا نه فقط یه کم سرعت سانچز یا پدرو رو ببرن بالا چی میشه این بارسلون
دوستان من وقتی با بارسلون بازی میکردم انلاین همیشه پویول رو میبردم بیرون خیلی ضعیف بود تازه بازی رو گرفته بودم تا دوماه پس از اون هم همینطوری بجاش ماسکرانو رو میاوردم جاش خواهر زاده ام بهم گفت شاید به خاطر مسدوم شدنش بود (مال اویل فصل بود فکر کنم)الان وضعیتش بهتر شده؟
میشه پست بالا رو جواب بدید؟نقل قول:
نقل قول:
دوست گرامی شما چطوری با کنسول آنلاین بازی میکنی و بن نمیشی؟
دستگاهت مگه کپی خور نیست؟
میشه یکم توضیح بدی؟
دقیقا . همین که گفتی . در بهترین حالت 0.5 ثانیه تاخیر داره . مواقع دیگه که تقریبا 1 ثانیه تاخیر میشه واسه من و dc و لگ با هم .نقل قول:
توی فیفا 12 میتونستم با دیلی نیم ثانیه هم خوب بازی کنم اما فیفا 13 نمیدونم چی داره که اصلا با دیلی نمیتونم بازی کنم . به هیچ وجه نمیتونم تحمل کنم دیلی رو توی فیفا 13 . فکر کنم به خاطر اینه که گیم پلی کمی عوض شده . مخصوصا توی دریبلینگ .
یه چیز دیگه هم راجع به لگ هایی که بعضی وقتها میزنه دیدم بازی صدای خش خش از خودش در میاره نمیدونم از چیه . توی 12 همچین چیزی نداشتیم . فکر کنم صدای بازی هم که میپره صدای خش خش میده .
نقل قول:اره match day رو هم بزنی توی قسمت مصدومیت ها سه نفر رو مصدوم نشون میده . توی انلاین هم همون ماسکرانو جاشو گرفته .نقل قول:
یک نکته ای کشف کردم!
توی پی سی هرچقدر رمتون بیشتر باشه سرعت بازی واقعیتره! (نرم و روونتر هم هست) حتما رمتون بیشتر از 6 باشه تا تاثیر رو حس کنید
در صورت 4 گیگ بودن هیچ برنامه ای نباید باز باشه حتی explorer.exe رو هم ببندید!
البته این بازی بیشتر از دو گیگ رم نمیخواد ولی من فکر میکنم فضای خالی رم رو نمیتونه به خوبی تشخیص بده!