سلام دوستان
یک هندفری میخوام استریو و سیم دار (بلوتوث نباشه) برای سامسونگ گالکسی اس.4 . کلا با محصولات سامسونگ کار کنه.
ممنون میشم راهنمایی پیشنهادی چیزی هست محبت کنید.
با سپاس فراوان
Printable View
سلام دوستان
یک هندفری میخوام استریو و سیم دار (بلوتوث نباشه) برای سامسونگ گالکسی اس.4 . کلا با محصولات سامسونگ کار کنه.
ممنون میشم راهنمایی پیشنهادی چیزی هست محبت کنید.
با سپاس فراوان
دوستان یه موردی پیدا کردم Revox 3100 که اواسط دهه 80 تولید شده و مشابه BeyerDynamic DT880 هست و خیلی بهم نزدیک هستند و اختلاف های خیلی جزئی دارند. بعضی ها ساخت Revox رو بهتر میدونند. به نظرتون چجور هدفونیه؟ 600 اهم هست. 15هرتز تا 20 کیلوهرتز. قیمتش هم به شدت مناسبه و خودش هم تمیز. نظرتون چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ep630 به قیمت 65000 تومان هنوز هم ارزش خرید داره؟
برند های دیگه توی این رنج قیمت چی پیشنهاد میشه.
یا ابر فرض!!!:n04:نقل قول:
فکر میکنم این که شما قیمت کردید مدل I باشه!
یک eadphone یا کیفیت برای xperia p اگه می شه پیشنهاد بدید
نقل قول:نقل قول:
واقعا از کمکتون ممنونم ...اگه اختلاف کیفیت این akg بیشتر و بیسش بیشتره 50 ت مساله ای نیست حتی اگه k77 خیلی بهتر اونو بگیرم....بعد اینا تقلبی هم داره خیلی قیمتاش متفاوته ..
..او سوال دیگه اینه که فرقی بین h1 1400 و hq 1450 هست از نظر کیفیت؟ کلا تو این سه مدل کدوم پیشنهاد میکنین من همین الان انلاین بخرم؟
مرسی
نقل قول:سلام.نقل قول:
لطفا" کاربرد و بودجه خود را ذکر نمایید. در ضمن آیا اصرار دارید که میکروفون هم داشته باشد؟
موفق باشید.
سلام.نقل قول:
HQ 1400 و HQ 1450 تفاوت چندانی ندارند.
AKG K77 حدود 300 هزار تومان قیمت دارد! از قیمت AKG K44 هم اطلاع ندارم. در ضمن مدلهای AKG که معرفی شدند بیس قوی ندارند و بیس آنها متعادل است. Creative را با گارانتی شاب تهیه کنید.
موفق باشید.
نه مدل معمولی بود با گارانتی شاب البته کارت گارانتی هم نداشت و به گفته چند فروشنده شماره سریالش در شرکت شاب ثبت شده!!نقل قول:
سلام.نقل قول:
کارت گارانتی باید پشت بسته بندی محصول چسبانده شده باشد. در ضمن شماره سریال ذکر شده در کارت گارانتی باید با شماره سریال محصول یکسان باشد. در غیر اینصورت به هیچ عنوان خرید نکنید چون Creative در بازار تقلبی زیاد دارد.
موفق باشید.
:8:
اوووووف.دم وی جایز گرم.باورتون نمیشه ولی هیچوقت مث الان با موسیقی حال نکرده بود ترکیبش با ایفون فایو محشره:n19::n20:
ایشالا فردا میرم واسه خرید شافل
دوستان پلیر دیگه ای توصیه نمیکنید .سبک باشه و کیفیت و بلندیش مث ایفون باشه.بدون اسکرین تاچ باشه
ضمنا یکی از دوستان تو یکی از ترد ها در مورد کیفیت گالکسی اس ۴ نوشته بود.در جوایش باید بگم من الان هم زمان هر دوش رو دارم و اس ۴ اصلا کیفیت و بلندی ایفون رو نداره!به هیچ وجه!خاستید هردوشو میارم تا خودتون تجریه کنید:n18: